Kočík G-Mini športová časť

axinka111
15. okt 2017

Mamičky, tie ktoré máte kočík G-mini zaujímalo by ma do akého veku ste v športovej časti vozili svoje detičky? Nakoľko nám bol predaný kočík prioritne ako športový, sa mi zdá že mala je naň už mala, a to ma len rok. Pri kúpe nám bolo povedané ze je to do 36 mesiacov a úprimne si neviem predstaviť ze v ňom bude väčšie dieťatko. Preto ma zaujíma dokedy sa v ňom vozili vaše detičky.

inana11
3. feb 2022

Aký gmini máte? Ja som mala grand a mala sa tam mestil aj dvojročný ale teda ja mam drobaka,teraz ako štvorročný má 17 kil. No ale nepoužívali sme ho nejak často nakoľko kocik som používala mimo bydliska a teda do auta som si kupila športový gmini. Značka gmini už neexistuje,odkúpili to pettit&mars a moj prvý kocik mal veľmi vytiahnutu farbu a nezabral ani sprej na latku,takze som si kupila od pettite,lebo na gmini som ja skladala ódy na radost,za mna super kocik! No a nosnosť má 15 kil takze ak máš vacsie dieta,veľmi to asi s týmto nedáte… tam dĺžka rolu ani nehrá lebo keď nozicky poskladas dieťaťu na “korytkove” ležanie tak mesti sa aj vacsie dieta ako 80 cm. Ja keď mam trraz ešte na vaničku tento tak maly je tam už skoro nadoraz a to má 8 mesiacov ale na športovo keď ho mam tak je tam ešte veeeelka rezerva