Dobrý deň chcem sa spýtať máte niekto skúsenosť s kociarom espiro only? A ako ste spokojný ? Ďakujem za odpovede
Nedala by som ho za nič na svete.. Mne absolútne vo všetkom vyhovuje... Kľudne sa pýtaj konkrétne ak ťa niečo zaujíma
@tanula28 áno je nižší ale na vaničku sa dajú dat adaptéry a tým sa zvýši... Na športový sa už adaptéry nedajú dať.... Ja mam 170 cm manžel 180 a obaja sme boli spokojní... Ma to teleskopicku rukoväť takže sa dá pekne nastaviť..... Športová časť je užšia ale tak malá má skoro rok a pol a úplne spokojne... S fusakom sa tam zmesti bez problémov... A najväčšie plus je to že športová časť sa dá zložiť spolu s podvozkom ako klasiky šporťák.... Nieje vôbec obrovský.... Fakt taky šikovný aj do auta... Kupovala som ho aj koli tomu... To u mňa veľmi zavazilo, keďže väčšina kociarov 3 kombi sú ozruty obrovske a nepraktické.... Za mňa má tento kočiar všetko čo potrebujem, v zime žiaden problém, prešla som všetko, je otočný do oboch smerov, ide takmer do úplneho ľahu, má veľkú striešku s uv... Zabudovanú sieťku na hmyz v strieške...za mňa úplná spokojnosť
@tanula28 nieco podobne je toto. Je sirsie sedadlo a odpruzenejsi https://www.mimisk.eu/08ryf6z3/4Baby-Everso-202...
v Holíči , co som vam poslal link mate adresu
@tanula28 ked si kliknes na ten nazov tak su tu 2 recenzie od mamiciek. Ja som si vybrala espiro next, lebo only bol na mna nizsí (mame nad 180cm), tak som ho neriesila 🙂