našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?
@lenkamydlekova ja som ho zatial len v obchode videla. Mozem vediet odkial si kupovala?
Aj mne sa pozdáva, ajnja chcem vedieť kde je kupovaný. Dik 😊
Baby tiež budem vďačná za daku recenziu, dost sa mi pozdáva, tak som zvedava 🙂
Dobrý večer my sme s kocikom velmi spokojený 🙂 kocik sme kupovali v Polsku 😉 máme iba sportovu cast,pri druhom dietatku dokupime iba vanicku 🙂
@lenkamydlekova kde v polsku ste ho kupili? A co stakt ak mozem vediet
@lenkamydlekova dobry večer. Aj ja by som chcela vedieť kde v Poľsku ho majú. Sme ochotní ist aj hned zajtra, velmi sa nam páči. Tu mi ho pani sľúbila v jednej predajni este v máji a ze stále ho nema. Tak nemienil dlhšie cakat, hocikedy možem porodiť a sme bez kočíka 😂😂😂 dakujem za odpoved
@lenka5246 mne tiež všetky obchody povedali ze bude az. V polke augusta
no v polskom tesine obchod www.kocarky.pl maju aj stranku internetovu 🙂 a cena bola 170 ale iba sportova cast 🙂
@lenkamydlekova Prosim ta aj ja mam o neho zaujem, ale na stranke pise ze je vypredany. Maju ho aj v Tagru alebo v Krosne? Ja si po neho aj zbehnem.
@lenkamydlekova No ja mám záujem aj o vaničku, možno že fakt ešte nemajú, že iba športiaky....
V kosiciach ho maju v optime ken sportovy za 190e
No či ho maju v targu to neviem a urcite je už kdesi aj vanickovy lebo jedna paní od nas zo sidlisku ho už má 🙂
Žienky, nepridáte dáke reálne foto? Ďakujem 🙂
Zajtra vám odfotim SC 😉
@lenkamydlekova krásny je. Aj ja nad ním uvažujem. Žiada sa mi zmena. Ale keby som chcela tak do terénu asi nie je veľmi vhodný, či?
@erikaa28 daju sa dokupit nafukovacie kolesa
@lenkamydlekova Dakujem, vyzera super 🙂 ja ho chcem s nafukovacimi kolesami, kedze byvam na dedine. Chcem sa este opytat, neviem dobre z foto usudit, ci je to ta seda, alebo ta hnedo-kremova farba. Latka na nom je taka hrubsia, dobra kvalita? Teraz bude dilema nad volbou farby, no asi zvitazi ta seda 🙂
Žienky, ktorá farba u vás zvíťazila? U mňa veru ťažká dilema, vylúčila som len jednu a to tú tmavú- antracit
@erikaa28 dakujeme sme spokojny s ním no do terénu myslím že moze byt koliecka nie su až také malé v pohode s ním prejdem aj diery a ked už tak by som urcite nafukovacie kolieska riesila 🙂
@pasarica kvalita látky je fajn aj sa dobre čistí 🙂
@lenkamydlekova ďakujem 😉
@lenkamydlekova môžem ešte otázku? Niektorým kočíkom po pár kočíkovaniach začne vŕzgať alebo pukať konštrukcia. Pri tomto modele je všetko ok? Ďakujem
Ano zatial v pohode len ked sa dviha ručka tak tie gombiky vrzgaju inac všetko v pohode 🙂
Mamičky čo myslite vydrzi tento kocik az do 2-2 a pol roka dieťatka?
My máme rok takže myslim že do 2 rokov sa určité povozime 🙂
A kde sa dajú na ten kočík zohnať nafukovacie kolieska neviete niekto? 😊
dobry vecer mi sme tento kocik kupili iba vcera ale mozem povedatze zatial som nenasla ziadnu chybu na nom 🙂 moja mala je cela parada v nom 🙂