Kočík Concord Neo verzus Wanderer

jajuska13
17. mar 2016

Ahojte mate skusenosti s tymito sportovymi kocikmi?chceme sportovy iba ale neviem sa rozhodnut medzi tymito dvoma.cocnord neo sa mi viac paci ale odradza ma trochu ta korytkova vanicka a concord wanderer mi zas pridr velmi velky aj tie kolesa.nepacia sa mi nafukovacie

origalaxis
17. mar 2016

Neo je maly, spratny. Wanderer velky skor do horsieho terenu. Neo skor do mesta s chodnikmi a tak. Nafukovacie kolesa su inak podla mna tia naj. Korytkove sedenie sme mali, dcere vobec nevadilo. Myslym ze to je ok. Ja ale keby som kupovala len sportovy asi by som dala prednost inemu kociku, britax, valco... Ten styl, to nam vyhovuje.

jajuska13
autor
17. mar 2016

Len chcem otovny v smere aj protismere to mam podmienku

origalaxis
17. mar 2016

@jajuska13 chapem 🙂 aj ja som preto mala neo. ale dnes by som na to kaslala 🙂 otazka priorit 🙂

jajuska13
autor
17. mar 2016

A nebola si s nim spokojna?mam na ruke za 160eur pekny ako novy.len ci sa tam zmesti aj dvojrocne dieta aj v zime

origalaxis
17. mar 2016

@jajuska13 ja som ho mala vramci trojkombinacie. Ci sa zmesti dvojrocne dieta - ja myslim ze ano, tam vela zavisi od druhu fusaku. Moje 15 mesacne 12kg babo s prehladom. Ale mne vadilo, ako sa skladal do kufra, proste dve casti, to mi vadilo. A male predne kolecka. Neviem no mne nejak nevyhovoval, ale skor to povazujem za individualne. A dnes by som zanho tolko penazi nedala, ale povedzme ze 160 je dobra cena 🙂