Kočík Camarelo Carmela Limited

sunnytt
19. nov 2016

Ahojte mamicky, mate niektora skusenost s kocikom camarelo carmela limited ? Dakujem

nickyva
19. nov 2016

Myame careru/granadu ale v podstate je to to iste. Som spokojna, vanicku sme pouzivali 8 mesuacov, je fakt velka, priestranna. Inac aj predavame 😉 ale @5esickoa toto iste

andy57
19. nov 2016

Camarelo Malaga mame zase my - teda mali sme a super kocik. Velka vanicka, pouzivali sme ju 5-6 m, potom sportak, mal super vysoku opierku co bolo super lebo syncek je velky. 🙂 keby som si mala este raz vybrat, kupim camarelo 🙂

nickyva
19. nov 2016
zabina27
19. nov 2016

@nickyva jej, my mame ten isty 😀 tiez som spokojna, ale napr. tmava farba dost vybledla, co vidim teraz, ked zase na vanicku nosim ten kryt. a bleda textilna cast vanicky sa lahko spini

miaxy
19. nov 2016

My ho tiez mame ako pisu vyssie baby vanicka super velka..do pol roka bolv nej jedina chybicka ze na sportovom nanoznik nedavam lebo je to velmi nacapene na malom uuplne na tele..ale nevadi aj bez sa da..aj tak by som ho znova kupila 🙂

nickyva
19. nov 2016

@zabina27 fakt??? My sme pouzovali 8 mesiavov vanicku,sportak teraz na jesem 1 mesiac a vobec nie je vyblednuty 😲 a to mame dceru, kroru od narodenia do 7 mesiaciv trebalo v case necase vonku kocikat 3x do dna ked sme chceli aby spala 😂

5esicko
19. nov 2016

My mame presne ten co je na obrazku 🙂 ja som bola spokojna,najma s ozaj priestrannou vanickou,ktoru sme pouzivali do 8mes,nic na kociku nam nevybledlo 🙂 akurat sportovy sme pouzili presne 1x a potom sme kupili lahsi a skladnejsi,kvoli malemu kufru auta a aj preto ze byvame v bytovke a kocik musim vynasat po schodoch a vytah tiez nie je ktovieako velky 🙂 za mna velke plus ma najma odpruzeny podvozok a velke kolieska,idealne do roznych terenov,co viem posudit najma teraz ked sme kupili iny kocik a prave to pruzenie a lahka manipulacia mi trocha chyba 🙂 momentalne camarelo predavame kedze ho uz nevyuzivame,aj s vajickom do auta 🙂

zuzumacuga
19. nov 2016

Aj ja predávam Camarelo 😉😉😉 v top stave 😃

zabina27
20. nov 2016

@nickyva no hej, my sme tiez presne 8 mesiacov mali pri malom vanicku, teraz zase pri malej a nedavno som vytiahla ten kryt a veru je oproti strieske tmavsi ☹ ale tak co uz, uvidim, ci sa tam aj mala zmesti az do 8 mesiacov 😀 aj ked s fusakom je to tak-tak, ale stale lespie, ako tie male kociariky, kde sa uz polrocne nezmesti...

sunnytt
autor
21. nov 2016

Mamičky dakujem vam za vase názory a ponuky na predaj 🙂 ja chcem konkrétne s tej limitovanej edicie, vyzera rovnako ako obyc len je z iného materiálu. N2farbu 27 alebo 23 klasické su 4 a 12. Dakujem 🙂

5esicko
21. nov 2016

@sunnytt ja mam z limitky,presne ten na obrazku keby nieco ;) 🙂 so vzorom na látke

sunnytt
autor
21. nov 2016

@5esicko cena? 🙂

5esicko
21. nov 2016

@sunnytt dnes/zajtra nahodim inzerat do bazara aj s dalsimi fotkami a info, cena 250 prip. dohoda...kocik je inak kupovany v TT a v zaruke do 11/2017,teda este rok 🙂

sunnytt
autor
21. nov 2016

okik dohodnem sa z manzelom a dam vediet 🙂

zuzumacuga
21. nov 2016

Ja mám tento na predaj😉

sunnytt
autor
21. nov 2016

@zuzumacuga ten je moc tmavy pre nas ale dakujem 🙂

zuzumacuga
21. nov 2016

O.k. 😉 ale ináč Vám odporúčam túto značku,nemali sme jediný problém😃 a bábätku veľa zdravia😃

sunnytt
autor
21. nov 2016

Ďakujeme 🙂 za znacku sme uz viac meneje rozhodnuty len sme si chceli potvrdit ci je ozaj kvalitný za tie peniaze, uz sa len rozhodujeme medzi dvoma farbami 🙂

5esicko
21. nov 2016

@sunnytt uz som pridala inzerat v mojom profile, mozete pozriet aj ostatne fotky a informacie 🙂