Kočík do každého terénu

olivka26
6. mar 2022

Zenicky,prosim viete mi poradit kocik najlepsie 3 kombi do kazdeho terenu,nechystam sa ho stertit takze:
Potrebujem -aby zvladol ozaj kazdy teren
-ziadna hrkotalka ale pevna konstrukcia
-budem ho casto skladat do auta
-prakticky,skladny,s velkou vanickou
-byvame v byte na 2ke bez vytahu,tak aby
zvadol aj schodiste
-kedze ho nemienim setrit tak pouzivany
bude super ale v dobrom stave
-kolieska nechcem nafukovacie
-nech zvladne aj tazsi teren,lesnu
cesticku,hory/doly..

anjelik1991
6. mar 2022

@olivka26
predávam kočík Britax Romer Smile 3. Spĺňa tvoje požiadavky, my sme ho využívali v každom teréne, korbičku sme skoro vôbec nepoužívali. Malý bol odmietač kočíka až keď začal sedieť tak ho to začalo baviť. Takže v tom čase sme začali chodiť už aj na lesné chodníčky, a v zime zvládol sneh (ale toho nebolo u nás veľa). Skladanie je v pohode, ale asi zaberie veľa miesta. Ale to je možno bežné pri takýchto terennejsich kočíkoch. Nemám skusenost s iným kočíkom takže neviem porovnať. Teraz čítam že nechceš nafukovacie kolesá 🤔 tento práve má ale nevidím v tom žiadnu nevýhodu,nafukovali sme asi dvakrát. Zatiaľ žiaden defekt sme nemali a chodili sme po kameňoch a pod. Super sa ovláda a príde mi veľmi stabilný čomu som bola rada hlavne v teréne.

dzejsik
6. mar 2022
andula1988
6. mar 2022
zuzahajdulka
6. mar 2022

@olivka26 GESSLEIN

petulela
6. mar 2022

@olivka26 Thule

mon_ben
6. mar 2022

@petulela ktorý thule? Ja rozmýšľam nad spring

petulela
7. mar 2022

@mon_ben Thule Urban glide 2 máme my...ja som s ním maximálne spokojná, ale zase my bývame pri hore, tak naše prechádzky boli čisto len po lúkach a kopcoch

mon_ben
7. mar 2022

@petulela sú asi dizajnom podobne, len kolesá iné, že? Strieška je dostatočná? Co všetko treba dokúpiť?

mon_ben
7. mar 2022

@petulela používate ho aj v lete co meníte za nejaký golfový?

olivka26
autor
8. mar 2022

@zuzahajdulka pozerala som,len porebujem konktetny tip,a realne skusenosti s kocikom..

zuzahajdulka
8. mar 2022

@olivka26 , tento https://www.forbaby.sk/kociky/gesslein-fx4-soft... . Mam ho, absolvoval dve deti, 5 rokov v prevadzke, horsky teren niekolko mesiacov v roku denno denne. Ale schadzanim schodiska z druheho poschodia by si ho dorazila viac nez turou na Gerlach, celkom by sa vyvyklala rukovat tym tlakom a tiazou kocika.