ahojte chcela by som sa opýtať či máte niekto kočík chicco urban a či je dobrý..... a chcela by som vedieť aké vajíčko sa naň môže nakliknúť dakujem 🙂
to znamená že tam môže ísť aj iná autosedačka, len treba na to adaptéry? to vajíčko sa mi zdá dosť drahé, Ď 🙂
Už ho mám 🙂
@doduska77 posles mi prosim link an tie adaptery a autosedacky,kupujes ten kocik? 🙂 dakujem
ja som kupila len kočík, sedačku kupovať nejdem..... 😉
@ doduska77 mohla by som sa ta spýtať ako si s kočíkom spokojna? Ja som ho videla v obchode a hneď som sa doňho zamilovala, naozaj vyzerá dobre , je veľmi variabilný a ľahučky ... Myslím ze pre druhé dietatko mam kocik vybratý 🙂
@doduska77 ahoj mozem sa ta spytat ako sa v hlbokej korbicke dviha vyssie hlavka???a ci sa to da? dakujem majka
@maruska261 ahoj my ešte kočík nepoužívame až v septembri ale myslím že sa to dá dvíhať čo su naspodku tie zaťahovacie pásky tak tým 😉
@doduska77 prosim ta mohla by si mi o nom napisat viac ak ho uz mas doma 🙂 zaujima ma aj rozmer sedacej casti ked sa prerobi na sportovu cast 🙂 a pozries mi to dvihanie?ja uz nemam moznost si ho ist pozriet osobne :( dakujem pekne aj nejake foto ak by sa ti dali :D bola by si zlata
no ja mam kočík už zložený, takže jedine ak potom v septembri , možno skorej ale určite môžem povedať že aj hlaboká časť aj športová su dosť priestranné a ozaj sa aj lahko skladá, ma veľký nakupny kôš jedine tašku musím dokúpiť ešte, aj rúčka je super že sa dá nastaviť hore dole, a to nastavovanie chrbatika sa robí tými páskami stahovacími, podla mna super a za tú cenu, aj predavačka mi v obchode pov. že to je proste mestský kočík, že pokial nebudem chodiť do hôr alebo kade s ním tak je výborný.
@vilma20 ahoj myslím že na také chodníky asi nie, predavačka pov. že to je kočík do mesta, že kebyže chodím na túry alebo po takých chodníkoch ako majú v kremnici tie kocky všade tak to nie.... rozhodovala som sa medzi tymto a britaxom b -motion 4 a ten povedala že je vhodnejší na takého veci, lebo ma aj nafukovacie kolesá ... skús pozrieť ten mne sa veľmi páčil aj som ho videla na živo
nooo ale radšej poviem pravdu ako by si potom mala byť sklamaná, možno ho niekde najdeš ten je vraj super aj na tury aj na hory mi povedala ak ak budeš mať možnosť ale inak je veľmi pekný naozaj... ps. ja som mala takúto istú dilemu s tých kočíkov, ešte že ho už mam doma :p
ano ano nedá sa otočiť, normálne je to vanička zvlašť, športiak zvlašť a ak chcete aj vajíčko... neni to ako u tohoto že s hlabokého sa robí športový ....
Nemate niekto dlhsiu skusenost s urbanom? Lahkost riadenia, vydrz koliesok a pod.
ďaľšie skúsenosti mamičiek s týmto kočíkom??? 🙂
kočík máme cca 3 týždne a je super. Aj váhou aj ovládaním. Kolieska nehrkajú na nerovnostiach o nič viac ako keď sme mali kočík s nafukovacími kolieskami. Malý je spokojný a aj mama. Ak je vanička v ľahu dosť ťažko sa dostáva do košíka je tam malá medzera. To isté platí aj pri športovej verzii ak je dieťa otočené k rodičovi. Ak je otočené "do sveta" je tam prístup celkom fajn. Kým som sa ho naučila skladať trošku sme odreli rúčku ale tak čo už 😅 Dosť ťažko sa aj odbrzďuje ale to sa dá prežiť. Asi je ešte dosť nový a treba to rozhýbať. Je k nemu aj pršiplášť taký fajn nie ako tie obrovské oštary univerzálne, len nemá okienko dieťa tam bude ako vo foliovníku 😀 Inak je tam naozaj veľa priestoru. Strieška mohla byť trochu dlhšia kvôli vetru ale ak bude moc fúkať bude otočený ku mne a hotovo. Na túto striešku sa nedá dať moc tienidlo, nie je ako ho pripevniť. Jedine prehodiť na striešku ale silnejší vietor to sfúkne. Mala som tienidlo dooky ale tie krúžky tam neudržia, klže to z tade. Ale malému to nevadí a keď je moc ostré slnko prehodím plienku. Nie je k nemu taška treba si dokúpiť. Madielko v strede treba odopínať pri vyberaní dieťaťa z kočíka, ale to vôbec nevadí a malý si tam s obľubou vykladá nohy 😀 Kolieska nie sú plastové, skôr penové ale nie moc. Do terénu určite nie. Ako napovedá názov je to mestský kočík a naozaj super vyzerá má taký ten šmrnc 🙂 Mama je spokojná, malý tiež (spokojnejší než v predchádzajúcom) a kúpu určite neľutujem 🙂
Moja známa si kupila tento kočiar a je nadmieru spokojná. Keď som ho videla zaujala ma jeho priestrannosť a dizajn, strasne sa mi páči tá hliniková konštrukcia, veľmi pekne to vyzera a dodáva tomu kočiaru taký luxusný efekt :D Tiež je super že sa sedadlo drobca dá otáčat čelom k maminke 🙂 alebo naopak. Keby si dnes vyberam kočiar tak určite uvažujem nad touto značkou :D
Tak mna kocik velmi zaujal, byvam v meste tak som nad nim uvazovala. Teraz si ho kupila znama a som rada ze som skoncila len uvazovanim a nie kupou. Vzhladovo je to nadherny, lahucky kocik ale teda co sa tyka jazdy po chodniku. Hrkotanie na kazdom kroku, vanicka take otrasy ze som sa len uistila pre kocik s nafukovacimi kolesami.
Pamatam si, ze moja suseda mala Urban , asi tak rok dozadu, a chvalila na nom hlavne to, ze bol lahucky a velmi jednoducho sa skladal do auta. To asi robi ta odlahcena hlinikova konstrukcia. My casto cestujeme a velmi dobre viem, co to je skladat a rozkladat kociar 🙂
Ahoj, my sme tiez tento kociar zvazovali. Je podla mna vynikajuci do mesta, priestranny, lahky. Nakoniec sme vybrali iny kvoli vacsiemu uloznemu priestoru, ale pokial ti tento staci, je to uplne v pohode vozba. A perfektne je to, ze sa da sportova cast otacat.
Kočiar je v pohode. Áno má zopár múch, ale to všetky kočíky. Ja mam aj concord wanderer len sportak sa mi az tak nepáčil. Co sa týka dediny alebo hôr, tak v pohode. Ja som s nim chodila po takých krkahajoch ze až a nič sa mu nestalo.umyla som kolieska a bol znova ready to town..takze kľudne do toho...
Ahojte, chcela by som sa spýtať na kočík urban, či kolieska nehrkajú? (bývam na dedine a tie chodíky sú také aké sú) dik
@ doduska77 Dobrý deň, Chicco Urban je novinka a je v predaji cca 2 mesiace, je ľahký, má jednoduchú manipuláciu a po zložení nezaberá veľa miesta. Na kočík pasuje autosedačka Chicco AUTO-FIX. Adaptéry pre upevnenie autosedačky na konštrukciu kočiara sa dokupujú samostatne.