Kočík Camarelo Sevilla Special

michaela915
27. máj 2017

Dobry den,chcem sa spytat ci ma niekto tento kocik a ako je spokojny-camarelo sevilla special
Dakujem 🙂

emi16
27. máj 2017

My sme boli Camarelo pozerat v obchode a prisiel mi tazky a zla manipulacia s naklikavanim a dost objemny do kufra auta tak sme ho nekupili
Je dobre si kocik vyskusat v predajni
Hlavne skladat a rozkladat
Velkost kapucne a skladnost v aute

neperliva
28. máj 2017

Ja mam Camarelo ale Granadu (rozdiel bol len v dizajne) kupovany v roku 2014. Pouzivam ho uz pri 2. dietati, takze je uspesne pouzivany 3 roky, zacali sme stvrty. Ja nanho nedam dopustit. Samozrejme ide o to, co od kocika ocakavas. Mojim ocakavaniam naprosto vyhovel, ma urcite slabsie stranky, o ktorych som vedela pred kupou a neboli take, ze by ma odradili do kupy. Pre mna vyborny kocik - lebo ma nafukovacie kolesa (ani raz sme zatial nepichli) a je odpruzeny. Na nasom sidlisku, kde je stasne vela vysokych obrubnikov, rozbitych okrajov chodnikov velka vyhoda, Nie je problem ani do briezka po travniku, ak je to nutne, proste taky terenak. Velka vanicka - vhodna aj pre vacsie babatka. Nase boli skor z tych mensich, ale aspon sa do vanicky k nim nieco zmesti. Takze aj ked budes mat vacsie babo v zime, tak aj vo fusaku sa Ti vojde v pohode. Sportova cast - dostatocne siroka a priestranna, dostatocne dlha opora noziciek, polohovatelna. Dobre polstrovana strieska s monoztou stiahnutia dopredu - velmi ocenujem hlavne na jesen a v zime, ked je u nas veterno. V lete ma moznost odvetravania na strieske aj uvolnenia okraja striesky od konstrukcie. Co sa tyka hmotnosti - hlboka verzia je tazsia ako sportova, ale da sa. Vzhladom na inak pevnu konstrukciu zase nie je taky tazky, parkrat bolo nutne ist autobusom a zvladla som to - vdaka odpruzeniu, ak pride nizky bus tak v pohode. Manipulacia je trosku narocnejsia, ked ho potrebujes poskladat ale len v tom zmysle, ze to nespravis jednou rukou, ale musis dat dole sedacku a potom zlozit podvozok. Kedze soferuje manzel, tak ma to az tak velmi netrapi. Doma mam kocik rozlozeny, do auta sa vojde poskladany v pohode. Co su pre mna nedosttaky kocika tak to je vajicko - mohlo byt aj kvalitnejsie. Sposob zapinania v sportovej verzi - je tam sice 5 bodoby bezpecnostny system, ale pasy treba pravdelne dotahovat - mozno to v novsej verzii upravili. Ulozny system na spodku kocika - tazsi pristup, ak mas sportovu verziu otocenu s dietatom od seba. Na dokocikovanie starsieho dietata som kupila kocik Valco Snap 4 - ten je lahucky, ale nie je odpruzeny, co je trosku nevyhoda, ked si zvyknes na velmi pohodlnu manipulaciu s Camarelom. Ale este jednu zimu si chcem Camarelo nechat aj pre mladsie dieta, kedze sportovu verziu povazujem za idealnu na ochranu dietatka v zime. Inak u nas bol dolezity parameter vyberu to, ci sa kocik hlavne vojde do vytahu. Takze ak byvas v bytovke na vyssom poschodi, tak nech sa rozhodnes pre akukolvek znacku, zacni tymto parametrom pri vybere. Ak Ta nieco konkretne u Camarela zaujima, kludne napis. Ja som so svojim vyberom max spokojna, splnil ocakavania, ktore som od neho mala ja a nedam nanho dopustit.

neperliva
28. máj 2017

A este k skusaniu kocika na predajni - na hladkej rovnej podlahe sa budu kocikovat dobre vsetky, a niektore sa Ti budu zdat mozno zbytocne tazke. Ak vsak potrebujes kocik do narocnejsieho terenu pozeraj na kolesa - dostatocne siroke, idealne nafukovacie, a najidealnejsie odpruzene. Vytypovane znacky kocika si odpozoruj v mieste bydliska, ako sa s nimi maminy trapia/netrapia pri manipulacii. Idealne by bolo odskusat si ako vies manipulovat s kocikom, v ktorom uz je dieta v prostredi, v ktorom budes kocikovat (kamaratkin kocik, susedin a podobne). Vyskusaj si ako sa Ti kocik bude zdvihat pri pouziti paky cez obrubnik, na vyssie miesto (simulacia nastupu do autobusu - ak pocitas s tym, ze to bude potrebne).

michaela915
autor
28. máj 2017

Dakujem vam 🙂 zo vsetkych znaciek a typov kocikov sa mi camarelo zapacil najviac,aj vdaka tomu ze ma dost velku vanicku a babo budem mat na zimu 🙂 samozrejme budem musiet zistit ci vojde do vytahu inak mi nevadi ze je z tych tazsich,niekedy to je aj vyhoda i ked som v tychto veciach este novacik

neperliva
28. máj 2017

Nas vytah je z tych mensich, a po vyklopeni rucky nahor sa zmesti.

michaela915
autor
28. máj 2017

Super,tak aspon v kociku uz mam jasno 🙂 dakujem

neperliva
29. máj 2017

Tak ako kocik sa zmesti, este sa musis Ty okolo neho. Som vedela, ze nemozem vela pribrat pocas tehotenstva, aby som sa po porode zmestila ku kociku aj ja 🙂

michaela915
autor
29. máj 2017

😀 dufam ze sa zmestime

jaja902
5. jún 2017

Mamička som rozhodnutá pre kočík camarelo ale neviem ktorý či Figaro,sirius,Art atď neviete mi poradiť ktorý je lepší a spratnejsi do auta atď ?ďakujem