Ahojte, viete mi poradiť kočík ktorý je skladby do malého auta? Mám Suzuki swift priateľ má tiež male dvojdverové, ak nebude iné východisko kúpime väčšie auto ale ak by existoval nejaký kočík ktorý je skladný budem veľmi rada keď mi odporučíte. Ďakujem 🙂
Radsej kukni to ine auto...ano su male kociky, ale +1 clen rodiny znamena milion batoziny navyse aj na kratke vylety, proste toto je primale...
@anjelicek26 dakujem tak pozrieme niečo iné 🙂
Ahoj Mám na predaj kočík Mutsy Nexo v tmavomodrej farbe. Je to za mňa top kočík na presuny. Dá s úplne ľahko zložiť, rýchlo rozložiť a je malý a ľahký. Čo sa tyka ľahu tak je možnosť úplného ľahu. Skús kuknúť a v prípade záujmu ti viem môj posunut
pozri si kociky so skladacou vanickou. je to super riesenie, podvozok vlozis aj na zadne sledadlo k noham a vanicku zlozis do kufra aspon ja som to tak riesila ale mala som vacsie auto ale aj viac deti 🙂
Ja som mala kočík asi s najväčšou vaničkou (Firkon Verano Long), lebo som vedela, že budeme mať veľké dieťa (dcéra mala pri pôrode 4430 g a 60 cm). V Lupe som mala zložené zadné sedačky a tam bol podvozok (pokojne som naň položila aj vaničku v prípade potreby), vajíčko bolo vpredu vedľa mňa. Nákup išiel na miesto pre nohy spolujazdca... Ak je dobré auto, tak sa spôsob vždy nájde.
@didip kúpte väčšie auto a je po probléme
Pokial viem tak swift ma ten kufor spraveny tak, ze ide trochu do hlbky ja som tam narvala aj trojkolku quinny, musela som odmontovavat koleso ale voslo, a ako buginu sme mali cybex - uz si nepamatam aky model to bol ale dozadu vosiel samozrejme potom tam uz na kufre miesto nemas ale nakup este vosiel😂
@didip My sme toto riesili, ale uz pred par rokmi. Mali sme 7 miestnu Zafiru a za sedadlami miesto cca 30cm,.cize ziadny kufor 😅. Kupili sme Britax B mobil, ktory sa tam jediny zmestil. Konstrukcia na stojaka (neskor aj so sportovou castou) za jedno sedadlo a zlozena vanicka za druhe... Uzasne. Az mi je luto ze sme ho darovali, teraz by sa zisiel ako prirucny v aute.. Ale neviem, ci sa este predava 🤷♀️
@didip skor by ma trapilo ako sa tam dava vajicko 🤔