Ahojte 😊 v auguste čakáme bábätko a už sa obzerám po kocikoch 😊 bývam na dedine a chcela by som niečo praktické, hlavne vhodné na cesty na ktorých sú často skalky, neodhrnuty sneh a nedokonalosti. Proste niečo, čo je vhodné aj do obcasneho terénu typu poľná cesta, ale určite sa s ním nevyberiem na Kriváň 😃. Hlavne nech kocik nehrka. Obzerala som sa po joolz day 3, neonato puro ale páčia sa mi aj kočíky moon resea a style alebo muuvo slick...Prosim podeľte sa o svoje skúsenosti 😊😊 ďakujem
@fednaja ten baby jogger by som si vedela predstaviť možno neskôr ako športový 😊 ten thule som pozerala, veľa žien ho odporúča ale keď mne sa tak strašne nepáči 🤦♀️🙈
@mamicka_1993 tak nie je zo zrovna dizajnovka, ako joolz , ale zase s tým sa budeš na takých cestách ako píšeš dosť trápiť 🙂 Pokiaľ bývaš na dedine, tak by som šla skôr do praktickosti, niektoré tie dizajnové kočíky majú neskutočne malé kolieska a to je potom boj nie len po kameňoch, ale aj snehu.
Ahoj, my máme Britax go big, pre mňa dokonalý kočík. Ako jediný spĺňal najviac kritérií ktoré som na kočík mala, no tiež sa veľmi veľa ľuďom nepáči. Predtým sme mali moon a to bola hrkálka oproti Britaxu. Alebo napíš do poradne o kočíkoch, ak tu ešte funguje.
Tak puro a joolz majú kamarátky a veľmi lutujú. Do mesta sú určite skvelé ale na neupravené cesty a vychádzky do prírody žiaľ neprisposobene.
@mamicka_1993 napis elli do kociko poradne 👌😊
Stokke trailz 😉
Tiež sme na dedine a je tu viac poľných cestičiek,tak sme kúpili baby jogger city Elite. Je super, korbu budeme používať len cca pol roka a potom aj tak by trebalo športový.
@mamicka_1993 my tiež bývame na dedine, tiež čakáme v auguste a tiež som strašne chcela Joolz, ale day + 😀 no sestra má Thule Urban Glide a keď kočíkujem krstniatko, iný kočík už by som nechcela. Nie je najkrajší, ale u nás vyhráva praktickosť nad dizajnom 🙂
@mamicka_1993 ahoj, pozti si thule alebo baby jogger to sú také "terénne" kočíky 🙂 Ten thule je drahší ale to je pán kočík veru, kamoška s ním chodí do lesa, behať a na korčule.