aky mate nazor??
Ahoj. Tiež je mojim aktuálnym favoritom. Ja osobne som ho síce neskúšala, no môj otec je z neho úplne hotový, najmä z jeho váhy aj z rozmerov. Tie jeho fakt svedčia o tom, že by to mala byť dobrá investícia. Aj keď mne treba v podstate už skôr len športiak, hľadám kočiar do akéhokoľvek terénu, takže ma oslovili najmä tie kolesá a priestranná obojsmerná športová časť. Čakám, kedy ich dostanú na predajňu, aby som ich mohla ísť omrknúť, lebo ma zatiaľ odrádza jedine ten jeho nákupný košík, že je celý uzatvorený... Lenže ešte uvažujem aj nad Camarelo Art Limited, ktoré majú podľa mňa úplne krásny, že najkrajší vizuál 🙂.
@andywandy
@andrejkahe ahojte, kúpili ste nakoniec tento kočík? ako ste s ním spokojné?
@lubicakl
@barus77 Ahoj. Camarelo sme používali asi trištvrte roka, lebo potom som ho posunula sestre, ktorá čakala bábo a tá v ňom malú vozila ďalší pol rok v pohode, bez defektu či iného poškodenia. Z našej strany len spokojnosť 🙂. Vanička bola pre bábätko pekne priestranná, kočiar bol ľahučký a rovnako ľahko sa s ním chodilo, či už v meste alebo aj po nerovnejšom teréne. Rovnako to bolo aj pri športovej časti. Bola fááákt priestranná, aj na šírku aj na výšku, mali sme veľké detičky a v pohode sa tam vyspinkali, aj keď boli staršie. Preto sa mi potom ťažko zháňal náhradný športiak :-/. Napadli ma dva nedostatky - vanička neviem prečo ako keby hrkala, od novoty a po pobyte na slnku nám vybledla farba striešky. Inak ale za nás naozaj veľká spokojnosť 🙂.
@andrejkahe andrejka ďakujem za odpoveď 🙂 ja hľadám kompromis cena - vzhľad - fuknčnosť, lebo plánujem aj nosiť v nosiči, tak chcem kočík za primeranú cenu, a tento vyzerá fajn. chcem ho v najbledšej farbe aká sa robí, keďže bábo sa narodí v lete, nech sa kočík neprehrieva, tak dúfam že s vyblednutím nebude problém. ďakujem ti, potešila si ma 🙂 pekný deň
@barus77 Som rada, ak som pomohla 🙂. My sme sa tiež veeeeľmi veľa nosili 🙂. Aj preto bol tento kočiar super, lebo keď som malú nosila, nemusela som veľa tlačiť, keďže bol taký ľahký 😉. Prajem všetko dobré, nech ste zdravučký a pekný deň 🙂.
@barus77 ahoj, my sme mali Camarelo Granada v zelenej farbe s kombinaciou ciernych bodiek. Najlepsi kocik podla mna, vyskusala som u kamaratov viacere ale co sa tyka vahy, lahkosti ovladania a pristrannosti je to top. Takisto strieska je dobra, cloni aj trochu viac ako vacsina inych kocikov. Tento kocik odporucam vsetkym, naozaj perfektna kupa. Sportovu cast sme ked mala malinka rok vymenili kvoli tomu, ze som chcela daco, co sa sklada jednym tahom, nakolko sme zacali viac behat po meste autom a nebavilo ma to skladanie na dve casti... Ale za jeho velkostou doteraz banujem, lebo v novom sportiaku sa mi uz mala nevyspi, trcia jej nozky ☹ Sice spi vacsinu casu doma, ale predsa len by sa to obcas zislo... Kazdopadne je to top kocik a kupila by som ho zas 🙂
@andywandy ďakujem pekne za odpoveď aj tebe... ja som sa tak tešila, že konečne som našla kočík, ktorý vyhovuje po každej stránke, hlavne je jeden z tých lacnejších ktoré sa dajú skombinovať s autosedačkou maxi cosi ktorú máme, ale pomerali sme výťah u nás v paneláku a zistili sme, že sa asi nezmestíme :( musíme to ešte raz pomerať, ale teda som z toho smutná. budem sa snažiť to nejako vymyslieť. ďakujem za tvoju odpoveď, pekný deˇň
my mame s tmavomodrou strieskou a nic nam nevybledlo, maly je majovy, cize cele leto sme chodili von po slnku a nevybledol. s tym vytahom je to pravda, do klasickeho maleho je to len tak tak so sklopenou ruckou a ledva sa popri nom napcham ja, silnejsi clovek uz velmi tazko. to je dan za priestrannu vanicku asi, ze je proste dlhsi 😀
@barus77
@andywandy
@zabina27 ďakujem baby. my máme taký biedny výťah pre troch.... čo majú rozmery uvedené na internete, tak vanička sama o sebe by sa tam zmestila, aj na šírku v pohode, len neviem či neprečnievajú niekde na dĺžku kolesá. musíme si ho ísť do nejakého obchodu obzrieť. ale tiež rátam, že jedine so sklopenou rúčkou 🙂
