Kočík Camarelo Art

8adriana8
27. apr 2016

Ahojte, ma niektora z vas skusenost s týmto kočíkom? chcela by som s nim chodit na prechádzky aj na polne cesty a kedze je to polsky výrobok troska sa bojim ci sa hned nerozhrka....inak splna vsetky moje poziadavky len toto jedno ma brzdi od kupy.

kukakaj
27. apr 2016

Kamoska ho ma a jej svokra bravala maleho na prechadzky po polnej ceste do lesa a kocik vydrzal 🙂 kamosku slo roztrhnut, ale kocik presiel skuskou ohnom 😀 inak je nadherny

krajcikovad
27. apr 2016

My máme Camarelo, ešte z roku 2012, je v perfektnom stave a to chodíme po cestách necestach...😉

janezz
27. apr 2016

@8adriana8 tieto poľské kočíky prežijú všetko. Ak spĺňa všetko čo chceš od kočíka tak neváhaj. Ja mám síce inú poľskú značku ale som s nim maz.spokojná.

marllik
27. apr 2016

a nahodou neviete, aky je rozdiel medzi camarelo art a camarelo malaga? iba v dizajne, ci su tam i nejake funkcne rozdiely?

8adriana8
autor
27. apr 2016

@kukakaj
@krajcikovad
@janezz dievcata dakujem za odpovede 🙂 tak som sa rozhodla a idem do toho 🙂 snad budem aj ja patrit medzi spokojne vlastnicky tohoto kocika 🙂

rebeka1000
27. apr 2016

Kočík camarelo art je veľký pekný peruje hlboká časť super športova časť katastrofa madlo strašne vždy sa bojím že dcérka spadne na zem z takej výšky je vysoký popruhy slabé ale všetci ho chvália že je krásny ja som musela kúpiť športový kočík iny. Kolo bezpečnosti .

evadur
27. apr 2016

Ja mam tiez art, ale pouzivam zatial len vajicko a hlboku cast a zatial spokojnost.

elena_c
31. máj 2016

@rebeka1000 ja mám presne tieto problémy so športovou častou. Je to labilné ked sa otočí tak aby malý pozeral do sveta a tie popruhy malý každú chvíľu uvoľní :-/ pokúšam sa zistiť ci sa nedajú tie popruhy vymeniť za iné alebo ci musim kupit iný športový kočík.