Kočík do 400 eur

12. sep 2021

Ahojte chcem sa opýtať či by ste mi vedeli poradiť z vlastných skúsenosti nejaký dobrý odpružený kvalitný kocik do cca 400€. Som prvorodička a taktiež sa v tom moc nevyznám a nemám nikoho čo by mi tak poradili. Čítala som že prvý vanickovy kocik je zbytočne kupovať nejaký extra drahý a radšej investujem do prerábky izby a tak čo bude potreba ako do kočiara na pár mesiacov 😊 ďakujem pekne za všetky rady

pribinak
12. sep 2021

Tak zalezi že koľko chceš kočík používať, do akého terénu s ním budeš chcieť chodiť a tak
Napr ja som zainvestovala, lebo som kúpila 3 kombináciu a kočík som aj veľa využívala.

hijkovlanf
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hijkovlanf
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miskamicha
12. sep 2021

Pripnem sa ..riesim prave to iste

evkamotka
12. sep 2021

Ja som kupila druhemu dietatu z bazaru od jednej pani. Ten kocik bol ako novy, rozhodla sa totiz pre iny a tento nepouzivala. Za 200e, pc 700e :D moj kocik je mestky, takze ti ho neodporucim no velmi ti odporucim sledovat bazar. S rozpoctom 400e kupis 1000e kocik len taky fukot! A po 1 dietati je stale pekny, max nejake drobne skrabance co je nepodstatne

jahodka11611
12. sep 2021

Ja predávam,3-kombinaciu vo veľmi dobrom stave,športový nepouzivany,kľudne napíš spravu a pošlem aj fotky😉

evkao
12. sep 2021

hlboky kocik s naozaj velkou, priestrannou vanickou, velke kolesa (vhodne aj do "horsieho" terenu, do snehu), ma zn.Camarelo, len neviem, ci sa da kupit aj samostatne alebo len v 2 alebo 3 kombinacii (sportova cast je dost velka a neohrabana, a vajicko, tak ako vacsina vajicok z 3 kombinacie, nie je ani moc kvalitne ani bezpecne)