Kočík do terénu mimo mesta

gabrieluskka
20. sep 2020

ahojte, chcela by som retro kocik , alebo teda kocik ao 3 velkymi kolesami ktory by presiel aj terenom mimo mesta. Vsetku zial maju nafukovacie kolesa a teda by som sa rada spytala ci neviete poradit takyto kocik s inymi nez nafuklvacimi kolesami. Dakujem 🙂

krisbar
20. sep 2020

My sme si do terenu vybrali TFK MONO

zafir
20. sep 2020

@gabrieluskka Teutonia Spirit 3

gabrieluskka
autor
20. sep 2020

Dakujem , ale hladam skor nieco stvorkolesove a idealne gumove alebo penove kolesa

kubkovamama
20. sep 2020

@gabrieluskka Concord Camino,gélové kolesá,celoodpruzena náprava, kukni si videá na YouTube,prejde lúku,les

lala123
20. sep 2020

Stokke Trailz

havana40
20. sep 2020

Skus takko alebo rico

oblecenie99
20. sep 2020

@gabrieluskka Úprimne,nám sa najviac osvedčila stará dobrá 35 ročná Liberta,prezila moje tri sesternice,mna,moju sestru aj môjho syna,a ako pozerám,ešte by v pohode poslúžila dalej,používali sme ju na záhrade u našich 😄 veľké kolesá,super odpruzenie,aj retro vzhľad 😁 no a teraz vážne,ja som zháňala už športový,terénny,paradoxne do mesta (s mojím Peg Perego Book S som asi neprehliadnuteľná nadavajúca mamička s kocikom v meste,ale ja na košické roztrepane chodníky už jednoducho nemám nervy).Odporučili mi tuším kočík zn.Emaljunga nxt 90 outdoor (tak nejako sa to píše),dá sa vyskladať aj s vanickou a ten ma zaujal najviac.Udajne tank,prejde všetko,a vraj veľmi dlho a dobre sa drží,že sa oplatí aj z druhej ruky..mňa však zaujal aj vzhľad,skús vygooglit,podľa mňa veľmi pekny kočík,nie retro,ale fakt jeden z najkrajších,čo som videla.Odradila ma však cena :( chcela som už len nahradny športiak,nie nadlho,tak som si nemohla dovoliť toľko investovať do ďalšieho kocika.

krisbar
12. okt 2020

@gabrieluskka nafukovacie kolesa su na takychto kocikoch preto, aby si dieta na vymoloch a v terene nevyhrkala, uplne inak funguje odpruzenie.
nam uz dosiel a je to fakt uplne ina liga ako vidavam mamicky v meste (zijeme mimo dediny, cize uz len do dediny do obchodu to bude outdoor trip).