Pekny den prajem.mate skusenost s tymto kocikom?nam sa velmi zapacil, boli sme si pozriet nazivo sportovu cas, ta sa nam zdala velmi malicka, uplne nas to odradilo, bojim sa, ze sa mi tam mala nezmesti..inak splna vsetky nase poziadavky len ta velkost sa mi zda malicka..hlboku vanicku sme nevideli takze to ani neviem posudit.ake mate skusenosti? Hlavne co sa tej velkosti tyka, nemali ste s tym problem? Dakujem 🙂
pozerala som rozmery a Kudu 4 a 3 maju uplne rovnake, rozdiel je asi len v tych kolieskach 🙂 no ja mam stale pocit ze je taky malicky, ale presne ako pises, idealny neexistuje, uvidime ako sa nakoniec rozhodneme 🙂 trosku nas odradza aj to, ze uz nam asi traja predajcovia povedali, ze nam ho neodporucaju, skoda lebo je naozaj pekny..
aj mne ho neodporucali, a mam ho a vsetko je ok, akurat ho chcem predat preto,lebo uz nam staci golfacik
Ja som ho mala tiež vybraný, boli sme pozrieť a nečakala som, že bude taký maly. Nakoniec sme kúpili Loop.
@bets ako ste s nim pls. spokojni?
@celasapremenim este len čaká na majiteľa 🙂 zatial vyzerá fajn, hlavne je dobrá športová časť, vanička je skôr taký kompromis na prvé mesiace, je možné že dosť rýchlo prejdeme do športovej časti, viem si tam s ich originálnym fusakom a nanoznikom predstaviť aj 5-6 mes. dieťa. Ale pre mna asi viac ako vanička bude využívaná autosedačka.
Vajicka by Vam mali pasovat vsetky,tak to robia.Ja som mala casualplay sono,a bolo uzasne,je uz polohovatelne,takze aj ked babo zaspi,tak si pekne lezi.Ja som pri oboch detoch mala teto vajicka. A budem svoje uz predavat,uz don nevojdeme 🙂
Ked mne moja trojrocna dcera v pohodicke bola v Stokke,tak Kudu ju ovela ovela pohodlnejsi a postacujuci. 🙂
Ja mam Casualplay Kudu 4 a som max.spokojna, pre dieta to uplne staci, krasne mi v nom malicka sedi aj spinka, predtym pri prvej dcere som mala Casualplay 4, ale ten bol naopak dost velky, mala mi v nom dost padala nabok,aj ked bola priputana. Takze ja mozme len odporucit tento kociarik, akurat je troska skoda ze kolieska nema nafukovacie, ale idealny kociar neexistuje 🙂.