Chcem sa spýtať, nemáte náhodou niekto skúsenosti so športovým kočíkom značky Coto Baby Torino?? Na nete som moc o tejto značke nenašla. Je síce pekný ale mi povedali v jednom obchode, že nie moc kvalitný ☹. No a keď som sa pýtala v iných obchodoch, tak povedali že nie su s nimi problémy. Tak teraz už neviem či zobrať ten alebo radšej Espiro Magic 4, ktorý ma dobre hodnotenia. Sim ak ho niekto máte poraďte. dik
@kikuska131 @ondrisa pre ktory ste sa nakoniec rozhodli a ako ste spokojne? dik
Ahojte kočky. Tak my sme si ho napokon kúpili. Takže moje skúsenosti po 2 mesačnom používaní..... Je ľahký a malý, čo som hlavne potrebovala keďže veľa cestujem autom. Nie je však moc pevný. Keď ho porovnám s kočíkom Britax B-Agile je to veľký rozdiel. Ale tak je tam aj cenový rozdiel, všakže. A rozdiel medzi Coto Baby a Espiro Magic 4? Žiaden. Porovnávala som ho aj so známou ktorá ma Espiro. Hlavný rozdiel je, že Coto Baby má krajšie farby. Ja som si vybrala ten fialový a som s ním spokojná. Takže myslím si, že som sa rozhodla napokon dobre, zatiaľ som spokojná a aj moja malinká 🙂
táto diskusia pomohla aj mne tiež som sa nevedela rozhodnúť takže si asi kúpime aj my len v šedej farbe 🙂 ďakujem
Holky a vojde sa vam tam aj fusak? Da sa polohovat do lahu aj nozicky? Moja mala je totiz zvyknuta spavat vonku, tak chcem, aby mala pohodlie. Dik.
Ano, dá sa polohovať do ľahu ale nožičky sa nedajú polohovať, ale dajú sa zdvihnuť . A fusák sme tam v pohode dali, máme športový fúsák značku Altabebe a super tam sedí a ani sa nezošmykáva. 🙂
@kikuska131 ahoj. aj ja som práve hladala recenzie na tento kočík. Kolko poloh má prosím ťa opierka chrbta? Mohla by si prosím ťa presne premerať opierku chrbta a sedenie? velmi pekne dakujem za pomoc. Môj malý ma iba 14 mesiacov ale je moc velký. Ja by som ten kočík chcela až na jar. Používala si aj v zime v snehu? Dakujeeeeeeeem
Zienky ak budete mat niektora zaujem,mam na predaj torino cca 1,5roka v zaruke 😉 kuk bazarik
Ahojte, ja mám espiro magic 4 už presne rok a som veľmi spokojná.
Oprierka chrbtá ma 40 cm a na sedienie 22 cm. S tým polohovaným je to trošku horšie, pretože je tam taká šnúrka a na nej spona na sťahovanie, nie je to zrovna najrozumnejšie vymyslene... nejak extra sa to nedá polohovať, hlavne v 45 ° uhle to moc nedrží... 😨(. Používali sme ho aj v zime ale keď je veľa snehu nedá sa s ním chodiť.... viacmenej ho tlačíš pred sebou, ale tak myslím, že tie športové kočíky sú všetky rovnaké, pretože majú malé kolieska a na zimu to teda nieje vôbec žiadna výhra. Moja malá má 18 mesiacov a je tiež taká väčšia, ale v pohode sa tam vopcháme. Ako sú aj oveľa lepšie a pevnejšie kočíky na trhu, ale cena zodpovedá kvalite.
@kikuska131 Zdravim ,ja som si tento tyzden objednala torino po dlhom zvazovani,ale som s nim v celku spokojna ,za tu sumu je az nadmieru dobry.. aj farba je krasna /fialova/ aj material je fajn .. mne len vadi ze k nemu nie je plastenka do dazda ...hladam na nete no nejak neviem najst idealnu /taku aby zakryla aj strechu a najlepsie s otvorom pri hlavicke ..viete mi prosim poradit?🙂
ja som objednávala z aladinu univerzal na športove kočíky a super sedí....
@kikuska131 a ma aj ten otvor?mne totiz tie bez otvoru pripadaju ako sauna....
áno áno má...a je to značka Babyland
@kikuska131 ďakujem veľmi pekne 🙂 pomohli ste
Ahojte, ja mám už vyše roka espiro magic 4 sivej farby a som veľmi spokojná. Je to veľmi dobrý kočík a môj malý je tiež dosť veľky .
No mňa prekvapilo koľko miesta ma moja mala a to je dosť veľká na 18 mes.
Maminky, moc bych Vás poprosila o radu. Moc se mi líbí kočárek Torino zn. Coto Baby v šedé barvě, ale pořád váhám, jestli do něho jít a koupit ho či ne. Vypadá skvěle. Jste s ním i po delší době používání spokojené? Jaká je prosím délka lůžka? Nepřevrací se kočárek při jízde na obrubník (patník) apod. Nerachodí pro jízdě? A nebo ta spona na polohování nepadá? Předem moc děkuji za Vaše odpovědi.
Odporucam pozriet aj novu verziu kocika Lira 4 (2013) od Euro Cartu.
Ak mate niektora zaujem o kocik Torino nakuknite do mojho bazarika.Je ako novy, pouzivanie poznat len na kolieskach a este viac ako rok v zaruke 🙂
Neviete nahodou aky je rozdiel medzi Enjoy baby design a Espiro magic? Mate niekto skusenost ? Ktory je kvalitnejsi?
ja mam presne túto dilemu, práve som písala do jedneho obchodu ze mam zaujem o Torino a odpovedali mi ze radsej mam zobrat Espiro Magic, že je kvalitnejší, len ta cena to je už pre nas dosť. 😖