Kočík Camarelo Q12 verzus Midadom Aston

mimka19
15. sep 2012

Chcela by som sa spytat, kto mate skusenosti s kocikom CAMARELO Q12 a MIKADOM ASTON, neviem sa rozhodnút a neviem ktorý je lepsi ???

maggie37
15. sep 2012

Aj mňa by zaujímalo porovnanie týchto dvoch 🙂

mimka19
autor
15. sep 2012

Ale asi je lepsi mikado, je aj do terenu a babo mozes dat do uplneho lahu... no neviem asi si vezmem ten 😉 a je v akcii teraz 🙂

januliku
15. sep 2012

@mimka19 @maggie37 ahoj, my mame camarelo q12 a vzhladom na jeho cenu sme s nim velmi spokojni. hlboka vanicka je dost velka, co je super, kedze sme mali zimne dieta, v pohode sme tam zmestili fusak aj deku. hlboku cast sme pouzivali cca 5-6 mesiacov, potom sme presli na sportovu. tu je vyhoda, ze sa da preklopit v smere aj proti smere jazdy, ked svieti slniecko (aj ked je to trosku tazsie, vzdy to robi mm, ja mam slabe ruky). Vajicko sme pouzivali asi tak 8m. Ma velke nafukovacie kolesa, vhodne do terenu, snehu ..., dost velky kosik na nakup. Prsiplast je horsej kvality, ked uz mala sedela, tak ho dotrhala 😠 Jedinou chybickou, na ktoru som zatial prisla je, ze hlboka vanicka ma hore dost maly kryt proti slnku, takze hlavne na jar som pouzivala na zatienenie plienku, hoci to je u viacerych kocikov ako som si na prechadzkach vsimla 😉 Snad som trosku pomohla.

merylivi
15. sep 2012

ahoj na mám Camarelo Q12 Evo 12 http://www.vasekociky.sk/vasekociky/eshop/1-1-K... . Som veľmi spokojná, má fakt veľkú vaničku (veľké plus v zimných mesiacoch, kedy treba nosiť fusak)vanička je polohovateľná čo je tiež veľké plus pri bábätku, ktoré grcká. Podľa mňa najväčšie pozitívum tohto kočíka je pérovanie, ktoré sa dá aj vypnúť, keď ho nechcete používať. Ja ho však veľmi aktívne využívam 🙂 Kolesá sú veľké nafukovacie, predné sa dajú zaaretovať (veľké plus keď je sneh) Veľký nákupný košík - do 5kg. Švagriná má obchod s detskými vecičkami a predáva aj kočíky. A všeobecne Camarelá Q12 sa veľmi dobre predávajú a sú s nimi minimálne problémy. Takže ja odporúčam 😉

kolinia
15. sep 2012

@mimka19 aj my sme mali camarello q12, na zimu perfektny kocik, zvladli sme aj hlboky sneh bez ujmy, vanicka siroka a velka, uplne parada, kedze v zime boli aj minus 15-20, tak bol uplne super! sportova cast nic moc, bola v nej kratko, tazka manipulacia, u mna vyhrava jedine sportova cast s preklapacou rukovatou. Uz by som nekupovala 3-kombinaciu, od 7 m. sme kupili velku autosedacku, kedze mala od pol roka sedela. Ale hlboky kocik na zimu perfektna volba!

baryana
15. sep 2012

ahoj, ja mam camarello a tiez velka spokojnost. sportova verzia sa ta tiez pri tomto type dat do uplneho lahu. ja mu nemam co vytknut. a kupila som ho cez net, kedze bol lacnejsi nez v obchode.

ylanee
15. sep 2012

my vyberame camarello

mimka19
autor
15. sep 2012

dakujem vam za odpovede baby ...taze stale leti ten camarelo, ale aj tento http://www.kocikovsvet.sk/kociky-mikado/505-mik... ma vsetko co ten aspon tak sa mi vidí... najdite mi nejaky nedostatok 🙂

simonecka145
26. sep 2012

@mimka19 blednu farby velmi rychlo, ma defektne kolesa, strieska po kratkom pouzivani zacne padat, a camarelo...no..je ich uz strasne vela, maju strasnu tu konstrukciu a kolieska leskle, uplny gyc, pozri skorej tento http://www.e-kociky.sk/?1335,holland-8v1-2012

7511
27. sep 2012

Ja som mala Camarello, bola som velmi spokojna, super manipulacia....momentalne predavam, kedze maly uz je velky 🙂

mimka19
autor
27. sep 2012

skoda, ze si sa neovala skor 😒 uz som ovjednala , hadam predas dobre 🙂

7511
6. okt 2012

@mimka19 ....co uz... verim, ze budes spokojna 🙂

arletka5
20. mar 2015

Camarelo odporucam kupit v polsku v targu na trhu lacnejsie a aj nahradne diely sa daju zohnat kolieska unas jedno 50e tam10e