Ahojte. Vyberáme si kocik pre 1 dietatko a pozdavaju sa nam tieto dva. Mate s nimi niektora skusenosti, s tohtorocnou, pripadne starsou verziou? Ake maju plusy/minusy, na co si dat pozor. Dakujem za vsetky odpovede☺️
Papi a co nanho hovoris? Na prvy pohlad? Nazivo som ho este nevidela, iba tu Junamu. Nevies mi sem dat par fotiek prosim?
Čo pozerať na kočiari? Taška dole. Každá mamička ocení, keď má kam dať nákup, či viaceré veci. Toto je veľmi malé. A určite si treba pozrieť naživo a vyskúšať hojdací mechanizmus, nech je to mäkké. Brzda musí byť ľahko dostupná, nezaklapat sa sama (aj to som už videla) a neviaže sa s hojdanim (keď hojdam brzda je v kľude aj keď je zabrzdený kočiar). Ergonomia madiel, aby neboleli zápästné klby. Kolesa su lepšie neotacacie alebo aspoň také, čo sa dajú zaaretovat. Strieska aby držala a bolo možné ju sklopiť aj nižšie kvôli slnku. Farba kociara nech je odolna voči UV. Vajíčka dostatočne dlhá a ideálne aj sklapacia (oceníte pri refluxe)... Kočiar si určite vyskúšajte, než ho kúpite. Ja osobne mám inglesinu magnum, vozím v ňom piate dieťa. Kociaru nic nie je. Spĺňa všetko, čo si môže mamička i dieťa priať.
@bebina23 nech sa Ti paci. Sportovu cast som tiez odskusala, ale zabudla odfotit pred tym, ako by som odlozila 😂 No ja ocenujem vysku vanicky, lebo niektore su dost nizko, aj polohovanie spodku, netreba ani vankusik. Strieska sa da krasne sklopit. Taska pod podvozkom je celkom velka a super ze kozenkova, ked bude vonku hnusne a nahodou sa zaspini, iba utres. Celkovo sa mi paci pevnost materialu, kedze v obchode som kukala aj ine kociky a niketore boli dost "mlandrave" a pokrcene 😀 Toto vidis sama na fotke, stav po doruceni kurierom. Prislo mi to v 2krabiciach. Zvlast vajco a podvozok s vanickou a sport. castou v jednej. Super sa mi s tym manipuluje, jednoducho sa to zaklikava na podvozok. Niektore sa dost zasekavali. Poviem ti, stravila som nad vyberom vela casu, porovnavanim rozmerom vaniciek, kolies, cien a pod. Este som mala vo vybere Riko Vario, tiez super. Bez predbezneho prieskumu ist pozerat do obchodu neodporucam, to je na samovrazdu pri tomto sirokom vybere. Ak mas moznost a v blizkosti obchod, kde maju tvoje vybrate modely, urcite chod kuknut. Za seba mozem iba tolko, ze zatial som s tymto vyberom spokojna.
@papi30 velmi pekne dakujem❤️
Ten kocik je krasny aj z fotiek. Ja pozeram kociky uz 3 mesiace, tiez porovnavam, pozeram recenzie, zuzujem vyber, potom zase nieco nove objavim😱to je des. Uz si chcem nieco vybrat, kupit a kaslat na to😁
Expander v Nr nemaju, musim behnut asi do Ba. Junamu som si,, omakala,, ta je super. Ale dizajn sa mi pozdava viac Expander. Takze musim si vyskusat aj ten a uz sa len rozhodnut. Ty si odkial objednala a co vsetko bolo v baleni? Myslim sietku a tak... A cena?
@bebina23 Ani neviem kde v okoli maju tieto modely 😂. Manzela mam od Presova, tak ked sme boli na navsteve, stavili sme sa v obchode Luna. A hned odtial som aj objednala, za kuriera som neplatila, kedze cena bola nad 150€. Celkovo trojkombi vyslo na 463€, lacnejsie ako co som kulala na eshopoch. V baleni je standard, trojkombi, nanozniky, adapter pre pripojenie vajicka na podvozok, sietka, plastenka, v tasticke je aj prebalovacia podlozka. A ked si beres trojkombi, mozes si vybrat darcek bud slnecnik, fusak alebo rukavniky na zimu. Ja som zobrala rukavniky, myslim celkom prakticke ked mas zimne dieta. Fusaky uz mam. Tak teda vyberu zdar 😉
Moon Nouva City 2018,
Anex baby sport 2017 pozrite😄
@hilbia dobry vecer...z bokov je kozenka, zo spodu plast, ale to nevidno...vanicku sme dost dlho vyuzivali, je celkom velka v porovnani s niektorymi inymi kocikmi, co je velka vyhoda, ak dieta este nesedi. Teraz uz vyuzivame sportovu cast. Kocik sluzi ako mà, jedinè negativum co som si vsimla, ze na velke kolesa uz davame treti plast, teda vratane originalnych. Male kolesa zatial nepotrebovali vymenu. Neviem cim to bude...ale zase my dost vela kocikujeme, po asfaltke...Summa sumarum ja som s uvedenym kocikom spokojna.
@papi30 Ahoj, môžem poprosiť ako by si hodnotila kočík dnes, čiže odstupom času, keď je už určite zabehnutý?
@moonlighting Ahoj, prepac az teraz citam. Ako kocik hodnotim super, pekny a posluzil ako mal, nemali sme s nim ziadne problemy. Hlboku cast sme pouzivali do 9mes. Super, ze je kocik vyssi, nie ako niektore ine znacky kde mas pocit ze nosis dieta skoro pri zemy. Velka vyhoda sportovej casti, ze sa da otacat, takze ak nam pri prechadzke nefucal protivietor, kludne sa pozerala smerom vpred. Pri uspavani som ju mala otocenu k sebe. Toto je velka vyhoda oproti klasickym sportovym kocikom. Tvar aj farbu drzi super a to sme vela vonku, slnko vobec nevytiahlo farbu. Skor by som vsak riesila prakticnost pri cestovani autom, neviem ako casto cestujete, ak je to len semtam, da sa. No v pripade dovolenky ked mas aj dalsiu batozinu, je mensi problem. Kedze mas zvlast podvozok+sedaciu cast, tak zabera dost miesta v tom kufri. Klas. sportove kociky su veru skladnejsie. Teraz mame 17mesiacov a uz pouzivame klas. sportovy kocik, hlavne kvoli tomu a ze som nemala miesto kde skladovat dva kociky. Susedkina mala ma 3roky a este sa v nom veselo vozia.Ja ho mam ulozeny na povale a verim tomu ze ho este raz vyuzijeme.
@bebina23 ahoj. ja som si objednala enduro a vcera mi dosiel. Krasny priestranny kocik, lahko ovladatelny, uvidime ked sa este prida do neho mala prdelka 😊