Kočík G mini grand - skúsenosť?

ria2001
21. mar 2020

Ahojte ,prosím mohli by ste mi napísať vašu skúsenosť s vyššie uvedeným kočíkom?
O dizajn mi nejde,striešku,nánožník a pod. si idem dať robiť na mieru podľa predstáv 🙂
Zaujímama skôr manuál kočíka
Všade čo som čítala recenzie ešte z roku 2017 boli negatívne 🤔 Dizajn kočíka a celkovo môj návrh sa mi páči len či je kočík aj praktický.
Ak niekto môže tak by ste mi prosím mohli hodiť foto do komentu ako je vanicka prerobená na športiak? Je pravda že na kočíku sa nedá nastaviť rukovať?
Ďakujem krásne prosím napíšte plusy aj mínusy
Pekný deň

domikl
21. mar 2020

@ria2001 ahoj ja som kúpila Gmini v roku 2017 pre druhého syna. A kúpila by som ho znova. Bol veľmi skladny, do autá parada. A keďže som mala syna 1,5r a bábätko bol top počas prechádzky som vedela zapôsobiť kočík staršiemu a mladšieho satkovala. Alebo starší išiel pešo a maličký ležal vo vanicke.
Nepokazilo sa absolútne nič, ani nič nevrzgalo áno nehýbalo. Pravdou je že vanička je menšia (hlavne keď spravíš športiak z toho-priestor je tam proste menší ako pri iných športových kočíkoch) ale my sme ho využili naplno. Na keď mal mladší syn 2roky som ho vymanila už len za športiak. Druhou nevýhodou je krátka rukoväť - manžel má takmer 1,90 a teda keď kráčal nemohla tam byt taška a kde tu zakopol o kočík. Teraz však vyšla (alebo len vyjde) nová séria a tam už je aj predĺžená strieška, aj vyťahovacia rukoväť.
Ak budeme mat tretie bude to zase moja voľba. Pretože kvalita verzus cena je adekvátna 🙂

ria2001
autor
22. mar 2020

@domikl áno? Má vyjsť novinka? Nevieš či náhodou už nevyšla?? Lebo kukaaam ale nevidím🤗 ďakujem

domikl
22. mar 2020

@ria2001 už sú len pod iným názvom, kúpili ich

ria2001
autor
23. mar 2020

@domikl jasné ďakujem 🙂 o tomto viem