Ahoj,
chtela bych vas poprosit o pomoc s vyberem kocarku. Svuj vyber jsem zuzila na tyhle dva:
http://maxim-kocarky.cz.adatio.superhosting.cz/...
nebo tento:
http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?zb...
Rada bych znala vas nazor. Prip. osobni zkusennosti s kocarkem.
ahojte, aj my sme ho dnes v obchode okukávali. Veľmi sa nám páčil v šedej farbe.
monuli, dobre sa ti rozkladá, skladá (naklikáva), lebo predavačky nám to nejako veľmi nevedeli dobre predviesť. Je stabilný? Zdalo sa mi, že tá špotrová časť sa trocha kýve.
A ako zvláda nerovnosti? Predtým som mala V3 (dosť podobný) a to bolo cítiť každý kamienok a v zime sa mi s ním po snehu chodilo hrozne, no kolesá neboli nafukovacie.
ja uvazujem nad Colettom, dost sa nam pozdaval - mate uz nejake skusenosti? resp. ake ma + - ?
@alohim ahoj, ja nemám sice tieto kočíky, ale mám coletto matteo a je vynikajúci. Téma s týmto kočikom tu je tiež. Mínusy som nezistila. Vybrala som si ho preto, lebo ako jediny sa dá jedným kliknutím na ručke otocit vanička k tebe alebo od teba podla toho či dieťaťu svieti slnko do oči resp fuka vietor a nemusím demontovat celu vanicku. Takýto je giordani etos trio. Inak ten coletto giovanni vyzerá dobre.
@stakat
akurat aj ja uvazujem nad Giovannim, Mateo sa mi tiez paci, ale ked vidim tu igelitovu sucast sportovej striesky, tak sa obavam, ze po 2 rokoch sa prederavi alebo popraska. Preto radsej asi zvolim Giovanni, hoci nazivo som ho este nevidela, ale ma same vyhody - lahky, skladny... Trochu sa obavam aj tej latky kde sa davaju nohy, ze na jesen bude furt od blata a este dufam, ze predne kolieska zvladnu sneh... Ty s nim chodis v zime v pohode?
@alyce Mali sme tu trocha snehu a išiel ľahko, nemusela som ani aretovať predné kolieska. Tá strieška by nemala byť problém. Ak si pozrieš tému "Colleto Matteo" je tam jedna baba, ktorá ho má už vyše 2 rokov a je s ním veľmi spokojná, tak sa jej môžeš na tú striešku opýtať. Veľmi sa mi páči, že každá časť má svoj nánožník a taška je tiež super veľká, je v nej aj podložka na prebaľovanie. Pri kočíku Giordani Ethos Trio nánožník bol 1 univerzálny a tašku by som musela dokupovať cca 25 €. Colleto má aj širšiu a dlhšiu vaničku, preto bol u mňa jednoznačný favorit, keďže mám novembrové bábo. S fusakom sa tam ešte teraz v pohode zmestí.
@stakat Matteo sa mi tiež páči, no taký Austin sa nám zdal dosť "šušťavý" a divne zvarená konštrukcia...Giovanni je super.
@alyce Snáď ti pomôže môj dojem. Giovanni sme videli v obchode, na prvý pohľad to láska nebola, nepáčil sa mi že vyzerá tak športovo a nápadne (zelená farba) aj tie veľké nápisy mi vadili, no v kataógu majú aj iné farby a tá sivá nás uchvátila. Šťastie, že mama ma presvedčila a poskúšali sme ho, skladali, polohovali...
Sa mi až nezdá, že za taký malý peniaz má toľko plusov :
- v cene celé prísušenstvo (nánožík, pláštenka, sieťka proti hmyzu, taška, prebaľovacia položka, termofľaša) a je celkom ľahký (konštrukcia s kolesami: 8 kg, vanička: 4,5 kg)
- športiak ide do ľahu, chrbát aj nôžky extra polohovanie bez pásov a naklikne s do oboch smerov, strieška športiaku dobre kryje, boky sú chránené (my budeme mať bábo v športiaku v zime, takže toto som hľadala).
- vanička sa polohuje +10stupňov, a má celkom ok rozmery (vnútorná dĺžka 78cm, šírka 34 cm).
- dobre zložiteľný do auta
Mínusy:
- nafukovacie kolieska (to je iba môj mínus, niekto chce práve nafukovacie)
- konštrukcia menej péruje, takže bábo sa nedá hojdať ale to tak nevadí.
