Kočík Chicco I-Move. Aké skúsenosti s ním máte?

mia0711
4. okt 2011

Ahojte maminy a buduce maminy ... sme v stadiu vyberu kocika a i ked som nemala v plane ist za kazdu cenu po vyssej triede, pri tomto som bola paff ... su tam mensie nevyhody, o ktorych viem. Zaujima ma, ci napriek tomu, ze este len nedavno vhupol do obchodov a zacal sa predavat, ma niekto z Vas nejake pozitivne alebo negativne skusenosti. Zrovnanie k nemu som zatial nenasla v predoslych seriach ani u inej znacky, takze to nie je velmi s cim porovnat. Poradite mi? Dakujem.

meggie29
6. okt 2011

Ahoj, ja ho mám tiež vyhliadnutý a zatiaľ som rozhodnutá, že si ho kúpim. Presne ako hovoríš - na prvý pohľad sa mi zapáčil, lebo je podľa mňa veľmi kvalitne vypracovaný, najmä to vnútro vyzerá strašne pohodlne pre bábätko. Iné info nemám, len tie od predavačky - hovorila a aj mi to ukázala, že vanička je preistranná (na rozdiel od niektorých iných kočíkov) a výhodou tiež je, že je k tomu aj sedačka do auta aj s podsedákom a aj ISOFIX (teda aspoň tam, kde som to pozerala ja - Prievidza. Iné ti k tomu neviem povedať. 🙂

nat_marcipanova
19. feb 2012

@mia0711
@meggie29

Tiez sme sa pren rozhodli, tak dufam, ze bude pre babätko dobry. 🙂

mia0711
autor
18. máj 2012

... tak kocky, nakoniec som isla po S4 ... I-Move ma zradil pri sportovom kociku - pride mi maly a moc pohyblivy. S4 pouzivame uz sportovy, lebo sme boli veliky a je super ... priestranny, pevny a hlavne pohodlny. Ako ste to nakoniec posriesili Vy? Pekny den

nat_marcipanova
19. máj 2012

My mame nakoniec stokke 😀