Kočík Coneco V4 Chameleon 2010. Aký je?

petulka_1
21. máj 2010

Ahojte. Chcem sa spytat ci niekto ma tento kocik a co nan hovori? Prosim poradte......

petulka_1
autor
22. máj 2010

Naozaj nikto nemate tento kocik alebo aspon 2009, ved su asi podobne???

petulka_1
autor
24. máj 2010

vola sa tiez Babypoint V4.... Nikto ho nemate alebo nepoznate?

anjeliksns
3. jún 2010

ahoj no my mame coneco v4 je to krasny dizajnovy kusok 🙂 noo az na jednu chybu....sportova cast je pevne L-ko da sa polohovat pomocou takeho cudlika a taktiez sa daju polohovat nozicky nooo az na to ze ked date dietatko lahnut nozicky mu trcia do vzduchu alebo tiez len do tvaru L ak je bao vacsie inak je super

lenka19791
19. máj 2011

ahojte, neviete mi niekto poradiť, či kočiar CONECO CHAMELON V4 sa dá aj kolísať alebo je len pevný? Ďakujem. 🙂

zuzikkaa
19. máj 2011

@lenka19791 @petulka_1 ahoj,,ja som mala babypoint v4 ale este to nebol chameleon.na kociku je vsetko rovnake len sa zmenilo farebne prevedenie...
kocik sa neda hupat,,ma len take mini pruzenie.dalsia nevyhoda bolo tazisko-ze ked som chcela vyjst na chodnik musela som si pomoct nohou a stupit na tu tyc medzi kolesami 😒 vanicku sme pouzivali len 4mesiace lebo s fusakom sme sa nezmestili...a do snehu to nieje bohvieco,koli tym malym prednym kolesam 😖
ale na kociku som ocenila ze sa sportak da nakliknut v oboch smeroch 🙂
asi som moc nepomohla co 😅

lenka19791
20. máj 2011

zuzikkaa ahoj. Ďakujem za odpoveď. Vieš, mne jedna predávajúca tvrdí, že sa húpať dá (neviem,či ho chce za každú cenu predať alebo čo.... 😒 ), no ked som jej druhýkrát napísala,či sa húpe tak mi odpísala,že áno, ale nie až tak ako tie staršie kočiare,ktoré majú pružiny na kolesách. Nemôžem nájsť žiadny kočiar,ktorý by sa kolísal. Všetky moderné sú pevné ako skala... 😢
Ak mi môže niekto poradiť na typ kočiara,ktorý by bol cenovo výhodný a zároveň sa dal aj kolísať-budem veľmi rada.
Lenka.

zuzikkaa
20. máj 2011

@lenka19791 zalezi co vsetko od kocika ocakavas a kolko si ochotna zaplatit...
ci musi mat 4 kolesa,alebo moze byt aj 3kolka... a ako casto ho budes davat do auta a pod...kazdy ti samozrejme vychvali ten svoj kocik ale skor ti poradia maminy co vyskusali viac kocikov a vedia porovnat 😉
kedy sa ti babo narodi??

lenka19791
20. máj 2011

Ja by som radšej chcela kočík so štyrmi kolesami. Mám jeden kočiar doma po dcérke-má 6 rokov, no chcem ho predať,lebo je celý červený a teraz čakám chlapčeka a manžel chce pre neho nový kočiar. No všetky kočiare na ktoré som doteraz pozerala nemajú možnosť kolísania-sú to všetko terajšie nové modely, neviem či to fakt sa ani jeden nekolíše alebo čo....??? Som ochotná dať max. 250 eur, aj som si zopár takých našla, no bez kolísania. Bábätko sa má narodiť v septembri. 🙂

zuzikkaa
21. máj 2011

@lenka19791 no tazko poradit ... skus tuto stranku predavaju tu celkom lacne kociky,,ale su to polske znacky tak nic extra od toho necakaj... ale urcite tam najdes taky co sa hupe

http://www.ekociky.sk/?

lenka19791
21. máj 2011

Vďaka. O tejto stránke viem. Majiteľ je pán od nás, - z Bardejova. 🙂

catherin30
9. aug 2014

Nepredáva niekto conoeco V4 ?