Kočík Easy Go Loop. Máte s ním skúsenosti?

luciakl
15. máj 2011

Nemate niekto skusenosti stymto kočikom? Chcem kupiť golfač a neviem sa rozhodnuť, možete mi poradiť? 🙂 🙂

juska
23. apr 2012

obnovujem túto diskusiu, nemáte niekto tento kočík, ako ste s ním spokojné?

rebecca2006
25. júl 2012

@juska dievčatá, asi už kočík máte poriešenmý, každopádne, ja som hľadala info o tomto golfáči a nič moc nenašla, nakoniec som sa rozhodla ho zobrať, takže ho má už doma a napíšem sem, možno sa niekomu zíde. Ja si myslím, že v rámci svojej cenovej kategórie je OK a za tú cenu dobrá kúpa. Samozrejme, treba to brať tak že to nie je McLaren. Ja som mala pri prvom syčekovi kupovaný Hauck Jeep Candy golfáč, teda údajne takmer nepoužívané- ale myslím, že oužívamné boli a spokojná som teda nebola. Bol ako z kvetu makového, strašne vetchý a v podstate neprežil nosenie synčeka. Funkciám sa ani nekdá čo vyčítať, polohovateľný chrbátik aj nožičky, ale inak šrot. Takže k malej som si musela kúpiť iný. Zvažovala som nejakú kvalitku temtoraz, ale náhodou suseda predávala za babku nový, asi 2x použitý EasyGo Loop. tak som ho riskla. Je určite oveĽa lepší ako ,ôj prvý golfáč, celkom fajn sa ovláda, je relatvne stabilný, má polstrovaný pevný chrbátik, odopínateľnú striešku, pláštenku- je polohovateľmný do úplného ľahu, aj nožičky sa dajú polohovať, má odpoínateľné madlo a nánožník. Nemožne sa upína plátenka aj nánožník, ale s tým sa dá žiť. Celkom fajn vyzerá byť 🙂

rebecca2006
12. sep 2012

jaj,baby dopĺňam diskusiu, som zatiaĽ veľmi spokojná 🙂 V tejto cenovej relácii fajn kočík

jankohrasko
15. dec 2012

@rebecca2006 ahoj tiez zvazujeme ake golfky, natrafila som na tieto. Stale si spokojna? Mam velky sportak, ale maly ma pomaly 11 mesiacov a potrebujem nieco spratne. Mozem Ta poprosit o dlzku chrbtovej opierky a kolko cca vazi aj s kolesami? Nekopes si do koliesok/brzdy? Nehrkoce moc? Dakujem moc za kazdu info 🙂

mata128
5. mar 2013

@jankohrasko ahoj.kupila si ho nakoniec???tiez ho zvazujem

jankohrasko
5. mar 2013

@mata128 ahoj nie, kupili sme iny

mimca20
13. mar 2013

No ja som ho mala minuly rok par mesiacov, aj som ho reklamovala - predne prave koleso sa mi zacalo vytacat von. Dost to pri kocikovani vadilo a s cim som pri nom nebola spokojna tak s pristupom ku kosiku. Hned pod kovovou konstrukciou kosik 🙂

monika585
20. máj 2016

ahojte.som nespokojny manzel.ktory sa nechce chvalit ale vie opravit vela veci,my sme tiey z kupili tento kocik a bol k.... super,len pneumatika z kolies nam zchadzala a dost,a ako opravit nieco.k comu doslova a dopismena cez 5,dobre citate 5 statov sa neda dodat.furt a furt kvoli niecomu,no mile mami nenas....,by ste sa?