Ahoj ak by sa tu našli žienky čo už majú tento kočík a budú ochotné podiskutovať. Taktiež mám otázky ohľadom
- poťahu, ( ako sa čistí, aká je kvalita)
- plastové okienko ( počula som niekde že žienky sa sťažovali že pod náporom sln. svetla zvyklo puknúť )
- ovládateľnosť ( hlavne v zime a po snehu, čľapkaniciach)
- športová časť ( do koľkých rokov ste ju využívali? )
- vajíčko - osaditeľnosť do auta, a váha vajíčka.
plus aké ste mali skúsenosti, príhody a čo sa vám zdá na kočíku najpraktickejšie a naopak vôbec nepraktické a čo by ste menili ?
A ak si najdete čas a máte fotky kočíkov poprosila by som ja osobne chcem č.23 ( šedé prevedenie)
Ďakujem Vám že ste si našli čas každá rada či typ mi pomôžu.
@usmiateslniecko Som rada že sa našiel niekdo kto viadril svoj názor, ďakujem pekne. Som rada že ste s kočíkom spokojný a dufam že to tak bude aj u nás.
Ahoj monikamarmon, my mame kocik Camarelo Art Limited v tmavomodrej farbe-strieska a biela vanicka, kocik pouzivame dennodenne uz 7 mesiac. Vanicku som teraz pred zimou vyumyvala makkou handricku a potom ponatierala vcelim voskom, samozrejme v tenkej vrstve proti popraskaniu tak nam odporucili v predajni kde sme kocik kupovali. Kocik sa perfektne ovlada, lahko sklada do auta, zatial pouzivame len vanicku, sportiak asi tak o mesiac mozno aj skor kedze nasa krpana je dost dlha 😀 vajicko sme pouzivali tiez doteraz, myslim, ze je do 11kg dietatka, my sme uz kupili autosedacku.