Ahojte chcem sa opýtať či by ste mi vedeli poradiť z vlastných skúsenosti nejaký dobrý odpružený kvalitný kocik do cca 400€. Som prvorodička a taktiež sa v tom moc nevyznám a nemám nikoho čo by mi tak poradili. Čítala som že prvý vanickovy kocik je zbytočne kupovať nejaký extra drahý a radšej investujem do prerábky izby a tak čo bude potreba ako do kočiara na pár mesiacov 😊 ďakujem pekne za všetky rady
Pripnem sa ..riesim prave to iste
Ja som kupila druhemu dietatu z bazaru od jednej pani. Ten kocik bol ako novy, rozhodla sa totiz pre iny a tento nepouzivala. Za 200e, pc 700e :D moj kocik je mestky, takze ti ho neodporucim no velmi ti odporucim sledovat bazar. S rozpoctom 400e kupis 1000e kocik len taky fukot! A po 1 dietati je stale pekny, max nejake drobne skrabance co je nepodstatne
Ja predávam,3-kombinaciu vo veľmi dobrom stave,športový nepouzivany,kľudne napíš spravu a pošlem aj fotky😉
hlboky kocik s naozaj velkou, priestrannou vanickou, velke kolesa (vhodne aj do "horsieho" terenu, do snehu), ma zn.Camarelo, len neviem, ci sa da kupit aj samostatne alebo len v 2 alebo 3 kombinacii (sportova cast je dost velka a neohrabana, a vajicko, tak ako vacsina vajicok z 3 kombinacie, nie je ani moc kvalitne ani bezpecne)
Tak zalezi že koľko chceš kočík používať, do akého terénu s ním budeš chcieť chodiť a tak
Napr ja som zainvestovala, lebo som kúpila 3 kombináciu a kočík som aj veľa využívala.