Ahojte mamicky, mate niektora skusenost s kocikom camarelo carmela limited ? Dakujem
Camarelo Malaga mame zase my - teda mali sme a super kocik. Velka vanicka, pouzivali sme ju 5-6 m, potom sportak, mal super vysoku opierku co bolo super lebo syncek je velky. 🙂 keby som si mala este raz vybrat, kupim camarelo 🙂
My mame presne ten co je na obrazku 🙂 ja som bola spokojna,najma s ozaj priestrannou vanickou,ktoru sme pouzivali do 8mes,nic na kociku nam nevybledlo 🙂 akurat sportovy sme pouzili presne 1x a potom sme kupili lahsi a skladnejsi,kvoli malemu kufru auta a aj preto ze byvame v bytovke a kocik musim vynasat po schodoch a vytah tiez nie je ktovieako velky 🙂 za mna velke plus ma najma odpruzeny podvozok a velke kolieska,idealne do roznych terenov,co viem posudit najma teraz ked sme kupili iny kocik a prave to pruzenie a lahka manipulacia mi trocha chyba 🙂 momentalne camarelo predavame kedze ho uz nevyuzivame,aj s vajickom do auta 🙂
Aj ja predávam Camarelo 😉😉😉 v top stave 😃
@nickyva no hej, my sme tiez presne 8 mesiacov mali pri malom vanicku, teraz zase pri malej a nedavno som vytiahla ten kryt a veru je oproti strieske tmavsi ☹ ale tak co uz, uvidim, ci sa tam aj mala zmesti az do 8 mesiacov 😀 aj ked s fusakom je to tak-tak, ale stale lespie, ako tie male kociariky, kde sa uz polrocne nezmesti...
Mamičky dakujem vam za vase názory a ponuky na predaj 🙂 ja chcem konkrétne s tej limitovanej edicie, vyzera rovnako ako obyc len je z iného materiálu. N2farbu 27 alebo 23 klasické su 4 a 12. Dakujem 🙂
okik dohodnem sa z manzelom a dam vediet 🙂
@zuzumacuga ten je moc tmavy pre nas ale dakujem 🙂
O.k. 😉 ale ináč Vám odporúčam túto značku,nemali sme jediný problém😃 a bábätku veľa zdravia😃
Ďakujeme 🙂 za znacku sme uz viac meneje rozhodnuty len sme si chceli potvrdit ci je ozaj kvalitný za tie peniaze, uz sa len rozhodujeme medzi dvoma farbami 🙂
Myame careru/granadu ale v podstate je to to iste. Som spokojna, vanicku sme pouzivali 8 mesuacov, je fakt velka, priestranna. Inac aj predavame 😉 ale @5esickoa toto iste