Kočík Espiro Only

tanula28
10. mar 2023

Dobrý deň chcem sa spýtať máte niekto skúsenosť s kociarom espiro only? A ako ste spokojný ? Ďakujem za odpovede

jaond19
10. mar 2023

@tanula28 ked si kliknes na ten nazov tak su tu 2 recenzie od mamiciek. Ja som si vybrala espiro next, lebo only bol na mna nizsí (mame nad 180cm), tak som ho neriesila 🙂

tanula28
autor
10. mar 2023

@jaond19 my sme nižší,len sedacia časť sa mi zdá taká menšia tak neviem ale inak je veľmi pekny

d0minikat
11. mar 2023

Nedala by som ho za nič na svete.. Mne absolútne vo všetkom vyhovuje... Kľudne sa pýtaj konkrétne ak ťa niečo zaujíma

tanula28
autor
11. mar 2023

@d0minikat čítala som že je dosť nízky,a je užší na sedenie je to pravda?

d0minikat
11. mar 2023

@tanula28 áno je nižší ale na vaničku sa dajú dat adaptéry a tým sa zvýši... Na športový sa už adaptéry nedajú dať.... Ja mam 170 cm manžel 180 a obaja sme boli spokojní... Ma to teleskopicku rukoväť takže sa dá pekne nastaviť..... Športová časť je užšia ale tak malá má skoro rok a pol a úplne spokojne... S fusakom sa tam zmesti bez problémov... A najväčšie plus je to že športová časť sa dá zložiť spolu s podvozkom ako klasiky šporťák.... Nieje vôbec obrovský.... Fakt taky šikovný aj do auta... Kupovala som ho aj koli tomu... To u mňa veľmi zavazilo, keďže väčšina kociarov 3 kombi sú ozruty obrovske a nepraktické.... Za mňa má tento kočiar všetko čo potrebujem, v zime žiaden problém, prešla som všetko, je otočný do oboch smerov, ide takmer do úplneho ľahu, má veľkú striešku s uv... Zabudovanú sieťku na hmyz v strieške...za mňa úplná spokojnosť

tanula28
autor
11. mar 2023

@d0minikat a to je aj s vanickou? lebo my len športový chceme a ešte hlavne kôli tomu že je otočné sedenie lebo dcérka je taká že ona musí na nás vidieť inak plače keď je otočená a na dĺžku je dosť veľký?

d0minikat
11. mar 2023

@tanula28 ja som kupovala 3 kombi ale dá sa aj čisto iba športový...

d0minikat
11. mar 2023

@tanula28 na dĺžku sa mi nezdá až taký veľký, ale tak počítam, že moja sa tam ešte ako 2 ročná vyspí...na dĺžku za mňa je najlepší oyster zero... Tam sa vyspala staršia ešte ako 3 a pol ročná a to je z tých väčších deti... Ale ten zas nieje otočný

tanula28
autor
11. mar 2023

@d0minikat moja ma 11 mesiacov a je to taký štuplik tak hádam jej nohy nebudú vytŕčať keď bude ležať 😁

d0minikat
11. mar 2023

@tanula28 nemali by, naozaj akože za mňa veľká spokojnosť... Aj co sa štýlu týka, aj materiál na ňom... Nemám ho vôbec v pláne meniť a to ja som špekulant v tomto 🤣🙈 pri prvej som ich mala hádam zo 4 kým som našla taky co mi vyhovuje...

tanula28
autor
11. mar 2023

@d0minikat a ešte posledná otázka ako je to s rozpadnutymi chodníkmi není cítiť každý naraz?

d0minikat
11. mar 2023

@tanula28 nemám ten pocit... Akože po roztrepanom chodníku hádže babo asi v každom kočíku 🙈... Nieje nejak super extra odpružený, že sa tam má ako na obláčiku ale na také bežné prechádzky spokojne... Aj poľnú cestu zvládne bez problémov

tanula28
autor
11. mar 2023

@d0minikat tak super ďakujem za info snáď budem aj ja spokojná😊

mimisk
12. mar 2023

@tanula28 nieco podobne je toto. Je sirsie sedadlo a odpruzenejsi https://www.mimisk.eu/08ryf6z3/4Baby-Everso-202...

tanula28
autor
12. mar 2023

@mimisk máte snim skúsenosť je dobrý? Lebo ešte som nepočula o tejto značke

mimisk
12. mar 2023

@tanula28 kociky znacky 4baby uz predavame 10 rokov a mozem napisat ziadne zle odozvy. Espiro predame tiez ale co sme mali only na predajni tak sa mi zdal raky tvrdsi..Pozerala som ze ste zo Senice ak by ste mala zaujem mozete prist pozret na predajnu

tanula28
autor
12. mar 2023

@mimisk a kde máte predajňu?

mimisk
13. mar 2023

v Holíči , co som vam poslal link mate adresu