Kočík do 200 eur

lucinkkaa
25. aug 2020

Ahojte, včera som išla reklamovať kočík a majú na reklamáciu 30 dní. Takže bez kočíka ostať nechcem, viete mi poradiť nejaký kočík do 200eur? Oplatí sa vôbec taky kúpiť? Poprípade ak máte niekto v ponuke do 200eur okres TN budem vďačná 😊🌹

veronikaszabova
25. aug 2020

@lucinkkaa a nedali ti nahradny?

lucinkkaa
autor
25. aug 2020

@veronikaszabova nie vraj 30 dňová záruka je štandardný postup, to chápem ale čakala som ze aspoň náhradný dajú 🙄

veronikaszabova
25. aug 2020

@lucinkkaa my ked sme reklamovali, dali nam nahradny.

lucinkkaa
autor
25. aug 2020

@veronikaszabova keby som vedela ze nám nedajú ani by som ho reklamovať nešla keďže som ostala bez kočíka, lenže sme z TN a niesli sme ho do Žiliny, tak teraz len kukám na nete nejaký kočík co by som mala pre takýto prípad 🙄

ckatka
25. aug 2020

Ved si za pár eur pohldaj tuto na konovi...niekde možno aj daruju

nikimeli
25. aug 2020

Mám v bazare ale okres TT

emmi101
25. aug 2020

Pozri veď tuto bazarik, isto nejaký nájdeš alebo cez fb na tom market place, tam je tiež veľa kočíkov, nejaký už len za pár eur hádam nájdeš

rubinka
25. aug 2020

@lucinkkaa - nosič alebo šatka by bolo lacnejšie dočasne riešenie. Načo kupovať ďalší kočík to sami zdá nonsens.

lucinkkaa
autor
25. aug 2020

@ckatka
@emmi101
Hľadám stále ďakujem

@rubinka ten nosič sa mi celkovo nepáči takze to som hneď zavrhla

babi81
25. aug 2020

@lucinkkaa mozem ti pozicat, ale som z ba napis ip

dzejsik
25. aug 2020

@lucinkkaa ak tak si ako náhradný kúp nejaký športový skladný do auta na cestovanie, nech ti potom nezavadzajú doma dva a zároveň ho ešte využiješ ... ale tak aby si si mohla namiesto vaničky napr vajíčko nakliknúť 🙂

poly2406
25. aug 2020

@lucinkkaa Aj ja mám v bazári, pošlem kuriérom. Cenu môžeme upraviť

freeja
25. aug 2020