- poľská výroba
Pozerala som jedno fórum kde ho mamičky už majú odskúšaný a je tam aj nafotený: http://www.emimino.cz/diskuse/kocaek-coletto-gi...
Sú veľmi spokojné, takže idem do toho. Ja som napr. zvažovala kočík Jané Cross Reverse, ale zdá sa mi uzučký športiak aj strieška sa mi nepáčila, nedá sa vic stiahnuť, ani boky nemá dobe chránené. Podľa mňa skôr kočík na leto.
Mne proste padol do ruky a super sa s ním manévruje, tak sa až čudujem, že nakoniec som si tento vybrala.
@alohim hej,aj mne sa zda ta siva farba najlepsia, nepacia sa mi tie biele pasy, no ale nemozem mat vsetko 😀 Presne to som chcela aj ja - aby bol lahky a skladny, vela kocikom s velkymi kolesami musis pred zlozenim sportovej verzie odpojit sedacku od podvozku, tento sa zlozi cely, co je super. Hojdanie mi chybat nebude, no dolezite je, aby sa na nerovnom povrchu netriasol, lebo predtym som mala nenafukovacie kolesa a maly mi v nom nadskakovat pri kazdom hrbolceku. No a v zime sa s nim potrebujem dostat cez chodnik, kde ludia neodhrnu sneh, kedze byvame na dedine... Ja som presla vsetky kociky na nete, bez ohladu na cenu, ale nedokazala som najst kocik, co by mal tolko vyhod naraz ako tento (aspon pre mna)... A ked som pozrela na cenu, skoro som odpadla, parada. Ale myslim, ze je to talianska vyroba, nie polska.
@alyce Veru, siva je naj, taka elegantnejsia. Tie biele reflexne pasy tiez mi vadili, no prezijem :D. Dufam, ze budeme spokojne. Ja som tiez necakala, ze tak vyhodne kupim🙂 Favoriti boli ABC design, Jané a nakoniec toto... 🙂
Myslim, ze aj tie nafukovacie kolieska si nakoniec budeme pochvalovat a zvladneme s nimi sneh aj rozbite chodniky. Hoci nie su az take robustne, mamicky na tom ceskom fore pisali, ze kocik prezil bez ujmy aj polnu cestu a prechadzku v prirode.
Ja som zasa nasla, ze je to polska firma, no podla mna to je to taka stredna trieda, nie tie smejdy. http://coletto.pl/
@alyce Nefotila som to, iba nasla na nete, pozri sem: http://kombinovane-kocarky.sbazar.cz/coletto-gi...
Je tam aj sportiak s nanozikom, aj babo v sedacke odfotene.
@alyce
@alohim kocky, prepacte, ze sa vam sem votieram, ale Coletto je polska znacka 😉 my mame Coletto Matteo uz cez 2 roky a no problem 😎
ale na nanozniku a na strieske je napisane, ze "italian design" a najskor som aj ja myslela, ze je to talianske, ale nie je 😉
@alyce Ahoj, no dopadlo to tak, že sivý odtieň nemali u distribútora na sklade, tak došiel "béžový", ktorý má od béžovej ďaleko. Boli sme ho však omrknúť, že keď bude pekný, tak ho kúpime, no žiaľ nepáčil sa nám až tak ako sivý. Má taký tmavší odtieň až dočokoládova.
Radšej počkám tie 2 týždne. Škoda ☹ , už som sa vytešovala, ako ho doma poskúšam. Potom sa ti ozvem, keď ho budem mať doma.
ahojte baby. neviem odkial ste, ale v Galante ho maju v jednej predajni. Dokonca v tej sivej farbe a je naozaj pekny. Bol tam velmi ochotny predavac a predviedol kompletne vsetko co sa da s tym kocikom robit. Ja cakam babo az v juli ale zatial z toho co som videla sa mi tento kocik pacil najviac. Len je mi divne ze je taky lacny na to ako vyzera. Som zvedava ake s nim budete mat skusenosti.
@stacy1 ja byvam pri Leviciach, takze do Galanty to nemam az tak daleko. A nevies mi povedat ako sa ta predajna vola, alebo aspon ulicu, nech sa tam vieme dostat? Alebo nemaju aj www.stranku? Podla mna je lacny, lebo je polsky a za taketo kociky je to normalna cena...
ahoj,my mame coletto giovanni,ale zatial na mimi este cakame,ale myslim,ze je uplne super,krasny,lahky,prakticky,aj vybava slusna