Čo sa týka vlastností, nech nie je príliš ťažký a mohutný, takisto by som prijala, ak by sa dal ľahko a rýchlo poskladať, lebo bývame na trojke bez výťahu :/.....Poteší ma každý názor a rada, lebo som prvorodička a vôbec sa v tom nevyznám....ak niekto z Vás mal ten Mutsy, tiež by ma zaujímalo, či ste spokojné, Ďakujem pekne 🙂
Moja sestra má Mutsy igo... velmi spokojná je... ja mam Hartan a nemenila by som 😊priestrannejší, viac odpružený, ľahšie ovládateľný... 😊
@minimakovka ja som teraz bola skúšať cybex priam 2019, nakoľko priam nemá takmer žiadne zle recenzie a spĺňa moje požiadavky ktoré uviedla vysie aj maria2307 a nedá sa to porovnať.. Tu kvalitu cítiš v ruke.. Neskôr mi muž doniesol mutsy nio, že aha tu je ten co sme chceli.. No ja som ho chytila do ruky a to bolo citeľne iné.. Taky rozheganejsi, nestabilný... Veľmi som rada ze sme ho nekúpili ešte predtým.
Ahoj 🙂 ja mam tiež vybratý mutsy nio.. A hľadám práve nejakú alternatívu.. Cybex priam je lahucky a tak isto aj neonato puro.. Ja som chcela neonato ale bol mi vysoký a hrozne tvrdý.. 😐 Tak nám predavačka ako alternatívu ponúkla mutsy nio pretože ten sa troska hojdal.. Ale ako tak čítam fóra tak keď na to dieťa nenaučí nebude to pýtať 😂 tiež som prvorodicka takže fungujem prevažne na recenziách.