Ahojte, poradte značkukočika ktorý vojde určite aj do maleho vytahu... Kombinovany kočiar, nie veľmi drahý..dakujem
Aj my sme mali pred tym malinky vytah s dvierkami, ktore sa otvarali do vnutra a mali sme tiez Pliko P3 (nie peg perego, ale mamas and papas - to iste len anglicka verzia). Tak isto sa vosiel do kufra maleho auta (yarisu, swiftu..)
Ahoj, my mame Gesslein F6, ktory sa bez problemov zmesti do klasickeho maleho panelakoveho vytahu lebo ma polohovatelnu rukovat. Ta sa da tlacidlami uvolnit tak, ze ju vies nadvyhnut nad kocik takze sa cely skrati tak ze vojde naozaj vsade. Mam to odskusane na vytahoch v Petrzalke. Neviem ako by ti vyhovovala cena, novy model F6 vyjde okolo 800 eur ale ak nevyhnutne nepotrebujes novy, ojazdeny bude stat rozhodne menej. Inac je to trojkombinacia, v cene je vajicko a kocik ma hlboku vanicku a da sa upravit aj na sportovy kocik. Takisto sa na zlozit do maleho auta. Uspesne vyberanie zelam 🙂
@bobika492009 Zalezi od toho aky velky mate maly vytah. Je to ten maly kde sa zmestia ledva dve osoby a nema vnutorne dvere? Alebo je to ten maly s vnutornymi dverami pre 4 osoby? Do takeho vojdem aj s mojim velkym PP GT3.
@belllinka no je to ten pre styri osoby s vnutornymi dverami, ale nie takými čo sa otvaraju dnu, ale zaťahovacími... Nechcel kupit kočik,a potom ho hned predavat kvoli tomu ze sa nezmestí... Na dlžku mi vojde aj 120cm ale len tak tak..Potrebujem hlavne niečo užšie , aby som sa vošla bezproblemov ja aj dcerka. Teraz mame len hlboky Pure a je to len tak tak že sa vojdeme .
@bobika492009 my sme mali maly vytah bez vnutornych dveri a mali sme kocik Teutonia
@bobika492009 kukni aj teutoniu cosmo, je jeden z uzsich. v bazare zozenies za super cenu...
@bobika492009 jmi mmame tiez maly vytah pre 3 osoby bez vnutornych dvery a mame trojkombinaciu anmar hilux patri medzi velke priestranne kociky a vojdeme dnu bez problemov, ja kocik a dcerka, len do auta uz nieje skladny to mame malinke
my máme výťah pre tri osoby s vnútornými dvierkami a nič pre malé bábo sa mi tam nevošlo, museli sme nechávať v kočikárni alebo sme brali hore len vaničku. až potom, ked už bola dcérka vačšia tak sa nám pomestili golfáče mothercare alebo gesslein swift. veľké športiaky bez šance.
my mame peg perego pliko p3 a zmestil sa zatial vsade 🙂 aj ked sa zlozi, tak je velmi spratny (aj do maleho auta). ma rucky ako golfac, co nie kazdemu vyhovuje, ale teraz zacali vyrabat verziu easy ride, ten mam uz len jednu rucku