Dobry den,chcem sa spytat ci ma niekto tento kocik a ako je spokojny-camarelo sevilla special
Dakujem 🙂
Ja mam Camarelo ale Granadu (rozdiel bol len v dizajne) kupovany v roku 2014. Pouzivam ho uz pri 2. dietati, takze je uspesne pouzivany 3 roky, zacali sme stvrty. Ja nanho nedam dopustit. Samozrejme ide o to, co od kocika ocakavas. Mojim ocakavaniam naprosto vyhovel, ma urcite slabsie stranky, o ktorych som vedela pred kupou a neboli take, ze by ma odradili do kupy. Pre mna vyborny kocik - lebo ma nafukovacie kolesa (ani raz sme zatial nepichli) a je odpruzeny. Na nasom sidlisku, kde je stasne vela vysokych obrubnikov, rozbitych okrajov chodnikov velka vyhoda, Nie je problem ani do briezka po travniku, ak je to nutne, proste taky terenak. Velka vanicka - vhodna aj pre vacsie babatka. Nase boli skor z tych mensich, ale aspon sa do vanicky k nim nieco zmesti. Takze aj ked budes mat vacsie babo v zime, tak aj vo fusaku sa Ti vojde v pohode. Sportova cast - dostatocne siroka a priestranna, dostatocne dlha opora noziciek, polohovatelna. Dobre polstrovana strieska s monoztou stiahnutia dopredu - velmi ocenujem hlavne na jesen a v zime, ked je u nas veterno. V lete ma moznost odvetravania na strieske aj uvolnenia okraja striesky od konstrukcie. Co sa tyka hmotnosti - hlboka verzia je tazsia ako sportova, ale da sa. Vzhladom na inak pevnu konstrukciu zase nie je taky tazky, parkrat bolo nutne ist autobusom a zvladla som to - vdaka odpruzeniu, ak pride nizky bus tak v pohode. Manipulacia je trosku narocnejsia, ked ho potrebujes poskladat ale len v tom zmysle, ze to nespravis jednou rukou, ale musis dat dole sedacku a potom zlozit podvozok. Kedze soferuje manzel, tak ma to az tak velmi netrapi. Doma mam kocik rozlozeny, do auta sa vojde poskladany v pohode. Co su pre mna nedosttaky kocika tak to je vajicko - mohlo byt aj kvalitnejsie. Sposob zapinania v sportovej verzi - je tam sice 5 bodoby bezpecnostny system, ale pasy treba pravdelne dotahovat - mozno to v novsej verzii upravili. Ulozny system na spodku kocika - tazsi pristup, ak mas sportovu verziu otocenu s dietatom od seba. Na dokocikovanie starsieho dietata som kupila kocik Valco Snap 4 - ten je lahucky, ale nie je odpruzeny, co je trosku nevyhoda, ked si zvyknes na velmi pohodlnu manipulaciu s Camarelom. Ale este jednu zimu si chcem Camarelo nechat aj pre mladsie dieta, kedze sportovu verziu povazujem za idealnu na ochranu dietatka v zime. Inak u nas bol dolezity parameter vyberu to, ci sa kocik hlavne vojde do vytahu. Takze ak byvas v bytovke na vyssom poschodi, tak nech sa rozhodnes pre akukolvek znacku, zacni tymto parametrom pri vybere. Ak Ta nieco konkretne u Camarela zaujima, kludne napis. Ja som so svojim vyberom max spokojna, splnil ocakavania, ktore som od neho mala ja a nedam nanho dopustit.
A este k skusaniu kocika na predajni - na hladkej rovnej podlahe sa budu kocikovat dobre vsetky, a niektore sa Ti budu zdat mozno zbytocne tazke. Ak vsak potrebujes kocik do narocnejsieho terenu pozeraj na kolesa - dostatocne siroke, idealne nafukovacie, a najidealnejsie odpruzene. Vytypovane znacky kocika si odpozoruj v mieste bydliska, ako sa s nimi maminy trapia/netrapia pri manipulacii. Idealne by bolo odskusat si ako vies manipulovat s kocikom, v ktorom uz je dieta v prostredi, v ktorom budes kocikovat (kamaratkin kocik, susedin a podobne). Vyskusaj si ako sa Ti kocik bude zdvihat pri pouziti paky cez obrubnik, na vyssie miesto (simulacia nastupu do autobusu - ak pocitas s tym, ze to bude potrebne).
Dakujem vam 🙂 zo vsetkych znaciek a typov kocikov sa mi camarelo zapacil najviac,aj vdaka tomu ze ma dost velku vanicku a babo budem mat na zimu 🙂 samozrejme budem musiet zistit ci vojde do vytahu inak mi nevadi ze je z tych tazsich,niekedy to je aj vyhoda i ked som v tychto veciach este novacik
Nas vytah je z tych mensich, a po vyklopeni rucky nahor sa zmesti.
Super,tak aspon v kociku uz mam jasno 🙂 dakujem
Tak ako kocik sa zmesti, este sa musis Ty okolo neho. Som vedela, ze nemozem vela pribrat pocas tehotenstva, aby som sa po porode zmestila ku kociku aj ja 🙂
😀 dufam ze sa zmestime
Mamička som rozhodnutá pre kočík camarelo ale neviem ktorý či Figaro,sirius,Art atď neviete mi poradiť ktorý je lepší a spratnejsi do auta atď ?ďakujem
My sme boli Camarelo pozerat v obchode a prisiel mi tazky a zla manipulacia s naklikavanim a dost objemny do kufra auta tak sme ho nekupili
Je dobre si kocik vyskusat v predajni
Hlavne skladat a rozkladat
Velkost kapucne a skladnost v aute