čo poviete na kočík Camarelo CR23?
ja mam osobne dobru skusenost s JANE
tie predné kolieska má dosť malé, tá taška na rúčkach Ti bude zavadzať - hompáľať, za chvíľu ju odtiaľ vyhodíš... Ale inak celkom. Ešte si pozri nejaký iný typ
@lulufa podla mna je super 🙂 skvely dizajn je priestranny cize v pohode ;) ja mam podobny typ a nic co tu baby pisu neni pravda. Tlaci sa skvelo 4 stopy robi skoro kazdy kociar a tlaci sa ako kazdy iny .praveze ja vyhladavala aby mal kocik takto kolesa dobre sa s nim manipuluje.
@bonaqa2013 ja mam taku velku tasku prenesenu z mojej byvalej trojkombinacie aj na sportiaku a mne to neprekaza. Ale to uz ako je kto zvyknuty. Mne by taska chybala.
@bonaqa2013 ha ani ja nechapem preco by mala taska zavadiat kazdy kocik ma tam tasku okrem tych stracich noziek te maju dole ale to je skor neprakticke.ja tam tiez mala tasku a vobec nezavadzia.a predne kolesa ma tiez dost velke.
my sme ho včera kúpili. A mne sa nepáči... manžel chcel, čo už. Len si zvyknúť 🙂
Su to kvalitne kociky a hlavne s odlahcenou konstrukciou maju len 4,6 kg. Ze tako je kvalitnejsie? Tolko prasknutych konstrukcii a tahanie do jednej strany este nema na konte ani jedna znacka ako tako.
@lulufa Akože nechápem, čo manžel bude na materskej? Ak nie, tak vačšinou budeš kočíkovat ty, tak si si mala presadit taký aký sa páči tebe nie?
Tiez mam Camarelo,ale iny model.Som spokojna,rotacia kolies je bezchybna,velky kosik,velka vanicka,nemam ziadne vyhrady.Vyskou je akurat k dospelej osobe.Mnohe su nizsie a pripadaju mi ako hrackarske. Mozno v buducnosti by som si nekupila trojkombinaciu,ale namiesto sportovej casti /by som volila maly,skladatelny kocik.Camarelo konstrukcia nam zlozena vojde do kufra LTT. 🙂
my mame camarello ale granadu, zatial som velmi spokojna, zatial pouzivame hlboky kocik, taska je prakticka, neviem, kam by som dala penazenku, kluce, vodu a podobne.. jedine kosik dole by mohol byt vacsi, ale co uz, aj tak nemam co cez prechadzky behat po obchodoch, ale po cerstvom vzduchu 🙂 som zvedava, ako sa bude chodit napr. po snehu
@lulufa ja som nedavno kupovala pre svagrinu a pacil sa mi je pekny velky ale ze kvalitnejsie su tako