Kúpila si niektorá z Vás kočík cez ebay? Mňa láka tá super cena, konkrétne tento na fotke by ma vyšiel na 230 eur + nejaké to clo, myslím že maximálne 50 eur, takže spolu necelých 300 eur. Ak niektorá z vás takto kupovala prosím napíšte mi IP
ja som si z nemeckého ebya kúpila trojkombináciu a som maximálne spokojná,ono aj v poľsku je pravda že sa dá kúpiť len si myslím že tie z nemecka majú lepšiu kvalitu,ale to je iba môj súkromný názor...
@barnica tak o tom vobec ani diskutovat nemusime, ze v polsku je to kvalita podobna cine 😉 ja som na kocik mala obmedzeny rozpocet, tak som pokukovala aj po takomto type, ako dala autorka temy, ale nakoniec som si kupila nemecky kocik z bazaru a veru nelutujem.. ten vyvozi aj 5 deciek (moje bolo druhe a predala som ho dalej) a znama co mala polsky sa jej rozhegal po 8mich mesiacoch pouzivania..
Veď to... My sme mali na porovnávku dva tie isté kočiare jeden z poľska a ten istý typ ale cez anglický ebay a to bolo nebe a dudy. Treba jednoznačne ak je tá možnosť aj zo zahraničia mne to prišlo v pohodičke,platba cez paypal a rýchlo mi došiela drží skvelo dokonca som mala na výber kolieska aké chcem a zdarma dáždnik alebo slnečníkm teda
kukni napr. toto,teraz akcia -30%
Aké clo, veď sme vo vytúženej únii.
Baby ktora ste uz objednavali kociar z Ebay?? ozvite sa mi prosim
ten kocik je hnusny, ani keby bol zadarmo, by som si taky nikdy nekupila...
Baby mozem sa nieco opytat?alebo poradite mi ohladom Kociarou s ebay
ja ten kocik neodporucam kvoli kolesam,..velmi rychlo sa ti do nich vryju kamienky a je potrebne kupovat nove (na kolesa totizto zaruka nie je..) inak nakup cez ebay ano.. 😀
@kotatko1232 ja som ešte nekupovala asi len budem ale čo by si chcela vedieť?
@vevesh ahoj mozem sa nieco opytat??ty si uz objednavala cez Ebay kociar??ja by som chcela iba Karičku-Buginu a bojim sa ci by mi ju nestopli na Colnici.
@aicha15 ahojky.ze ked by som si chcela kupit Karičku-buginu z Ebay nestopli by mi ju na colnici??
@kotatko1232 stopnú ti všetko čo stojí viac ako 25 eur, mne takto stopli tablet a musela som platiť clo
zalezi kde sa vyrobok nachadza...ak kupujes v ramci eu neplatis ziadne clo...vobec to nejde cez colnicu, clo platis iba ked sa vyrobok nachadza mimo eu (napr. cina, usa a pod.)
@aicha15 no mne zatial nic nestopli a kupovala som aj za viac nez 25E.len o ten kočiar som chcela vediet.Och takze asi nic
@vevesh http://www.ebay.de/itm/KOMBI-KINDERWAGEN-KING-4...
teraz mám na mysli tento kočiar
@aicha15 Artikelstandort: Greven, Deutschland
konkretne takyto typ kupis aj u nas, resp v polsku za podobnu cenu.. takze sa ti velmi ani neoplati este aj clo platit..
ja by som konkretne takyto kocik nekupovala ale, este mas casu dost, dobre porozmyslaj 🙂