Kočík do terénu

4. sep 2023

Prajem pekný deň všetkým,

hľadám vhodný kočiarik na nerovný povrch ako sú lúky, les,.. Sme často v prírode, takže hľadáme taký kočik, no Thule sa mi popravde moc nepáči vzhľadovo 🙈 Viem, že je asi najvhodnejší do takéto terénu, no nejako sa s ním neviem na 100% stotožniť, najmä práve s tou športovou časťou. Páči sa mi veľmi Cybex priam 4, no neviem, či zvládne aj taký terén 🙈 Nemáte nejaké skúsenosti prosím?

Kočíkovú poradňu som už skúšala, ale bolo mi aj tak doporučené len Thule alebo potom lacnejšie alternatívy a to ma nezaujalo.

Ešte sa mi celkom páči Bugaboo alebo Joolz.

Ďakujem 🙂

tinkavvv
4. sep 2023

Do terenu ten cybex isto nie 🙂. Thule je v tomto topka. Skus pozriet este znacku TFK - tiez sportovo zamerana.

maranco
4. sep 2023

Slovom kočiar sa v slovenčine pomenúva ľahký, obyčajne štvorkolesový dopravný prostriedok ťahaný koňmi, ktorého synonymom je aj slovo koč.
https://hovormespisovne.sk/portfolio/detsky-koc...

autor
4. sep 2023

@maranco ďakujem za poučenie 🙂

autor
4. sep 2023

@tinkavvv aj tak to vidím tak, že skončíme pri Thule 🙈🤣 ďakujem za koment, idem sa pozrieť na to TFK

anavixy
4. sep 2023

Cybex Talos je oznacovany ako “do terenu”, ten si nepozerala? Je tazky a velky, pre niekoho nevyhoda, mne sa paci aj po roku a pol pouzivania.
Na fcb su skupiny cybexove, podla slova kociarik sudim, ze si sa pytala ak na terenne kolesa, v skupine su rozne recenzie aj fotky, myslim, ze tam najdes odpoved 🙂

anavixy
4. sep 2023

Posielam nazov skupiny aj rovno s kolieskami, hoci teda do zlej temy 😄

domiklik
4. sep 2023

Nuž joolz, cybex, bugaboo sú mestské kočíky, a popravde, ak máte trochu horšie chodníky, je to s nimi trápenie aj v meste. .. Práve preto som zobrala tug2 a je to to najlepšie čo som mohla urobiť. Ak ste aktívni ľudia, nad iným ani neuvažuje, postupne ho začneš milovať, ver mi

tinkavvv
4. sep 2023

Aloze ja mam nakocikovane v terene az az, takze viem, ze tie naozaj terenne kociky (thule, tfk) su uplne inde ako bezne kociky, ktore sa tvaria ako vhodne do horsieho terenu. Urcite potrebujes velke jedno terenne koleso vpredu a prejdes vsetko, plus dobre odpuzenie.

autor
4. sep 2023

@anavixy jeej ďakujem moc za snahu, idem sa na to meknúť

autor
4. sep 2023

@domiklik
@tinkavvv
Ďakujem krásne baby, vidim to asi fakt na ten Thule urban glide 2 🙈😂 ďakujem za každú recenziu

kitycat
5. sep 2023

Aj mne sa pacil cybex, ale je to na nerovnom poverty chu nepojazdne

Ale videla dom uz aj elektrocybex 🤣🤣

autor
5. sep 2023

@kitycat 🤣🤣 aj ja som to videla
Tak asi to fakt ostane pri thule 🙈😂

taktotedanie
10. sep 2023

Carelo bravo plus 2023