Kočík do terénu

jankassa
20. apr 2023

Ahojte mamičky,
Prosím poraďte športový kočiar ktory zvládne aj horší terén ako tráva, poľná cesta, štrková cesta a musí byť spratný to znamená zložiť sa do klasického kufru auta a zmestiť sa do starého malého panelákoveho výťahu. (Thule sa tam nezmestí)
Ďakujem

smajliica
20. apr 2023

Trojkolky majú vo všeobecnosti najlepší pomer medzi terénnymi vlastnosťami a správnosťou 🙂 skús pozrieť niektorý baby jogger.

rk123
20. apr 2023

a ten mensi thule? thule spring sa tusim vola

jankassa
autor
20. apr 2023

@rk123 ooo ten je krásny len tu ma zase odrádza že nemá ručnú brzdu a tie malé kolesá no neviem čo to spĺňa tie funkcie čo tam píšu keď si také malé 🤷🏻‍♀️

jankassa
autor
20. apr 2023

@smajliica tieto vyzerajú super len ich je veľa musím nájsť ten čo najviac spĺňa moje požiadavky ale ďakujem za dobrý typ 😊

rk123
20. apr 2023

@jankassa skus si ho ist niekde pozriet, kamosom sa nezmestil thule urban a kupili si tento a su velmi spokojni, aj do mesta aj do obcasneho terenu.
inak ja mam thule urban a nikdy som tu rucnu brzdu nepouzila 😂

smajliica
20. apr 2023

Ono tie trojkolky majú pomerne dobré jazdné vlastnosti aj s malými kolieskami. Ja mám doma Emmaljunga NXT90, čo je hrozne veľká a ťažká terénna krava a jazdné vlastnosti by mali byt porovnateľné s baby jogger city mini, čo má maličké kolieska 🙂

pandm
20. apr 2023

Baby Jogger City Mini GT2 alebo City Elite 2, Thule Spring, Hauck Rapid alebo Runner, TFK Mono 2...tieto by som pozrela 🙂

dzejsik
23. apr 2023

@jankassa mozno by bol fajn aj Hartan VIP alebo Emmaljunga NXT60/NXT90 s terennymi kolesami a inak nieco od BabyJogger a TFK