Kočík do kopcovitého terénu

luckamiskoadamko
2. jan 2015

Ahojte mamičky, už vyše mesiaca hľadám optimálny kočík, ktorý by nám vyhovoval, no zatiaľ bezúspešne. 😖 Uprednostňujem kúpu z druhej ruky, skôr kvalitnejší za rovnakú cenu ako nový. Čo sa týka požiadaviek, tak skôr s ľahší na manipuláciu, vhodný do kopcovitého terénu, takže skôr väčšie nafukovacie kolieska. Bývame v rodinnom dome, čiže veci ako výťah a zmestenie sa cez dvere nemusíme riešiť. Mali sme vybraný kočík zn. CAmarello a Adamex Jogger, ale akurát som čítala recenzie nie veľmi pozitívne, tak som bezradná.....:( Prosím poradte

katarina247
2. jan 2015

Ahoj ja mám Camarelo Sevilla a nedám naňho dopustiť má veľkú vaničku a sportak nám tiež vyhovuje.

veronika267
2. jan 2015

Ja som mala tiez z druhej ruky 3kombinaciu x-lander. Bol super.

figurka1985
2. jan 2015

a co tak Hartan? je to nemecka znacka- aj po 4 detoch su hartany stale v super stave- co nemozno povedat o polskych kocikoch.....
AK by si chcela, kuk do mojich inzeratov, ja prave Hartana predavam. ALe neodporucam ti ho preto. skus si pozriet recenzie. Ja som strasne vela hladala, kym som ho kupila. a jednu zlu vec som na nom nenasla. ale to si precitaj sama v roznych diskusiach 🙂
Je uzasny do terenu, do snehu, priestranny pre velke dieta....
Chcem ist teraz do mensieho len kvoli tomu, ze mame strasne maly byt, a vacsinou dcerku nosim v satke, ci nosici, a kocik mi zabera vela miesta....

jabadaba
2. jan 2015

@luckamiskoadamko Gesslein F6, kolesa vynikajuce, obrovske, nenafukovacie, cize odpada stres co ak nebude po ruke pumpa. Siroky, priestranny. F6 vymenitelne dve kolesa za mensie otocne, vhodnejsie do mestskeho prostredia. Ja som nemenila, plne mi vyhovovali tie riadne tragace. Zvladne kazdy teren. Inac, mam po jednom dietati, mozno by som ho aj pustila, uz nam zavadzia. Len je to iba sportova cast, bez vkladacej vanicky. Ako novy. 😉

mamutka
2. jan 2015

mali sme Peg Perego GT3, seriozny traktor do terenu, aj ked som sa povodne bala, lebo je to trojkolka, ale presiel uplne vsetko. Casto sme sa s nim hrabali do lesa, kopcov, proste mimo asfalt. Uzasny stroj

zuzi0110
2. jan 2015

@luckamiskoadamko ja mam Bebe Confort High-Trek . Nafukovacie kolesá, otočná sedacia časť, ručná brzda aj blokovanie predného kolesa je hneď na madle.

dazdovka
3. jan 2015

@luckamiskoadamko vidim ze si z Novej Bane, no tak ja Ti poviem, ze s nasim kocikom sme presli turu z Banskej Stiavnice do Lehotky pod Brehmi, uplne bez problemov 🙂
Mame x-lander x-run, novy ma stal cca 200€, kupovala som z polskeho e-shopu, je taky panko, co vozi na SK za mensi poplatok veci nakupene z polskych e-shopov, dokupila som len k nemu cez konikovsky bazar vanicku za 30€ a este novu extra slnecnu clonu a jazdi bez problemov uz s druhym dietatom.

zamilion
17. jan 2015