Ahojte, chcela by som sa spytat, ake mate skusesnosti s tymto kocikom. Tiez neviem ci radsej zvolit peg-perego alebo chicco. Za rady dakujem.
a bola si s nim spokojna? lebo tuto na mk som citala ze chicco neni bohvieco...idem kuknut teda cenove rozdiely, ako to vychadza, ak by som si kupovala zvlast hlboky a zvlast sportovy. ved ten sportovy potom nestoji az tolko. ten hlboky ti vydrzal len do pät mesiacov babatka? inak mas pravdu, ja by som bola rada, keby ten hlboky vydrzal trosku dlhsie...lebo predsa len nechat si dieta mrznut uz vo februari alebo v januari neni nic prijemne urcite. este ma zaujima aj velkost kosika. lebo ten enjoy ma tusim len taky latkovy. daju sa tie kosiky niekde dokupit aj väcsie popripade plastove? tuto moznost som este nikde nezaregistrovala. lebo pokial mozno potrebovali by sme co najväcsi kosik...
ono zavisi, aky mas styl zivota - ci budes kocikovat len v mieste bydliska, alebo ho bude pouzivat aj na prepravovanie MHD, atd. ja som s chicco bola vcelku spokojna, byvam v zahranici, sportak mi nalozili aj do lietadla, ked som letela s malou domov - len som ho nemohla mat otoceny smerom ku mne, lebo to je na skladanie nafigu 🙂 a pouzivala som ho len na prechadzky s malou, do auta sa manzelovi vosiel v pohode, mestskou som si nim nechodila, to som radsej isla s malou do centra peso, 30minut sa dalo zvladnut. jedina nevyhoda sportaku v porovnani s peg peregom bola ta hmotnost - peg aria je fakt lahucky a vzhladom k tomu, ze nemame vytah, by som to bola uvitala, i ked to bolo len na 1. poschodie (na druhej strane, 4 mesiace po porode som sa vosla do svojich povodnych veci a mala - a mam take svaly na bruchu, ze sa tomu nevyrovna ziadne fitness centrum 😀 )
ak ti mozem poradit, zameraj sa na rozmery a hmotnost, ja som mala trio 4 me, sportovy kocik sa dal obratit smerom smerom ku mne, takze som mala prehlad o malej 😉 hlboky kocik som pouzivala do 5.mesiaca, potom sa tam mala uz nevosla, tebe sa babatko narodi v septembri, najlepsie by bolo mat ten hlboky kocik do marca 🙂
ale inak, keby som sa mala rozhodnut znovu, uz by som ziadnu trojkombinaciu nebrala, a potvrdila mi to aj predavacka z chicca, trojkombinacie su vzdy najtazsie. najlepsie je mat priestorny hlboky kocik a potom nejaky sportovy lahky (peg perego aria - mrkni nan na internete, kupila si ho kamoska a bol fakt lahky ako pierko)