Kočík Easy Go Optimo

martinkaa299
3. júl 2016

našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

lenkamydlekova
3. júl 2016

dobry vecer mi sme tento kocik kupili iba vcera ale mozem povedatze zatial som nenasla ziadnu chybu na nom 🙂 moja mala je cela parada v nom 🙂

martinkaa299
autor
4. júl 2016

@lenkamydlekova ja som ho zatial len v obchode videla. Mozem vediet odkial si kupovala?

lenka5246
12. júl 2016

Aj mne sa pozdáva, ajnja chcem vedieť kde je kupovaný. Dik 😊

lilu275
19. júl 2016

Baby tiež budem vďačná za daku recenziu, dost sa mi pozdáva, tak som zvedava 🙂

lenkamydlekova
29. júl 2016

Dobrý večer my sme s kocikom velmi spokojený 🙂 kocik sme kupovali v Polsku 😉 máme iba sportovu cast,pri druhom dietatku dokupime iba vanicku 🙂

martinkaa299
autor
30. júl 2016

@lenkamydlekova kde v polsku ste ho kupili? A co stakt ak mozem vediet

lenka5246
31. júl 2016

@lenkamydlekova dobry večer. Aj ja by som chcela vedieť kde v Poľsku ho majú. Sme ochotní ist aj hned zajtra, velmi sa nam páči. Tu mi ho pani sľúbila v jednej predajni este v máji a ze stále ho nema. Tak nemienil dlhšie cakat, hocikedy možem porodiť a sme bez kočíka 😂😂😂 dakujem za odpoved

martinkaa299
autor
1. aug 2016

@lenka5246 mne tiež všetky obchody povedali ze bude az. V polke augusta

lenkamydlekova
1. aug 2016

no v polskom tesine obchod www.kocarky.pl maju aj stranku internetovu 🙂 a cena bola 170 ale iba sportova cast 🙂

domdom7
1. aug 2016

@lenkamydlekova Prosim ta aj ja mam o neho zaujem, ale na stranke pise ze je vypredany. Maju ho aj v Tagru alebo v Krosne? Ja si po neho aj zbehnem.

lenka5246
1. aug 2016

@lenkamydlekova No ja mám záujem aj o vaničku, možno že fakt ešte nemajú, že iba športiaky....

janapalko
2. aug 2016

V kosiciach ho maju v optime ken sportovy za 190e

lenkamydlekova
2. aug 2016

No či ho maju v targu to neviem a urcite je už kdesi aj vanickovy lebo jedna paní od nas zo sidlisku ho už má 🙂

pasarica
8. aug 2016

Žienky, nepridáte dáke reálne foto? Ďakujem 🙂

lenkamydlekova
9. aug 2016

Zajtra vám odfotim SC 😉

lenkamydlekova
10. aug 2016

🙂

erikaa28
10. aug 2016

@lenkamydlekova krásny je. Aj ja nad ním uvažujem. Žiada sa mi zmena. Ale keby som chcela tak do terénu asi nie je veľmi vhodný, či?

martinkaa299
autor
10. aug 2016

@erikaa28 daju sa dokupit nafukovacie kolesa

pasarica
10. aug 2016

@lenkamydlekova Dakujem, vyzera super 🙂 ja ho chcem s nafukovacimi kolesami, kedze byvam na dedine. Chcem sa este opytat, neviem dobre z foto usudit, ci je to ta seda, alebo ta hnedo-kremova farba. Latka na nom je taka hrubsia, dobra kvalita? Teraz bude dilema nad volbou farby, no asi zvitazi ta seda 🙂

pasarica
10. aug 2016

Žienky, ktorá farba u vás zvíťazila? U mňa veru ťažká dilema, vylúčila som len jednu a to tú tmavú- antracit

lenkamydlekova
11. aug 2016

Bledohneda 🙂

lenkamydlekova
11. aug 2016

@erikaa28 dakujeme sme spokojny s ním no do terénu myslím že moze byt koliecka nie su až také malé v pohode s ním prejdem aj diery a ked už tak by som urcite nafukovacie kolieska riesila 🙂

lenkamydlekova
11. aug 2016

@pasarica kvalita látky je fajn aj sa dobre čistí 🙂

pasarica
11. aug 2016

@lenkamydlekova ďakujem 😉

pasarica
13. aug 2016

@lenkamydlekova môžem ešte otázku? Niektorým kočíkom po pár kočíkovaniach začne vŕzgať alebo pukať konštrukcia. Pri tomto modele je všetko ok? Ďakujem

lenkamydlekova
14. aug 2016

Ano zatial v pohode len ked sa dviha ručka tak tie gombiky vrzgaju inac všetko v pohode 🙂

ladeja
14. aug 2016

Mamičky čo myslite vydrzi tento kocik az do 2-2 a pol roka dieťatka?

lenkamydlekova
15. aug 2016

My máme rok takže myslim že do 2 rokov sa určité povozime 🙂

ladeja
15. aug 2016

A kde sa dajú na ten kočík zohnať nafukovacie kolieska neviete niekto? 😊

erikaa28
16. aug 2016

@ladeja na stránke pre-deticky.sk si vieš uz pred objednaním vybrať aké chceš kolesá