Ahojte, nevedeli by ste mi niekto prosím poradiť, či je tento kočík spoľahlivý? Na nete som našla rôzne recenzie /staršieho dáta/ a neviem sa rozhodnúť. U väčšiny to vyzeralo katastrofálne /po pár mesiacoch sa kočík rozpadal/. Mne by vyhovoval kvôli veľkej vaničke, len mám obavu, že pri častom vození to asi nevydrží.
Ďakujem pekne a prajem pekný deň 🙂
Čo kolieska? Dočítala som sa, že gumy sú z dosť nekvalitného materiálu /viackrát ich museli meniť, ľahko chytili defekt/ a sem - tam sa stane, že kočík berie do strany. Ak by si mohla, napíš prosím aký fusak si kupovala. Ja mám síce ešte ďaleko do danej kúpy ale informácie sa zídu. 🙂 Maj sa pekne a ďakujem
@lulu123 Kolieska su velke, nafukovacie. Teraz v zime sme aj my chytili defekt. To bolo po prvy raz. Dost neprijemne.... Manzel to nejako zalepil, este ze tak, lebo neviem, co by sme si hoci len par dni bez kocika pocali. Ci sa defekty chytaju na tomto kociku lahsie ako na inych, to fakt neviem. Ale aj tu vo vybave je tema Camarelo Q12, tak sa skus spytat aj tam.
Do strany nam kocik neberie, s tym problemy nemam. Treba mat asi rovnako nafukane vsetky kolesa a je to OK.
Fusak som kupovala Eisbärchen, no neviem, ci by som ho kupila zas, asi skor iny typ... Je fak teplucky, no zvolila by som iny strih, ale to je vec nazoru.
A kedy sa vam narodi babo?
@lulu123 Pozri si pripadne toto:
https://www.youtube.com/watch?v=5AqhWILKNFM
A skus si fakt mrknut temu "kočár Camarelo Q 12"
Ja stresujem popredu. My máme mať mimino až začiatkom augusta, ale keďže som vypísaná na rizikovom tak stále nerobím nič iné len hľadám kočíky. Nejako sa musím zabaviť. 🙂 Času a nudy je priveľa.
Ahojte chcem sa spytat ci su neni lepsie tie nizkoprofilove kolesa na camarello?Dakujem
tento kočiar je oničom fakt..... vanička hlbokého kočiara je velmi otvorena nafalo nam tam a boli sme chory ... striška sa nedava dole lahko ako u niektorych len ľahaš a ide, ale musíš stlačit dva gombiky OTRAS no a na športovej časti madlo nejde dole !! a je take uzke že pod to nejde vložiť dietatko s dekou OTRASNÝ KOČIAR ideme kupovať druhý
@prirodamaja čože?? na športovej časti ide madlo dole, teda na tom našom 100% priestor pre nohy nie je nijak extra veliký ale postačuje. Ja som sa zas stretla s tým, že keď strieška nemá poistku, tak sama sa sklápa, takže mne tie poistky vyhovujú aj keď športová časť ich nemá.
Prosím vás,neviete mi poradiť či sa tento kočík zmestí do výťahu 70x90 cm
Ahoj,
my mame asi starší typ - Camarelo Q12 (nie evolution) a sme s nim spokojní. Vanička je fakt veľká. To par mesiacoch nám začal vŕzgať (pružiny) pri vecnom hojdaní malého, ale to robí väčšina kočikov. Asi by stacilo namazat - zatial sme to neurobili..... 😀
Ak sa chceš spýtať niečo konkrétne - pýtaj sa...
🙂