Ahojte
Chcem kúpiť kočík "do hory", taký čo zvládne každý terén. Neviem sa ale rozhodnúť či trojkolesový alebo štvorkolesovú klasiku. S ktorým sa bude lahšie chodit po cestách necestách. Myslím že tri kolesá sa lahšie ovládajú ale 4 sa mi zdajú stabilnejšie. Vyhliadnuté mám Patron Fenix ( tie sú aj 3 aj 4) alebo Quinny freestyle. Rozmýšlam aj nad nejakým lacnejším ako Tako alebo Abdor atd. lenže tie sú až moc ťažké a ja sa musím dostať do bytu cez 20 schodov.Aké máte Vy skúsenosti, rady čo sa týka kočíkov tereňákov?
noo, tých 20 schodov je dosť veľká prekážka, lebo väčšinou sú kočíky do terénu aj trošku ťažšie kvôli stabilite...
4kolky by mali prejsť terénom ľahšie... ja mám do terénu 3kolku, freestyle a prešli sme s ním riadny terén, ale vláčiť 20 schodov... to by som asi nechcela 😝
tynushqa, kociky co spominas su super, hlavne Teutonia sa mi paci, aj som poskulovala po nejakej, cez internet sa da kupit z nemecka o dost lacnejsie ako u nas..ale aj tak nad 500 eur vyskakovat nechcem. Z druhej ruky tiez nie lebo chcem mat dve deti a tie kociky maju akurat dost aj po 1 dietati takze pri 3 v poradi by sa uz asi rozsypali.
20 schodov je dost, prave preto nechcem ziadne tako ani nic podobne.
teutonka ti prežije aj 4 deti 😉
ja som s týmto freestyle prešla v pohodičke cez snehové záveje 😀
ano je pravda ze kvalita teutonie je prave v tom, ze vydrzi, moja vozi snad uz 4 dieta, no podla mna je velmi nestabilna. mne omnoho viac sedia stvorkolky
Ahoj lujza,
ja som mala zatial len 3 kolky, takze neviem porovnat so 4 kolesovym. Mala som Jane pro slalom a teraz mam Teutoniu. Su to podla mna vyborne kociky do terenu. Hlavne ta teutonia je super odpruzena. Stabilne su, iba pri prechode z obruvnika a na obruvnik treba drzat kocik obidvomi rukami a vynalozit troska sily. Moja sesternica mala kocik Tako, no ale poviem ti ze je to nespratne, tazke, a zle sa s tym manipuluje. Neviem ci by som odniesla cez 20 schodov taky kocik. Radsej by som troska zainvestovala do lahsieho kocika, daju sa kupit aj lahke za rozumnu cenu. Pripadne z druhej ruky.