Kočík Casualplay Kudu 3 2015

kikus51
3. aug 2015

Pekny den prajem.mate skusenost s tymto kocikom?nam sa velmi zapacil, boli sme si pozriet nazivo sportovu cas, ta sa nam zdala velmi malicka, uplne nas to odradilo, bojim sa, ze sa mi tam mala nezmesti..inak splna vsetky nase poziadavky len ta velkost sa mi zda malicka..hlboku vanicku sme nevideli takze to ani neviem posudit.ake mate skusenosti? Hlavne co sa tej velkosti tyka, nemali ste s tym problem? Dakujem 🙂

dadazet
3. aug 2015

Ja mam Casualplay Kudu 4 a som max.spokojna, pre dieta to uplne staci, krasne mi v nom malicka sedi aj spinka, predtym pri prvej dcere som mala Casualplay 4, ale ten bol naopak dost velky, mala mi v nom dost padala nabok,aj ked bola priputana. Takze ja mozme len odporucit tento kociarik, akurat je troska skoda ze kolieska nema nafukovacie, ale idealny kociar neexistuje 🙂.

kikus51
autor
4. aug 2015

pozerala som rozmery a Kudu 4 a 3 maju uplne rovnake, rozdiel je asi len v tych kolieskach 🙂 no ja mam stale pocit ze je taky malicky, ale presne ako pises, idealny neexistuje, uvidime ako sa nakoniec rozhodneme 🙂 trosku nas odradza aj to, ze uz nam asi traja predajcovia povedali, ze nam ho neodporucaju, skoda lebo je naozaj pekny..

dadazet
4. aug 2015

aj mne ho neodporucali, a mam ho a vsetko je ok, akurat ho chcem predat preto,lebo uz nam staci golfacik

bets
5. aug 2015

Ja som ho mala tiež vybraný, boli sme pozrieť a nečakala som, že bude taký maly. Nakoniec sme kúpili Loop.

celasapremenim
1. sep 2015

@bets ako ste s nim pls. spokojni?

bets
1. sep 2015

@celasapremenim este len čaká na majiteľa 🙂 zatial vyzerá fajn, hlavne je dobrá športová časť, vanička je skôr taký kompromis na prvé mesiace, je možné že dosť rýchlo prejdeme do športovej časti, viem si tam s ich originálnym fusakom a nanoznikom predstaviť aj 5-6 mes. dieťa. Ale pre mna asi viac ako vanička bude využívaná autosedačka.

rekika
7. sep 2015

@bets aku mate autosedačku, ja mam kudu3 a neviem aké vajce nakliknem na adapter. Všetky od casualu? neviem aky je rozdiel medzi baby zero a baby zero+ obe nakliknem na kudu?
Ďakujem

dadazet
7. sep 2015

Vajicka by Vam mali pasovat vsetky,tak to robia.Ja som mala casualplay sono,a bolo uzasne,je uz polohovatelne,takze aj ked babo zaspi,tak si pekne lezi.Ja som pri oboch detoch mala teto vajicka. A budem svoje uz predavat,uz don nevojdeme 🙂

rekika
8. sep 2015

aka by bola cena? mozem poprosit fotky? Tiez ma vsetci odhovaraju od vajička, som velmi nerozhodná@dadazet

bets
9. sep 2015

@rekika ja mam baby Zero plus, lebo v ponuke som našla tuto a sono. Sono som nakupovala, kedže som chcela aj vaničku. V showroome v Ba je mila pani a všetko vysvetlila, sedačku sono odporúča keď sa nekupuje vanička.

rekika
9. sep 2015

To som tiež zvažovala tuto variáciu so Sono, ale čakám oktobrovku a nevedela som si to predstaviť v zime, tak som kúpila vaničku a šporťák a teraz mi vrta hlavou to vajíčko ako z pôrodnice a tak. Vy @bets máte tiež kudu3 ?

bets
10. sep 2015

@rekika kúpili sme nakoniec športiak Loop + vanicka + sedačka 0+, lebo kudu3 sa mi zdal naživo maly.

rekika
10. sep 2015

@bets Nemala so možnosť si porovnať - dúfam, že mi postačí.
Ja len preto, že ako to je s výmenou pneu na nete sú docela drahé či existuje lacnejšia variacia.

bets
10. sep 2015

@rekika kudu3 vyzerá veľmi pekne, ale moje deti su veľmi veľké, tak som to musela zvazit aj pri tomto dieťati.

dadazet
10. sep 2015

Ked mne moja trojrocna dcera v pohodicke bola v Stokke,tak Kudu ju ovela ovela pohodlnejsi a postacujuci. 🙂