Ahojte baby,chcem sa spýtať na kočík faster style 2,či nemá niekto z vás?Chceme už kúpiť -objednať kočík,mali sme vyhliadnutý Rico Brano Ecco,ale teraz som objavila tento,tak neviem sa rozhodnúť... nepoznám tú značku,ani som ešte nevidela taký kočík...Bola som už rozhodnutá pre Riko,no teraz som si všimla,že vajíčko je len do 10kg...a bojím sa,že nebudeme môcť to dlho používať😯
Tak vačšinou sú vajíčka do 13kg...nevien síce či tie 3kg navyše k niečomu pomôžu ..som prvorodička...a teraz čo čítam recenzie,tak veľa mamičiek tu píše,že aj športová časť je dosť úzka....ja už neviem...som úplne popletená😕
ja mam Baby Merc Faster ale neviem ci 2 alebo bez cisla...tieto kociky vyzeraju identicky si myslim az na spodny kosik na veci
...ja som s kociarom spokojna a nemam dovod ho menit sportova cast nam vyhovuje ale najdu sa tu mamicky ktore vystriedali 30 kociarov a stale im nie je dost dobry ziadny kociar.
Tak ako píšeš,aj ja mám taký pocit....pretože keď som pozerala recenzie asi pred 2 týždňami,tak boli vačšinou pozitívne,samozrejme sem-tam sa našiel niekto,kto nebol spokojný,no ale včera som našla iba recenzie od nespokojných mamičiek...a kočiar si objednávala cez net,či si kupovala v obchode ak sa smiem spýtať?
kupili sme cez net a vyzdvihli na predajni
Ďakujem za info😊
nemas zaco 🙂
BABY MERC?si si ista ze ine vajicka su do viac kg ? ak nebude riadne tucne babo skorej vyrastie na dlzku ako prekroci hranicu 10 kg