Kočík Casualplay Loop 2016

zuzickaaak
4. aug 2016

Mate prosim s kocikom skusenosti? Odporucate? Kde sa da vidiet nazivo? Dakujem za vsetky odpovede. 🙂

katrin21
17. aug 2016

@zuzickaaak nazivo sa da vidiet v BA v Market24 na Zlatych pieskoch...
je uzasny.. mne dnes pride domov, uz sa nan tesim 🙂
bala som sa malych koliesok ,ale volala som s babou, co ho mala a bola velmi spokojna, povedala, ze nebol ziadny problem ani v lete, ani v terene, nikde.. kocik je krasne priestranny, nadherne farby ma a je otocny a lahky... cize super..
Ja beriem cerveny... ona predavala fialovy, aj ten bol super... pre chlapca mas modry idealny.. pekny bude.

katrin21
17. aug 2016

tu mas foto z BA
a este ... velmi dobre sa vozi, lebo ma vysoku rucku a celkovo sa dobre s nim jazdi, ovladanie jednou rukou. da sa poskladat aj zlozeny, co je tiez vyhoda

katrin21
17. aug 2016
https://www.youtube.com/watch?v=WINHrLW8KFU

pekne ukaze vlastnosti, odpruženie ....

zuzickaaak
autor
21. aug 2016

dakujem🙂 dostal som sa k tomu az dnes.. kocik uz mame tiez doma a som s nim zatial velmi spokojna. Krpec mi spi len na bruchu, tak som rada, ze je taky priestranny. Musim este preskumat, ako prestavim popruhy, lebo ich mame na tom najvvysom a to mu je velke..

katrin21
21. aug 2016

@zuzickaaak a nevadia vam kolesa??? to jedine ma odradza... neviem sa kvoli tomu rozhodnut.. ja som ho skusala len doma, kedze ho nemozem pouzivat, kym sa rozhodnem, ci si ho necham,alebo nie... ale teda uz na plavacke ich riadne pocut, ked to porovnam s inymi hoc aj nenafukovacimi, ale z takej maksej gumy ( napr. ako ma PP book plus).. toto je taky tvrdy plast :( aj ked chcem kocik zdvihnut, akoze napr. keby som sla na chodnik z cesty, tak ked dam dole, riadne to buchne, tym, ze je to take tvrde, nemakcene ten plast.... proste nie su gumene... :(
Bojim sa, ci si na to zvyknem...
vy mate aku farbu, modru? ja mam teraz moznost kupit fialovy jazdeny, rozmyslam nad nim,len ci nebude moc tmavy.. musim ho ist pozriet nazivo, nech sa rozhodnem. lebo cerven je krasny.. ale zase usetrila by som , keby kupim tu jazdenku, ktora je aj malo pouzivana..kedze pani mala viac kocikov

zuzickaaak
autor
28. aug 2016

@katrin21 nevadi mi to..mala som predtym book olus a ten bolo viac pocut,toto som si uprimne ani neuvedomila. Trosku mi vadi,ze je tazky,ked ho teraz uz viac pouzivam. Ten modry je super farba..

katrin21
29. aug 2016

@zuzickaaak fakt ? mne sa zase BOOK PLUS zda ovela maksi, lebo ma kolesa z takej inej gumy.. ale inak je to fakt super kocik, priestranny, dobre sa manevruje.... no a tazky sa mne nezda, kedze druhy mam bebebtto NICO a to je veru hebedo...toto je malina 🙂 ma vahu ako vacsina sportakov, tych 10kg 🙂

zuzickaaak
autor
30. aug 2016

Ja som presla nan z bugaboo bee,tak asi koli tomu sa mi zda tazsi 🙂

katrin21
30. aug 2016

@zuzickaaak jasne, chapem

bibisk
7. jún 2017

@zuzickaaak ahoj, prosim ta pouzivas tento kociarik LOOP? pozeram teraz kociky a padol mi aj tento do oka. Jedine co a odradza su kolesa, ze ako budu tie predne v zime a ci ked s nim ides nehrkota, kedze pisu ze nie je vobec odpruzeny. Dakujem velmi pekne

katrin21
7. jún 2017

@bibisk odpoviem ti ja... Mam aj video na yuotube kde som natocila ako jazdi v zime...uplne bez problemov... Prejde vsetko...daj si do youtube Casualplay loop a malo by ti vyhodit to video...alebo sa pohrab v mojom fotoblogu..kdesi je tam link.