@barus77 mne sa zda, ze kolesa vpredu dost vycnievaju, vzadu so sklopenou ruckou zase trochu vycnievala vanicka - my mame spodok vanicky bezovy, stale som sa bala, kde ju zaspinim, ked suchnem vo vytahu 🙂 tiez ta rucka je siroka, bol problem vopchat sa medzi nou a dverami vytahu dovnutra ☹ my mame aj velky vytah, tak som to cast neriesila, len ked nesiel, alebo u maminy v baraku. ale uz napriklad teraz, ked som tehu, by som sa bala pchat s bruskom okolo tej rucky ☹ na kazdy den by som to asi nechcela, aj ked kocik je pekny a funkcny 🙂
@barus77 my mame tiez taky vytah a v pohode. Pravda je, ze ruckanje sirsia, ano, co znamena ze som sa musela prepchat tych 5 cm okolo nej..ale prepchat je silne slovo zrejme, casto stacilo naklonit kocik a ani brucho som nestahovala 😀 aj ked v zime v bunde to bolo natesno. Ale zasa kazdy podla toho aku kladie dolezitost - ci sa bude prisposobovat vytahu alebo kvoli kociku splnajucemu kriteria zatiahne brucho 😉 ale zartujem trochu, kazdopadne ja byvam na 9.poschodi, chodila som von rano aj poobede a ziadny problem som nemala, dokonca aj svokra s velkym bruchom to v pohode zvladla. Rozmery vytahu ani kocika sa nespoliehaj na net, dobre je sama si premerat. Keby nieco kludne sa pytaj 🙂
My ho máme tiež, tyrkysovy, už vozi druhé dieťa a nič nevybledlo....mali sme jeden defekt, inak ten kočík nemá žiadnu chybu.....ja som našťastie nemusela riešiť vytah, lebo byvame v dome 😊
Ahoj, ja som mala camarelo Malaga a bola som maximalne spokojna 🙂
@barus77 tiez mame maly vytah a po sklopeni madla vojde a ja sa dokazem prestrcit vedla ( kocik musi byt trosku bokom aby vosiel kvoli kolieskam ), ale stalo sa mi uz aj ze som do jedneho nevosla. Klasicky maly vytah, ak ma aj vnutorne zatvaracie dviera, ci uz dovnutra alebo pritahovacie, tak tento kocik zarucene nevojde... Inak je uzasny, do terenu si vhodnejsi ani neviem predstavit. Obcas ked vonku vidim tie ultra moderne, malinke kociky si poviem ze je to rozdiel riadny, no ked vidim ako su tam babatka natlacene hroza. Camarelo je super priestranny. Jedinou jeho nevyhodou je, ze ak nahodou planujete behat s vanickou po obchodakoch a tak, tak je to trosku neprakticke kvoli velkosti, ale ak myslite na babo, tak urcite sa mu bude spinkat ako v bavlnke 🙂
@kamqa
@andywandy
@zabina27
@andrejkahe ahojte, tak nakoniec sme kúpili camarelo valencia s malou dušičkou či to dáme do toho výťahu či nie :D ale nakoniec sme sa zmestili celkom presne :D zatiaľ čo som si ho odviezla od auta domov a doma poskúšala rozkladanie a skladanie tak som spokojná. na malého pasažiera si ešte ale musíme počkať, ale verím že bude spokojný aj on 🙂
@barus77 prajeme vám veľa šťastných kilometrov a malému drobcovi pohodové vozenie 🙂
super krásny aj ja som sa rozhodovala nad camarelom a ešte nad jednou značkou vyhrala síce tá druhá ale je veľmi pekný 🙂
ženy.. najlepšie urobíte ak si kúpite iba hlboku vaničku + vajíčko samozrejme... o istý čas ( cca pol rok ) budete už potrebovať iba športovú časť a možno sa vám bude páčiť niečo iné... tod je len moja rada.. keby som kupovala teraz.. tak jednoznačne takto.. 🙂 lebo kočíky sú stále nové a krásne... a v budúcnosti sa vám bude možno páčiť už niečo iné
Dobri den chcem sa opitat ked mam camarelo granada ruzovo sivi moze pouzivat aj chlapec
Ahoj, skusenosti nemam ale pozeram kociky uz asi 3 tyzdne a tento mi vysiel ako najlepsi - male sa nam narodi v septembri, takze potrebujeme velku priestrannu vanicku a tato je bezkonkurencna. Takisto potrebujem s kocikom zdolat par schodov a aj ked mam iba 160 cm a tento kocik je z tych väcsich, v pohode ho zdvihnem. Je naozaj jeden z najlahsich na trhu. A uplne krasne vyzera, teda aspon podla mna - mne sa nepaci ani bugaboo (ktory ma neprijemne prekvapil svojou vahou) s jeho nepraktickou sportovou castou, ani Stokke, to su prilis "ufo" kociky na mna 🙂