ake máte skúsenosti?
ja som tiez spokojna, nabuduce ci ho kupim zase. Za tie peniaze je to super kocik.
Baby a šporťák? Čítala som zlé recenzie na skladanie a kolieska - že sa vyhrkotali a vyčaptali...
Používam ho už rok. Hlboký je super, veľká vanička, ľahký, dobre sa s ním manipuluje. Športová verzia je tiež dobrá, ale vadí mi madlo, ktoré je príliš nízko na nožičkach, takže malú musím mať vždy pripútanú, lebo inak by vypadla pri každom malom vyklonení. Ďalšie mínus je pre mňa to, keď chcem otočiť sedačku v smere jazdy alebo naopak, potrebovala by som tri ruky. Na oboch stranách stlačiť gombík A zároveň ťahať hore. Ale inak som naozaj spokojna. Kolieska sú ok, po roku a jazdení po snehu, po lese držia, dofukovali sme raz. Kočiar občas trochu vrzga, ale to je asi daň za to, že je celý plastový. Kúpila by som ho znova.
@majuska_ch Tie gombíky sa dajú zatlačiť a držia tam, potom v pohode vybrať tú športovú časť
musim len odporucat.velka vanicka,lahky kocik, dobre sa s nim manipuluje.k sportovej casti sme sa este nedostali tak to neviem posudit