Ahojte maminy
Uvazujem nad kupou tohto kocika, mate ho niektora? Chcem sportak s otocnou sedackou aby som tam mohla vlozit tasku pre novorodenca. Tiez mi vyhovuje ze ma vacsie kolecka ako bezne. Len neviem kde by som ho mohla vidiet nazivo (okolie BA) a ani som sa nedopatrala na nete kolko vazi 😒
Budem rada ak mi odpisete ak viete viac ako ja 😵
Dakujem
Nikto nic? ☹
@lubiku Ahoj, chcem sa spýtať ako ste sa nakoniec rozhodli 🙂 Mne sa ten kočík tiež veľmi páči, prípadne ešte Esprit Vegas trio set (napr. na babydepo.sk) 😕 ale neviem... Mne to teda ešte veľmi neponáhľa, ale kočík hľadá aj kamoška, tak niečo okukávam 😀 Esprity sú veľmi pekné, majú aj prijateľnú cenu, ale nepoznám nikoho, kto by ho mal a bol s ním spokojný... 😒 Ani som ho naživo nikde nevidela... 😒 Podľa mňa je napr. super, ak sa dá dieťa otočiť do obidvoch smerov jazdy - napr. pri silnom vetre alebo tak, no toto asi u Esprit kočíkov možné nie je... neviem... 😕 Inak sa mi páčia Jané - Rider alebo Unlimited a Brio Go. Ae tie sú teda v inej cenovej kategórii... ☹ Tak uvidíme... Ale ak by si mala nejaké info o tých Espritoch, budem rada, ak sa podelíš... 😀 Ďakujem a papa zatiaľ... 😵 😵 😵
@petra53 cauko 🙂
Nakoniec sme ho kupili konkretne Esprit plazma Icoo. Da sa otacat v smere jazdy aj proti nemu, je dostatocne velky, v cene bol aj nanoznik, vlozna taska. Strieska sa da odopnut len na letnu, vela doplnkov 🙂 Zatial som spokojna, vozi sa dobre, nieje super lahky, vazi tusim 14kg, ale sama ho vpohode dam do kufra.
Sak kukni, daam par fotiek 🙂 Ja nelutujem, dobre sme vybrali a nikto taky u nas v meste nema (ozaj ho velmi malo kupuju, neviem preco, je super dizajnovy, a vobec nieje drahy)
Podľa mňa je krásny 😀 Práve bola u mňa tá kamoška a už som jej ho aj navrhla... 😉 V celku sa jej páčil, chce ho pozrieť na živo v obchode, tak uvidíme 🙂 ďakujem zatiaľ 🙂
ahojte 🙂 je tu nejaka mamicka, ktora ma nejake nove referencie na tento kocik?
http://www.samo-kociky.sk/esprit-plasma7