Inak ja moj idem predavat....mam este dalsi kocik a mala uz dost beha...mam fialovy..ak by si mala zaujem tak napis..

bibisk
8. jún 2017

@katrin21 dakujem velmi pekne za info a ohladne vanicky je fakt taka priestranna? na stranke uvadzaju dlzku az 85 cm..... a inak ak by som ta velmi poprosila, nemozem ten udaj nikde najst, neodmerala by si mi sirku a dlzku sportovej casti? dlzku chrbta a hlbku sedenia?

katrin21
8. jún 2017

@bibisk ja som mala len ako sportak, tak neporadim...... ono je to velmi velmi prietranne a aj dost dlhe aj pre vacsie dieta.. toho sa bat nemusim.... je to krasne priestranny kocik a aj v zime tam ma dieta dostatok miesta aj vo fusaku, co som ja ocenila velmi...
sirka opierky je asi 35 -36cm... a dlzka opierka je asi 44cm a hlbka sedu 24cm, dlzka ponozky je 22cm... takze spolu: asi 90cm? tak nejako to vychadza...

bibisk
8. jún 2017

@katrin21 dakujem velmi pekne, pozerala som si aj tvoje video, a potom som nasla este jedno po zladovatelej ceste a hrkal teda riadne.

katrin21
8. jún 2017

@bibisk no neviem, co povazujes za hrkanie, ale teda ja nemam pocit, ze by kocik hrkal.. vobec... ide uplne normalne.... zas ono ziadny kocik , ktory nema nafuk. kolesa , nebude taky hladko chodiaci, to proste nemoze pevne koleso pruzit tak , ako nafukana guma.. ale roozhodne nehrka 🙂 ide normalne , ako ostatne kociky , co nemaju nafukovacie kolesa.... aj tie drahe ako Cybex Priam a pod. by ti potom " hrkali", lebo proste to je nieco ine ako koleso s dušou...

jo a nie je pravda , nie je odpruzeny.. je odpruzena konstrukcia, nad kolesami ked pritacis, tak ono sa to hybe... len nema hojdacie kolesa a nafučky. to je to, co myslia ako " neodpružene." len nema klasicke tie struny, ako polske kociky, ktorych sa ale kazdy rychlo zbavuje, lebo sice hojdaju a pruzia, ale su to tanky.... velke, nemotorne a nespratne.. mala som tiez bebetto NICO, to som predala ako prve....

bibisk
8. jún 2017

@katrin21 mne nejde o hojdanie, len aby dueta nevytriasalo. Nevies z akeho materialu su kolesa? Neviem sa k tomu nikde dopracovat

katrin21
8. jún 2017

@bibisk neviem presne co to je, normalne take pevne gumene... nie je to pena, ani nic take... taky nejaky plast - guma, take nieco...

aha, akoze nevies najst, ved je to v popise na market24....
Monumentálne KOLESÁ
Predné kolesá menšie a zadné dostatočne veľké na to, aby sa vám do cesty nepriplietol žiadny kameň. vyrobené z PU-gumy sú odolnejšie ako z konvenčnej peny a môžu lepšie absorbovať nerovnosti terénu.

Takze je to normalne taka polyuretanova guma 🙂

bibisk
8. jún 2017

@katrin21 tam ma nenapadlo hladat. Vdaka

bibisk
8. jún 2017

@katrin21 na market24 to neuvadzaju,aku velkost maju kolesa,vedela by si mi dat taku info? Chcela by som si porovnat s kocikom ktory mam teraz

katrin21
8. jún 2017

@bibisk ja som ti to prave odzial skopirovala predsa😀😀😀

https://www.market24.sk/sportove-kociky/casualp...

citaj pod obrazkami :D

katrin21
8. jún 2017

tento RUs ma vzdy TOP recenzie kocikov, neviem, ci rozumies trochu po rusky, ja hej, este som mala rustinu... . ukazuje pruženie (5,27min), vsetko..
skladat sa daj aj vcelku, len sedacka musi byt v smere jazdy

https://www.youtube.com/watch?v=Jgctg-fsbso
bibisk
8. jún 2017

@katrin21 ano, citam ale priemer kolies v cm sa tam neuvadza

katrin21
8. jún 2017

oni su hlavny dovozca pre SK, takze prave na ich stranke treba hladat.. tie predne maju tusim 17cm, co nie je malo 🙂 a tie zadne su velikaaanske...27-28cm maju.. prejdu vsetko.

bibisk
8. jún 2017

@katrin21 moj teraz ma 16 cm, na loope vyzeraju mensie,adpon podla foto

flavia1
8. jún 2017

@katrin21 ahoj mozes mi prosim napisat, ako dlho si pouzivala kocik a cenu. Dakujem

katrin21
8. jún 2017

@flavia1 napisem ti do IP

zuzickaaak
autor
12. jún 2017

Ahojte 🙂 ja idem prave moj loop sportak predat, nakolko krpec uz vobec nechce byt v kociku ( radsej odrazadlo). Ak by ste chceli niektora, vieme sa dohodnut ;)

bibisk
12. jún 2017

@zuzickaaak ahoj, pisala som ti IP ohladne tohto kocika

fatma1
16. feb 2018

@zuzickaaak Ahojky.Mas este ten kocik-Casuaplay loop?Dik

fatma1
16. feb 2018

@katrin21 Ahojky.Mas este ten kocik-Casuaplay loop?Dik