Ahojte mamičky nemáte skúsenosti s kociarom camarelo ?veľmi sa nám paci konštrukcia a aj to ze je vyšší oproti ostatným. . Tak by som rada vedela ktorý model by ste mi odporučili a ake znim máte skúsenosti ?ĎAKUJEM 🙂
Ja mam tiež Camarelo Q12 ale ročník 2012 ešte. Je super do ťažkých terénov, aj ked boli minulý rok snehové kalamity, ked sme išli niekde do hôr atd ... Jedina nevýhoda je premna že je strašne ťažký pokiaľ ho rozložím do auta... Preto sa už teším, že ho o mesiac alebo dva predám kedže ho už nebudeme potrebovať... (ešte stále čakám kedy príde sneh hihi 🙂 ) ... všetko splna tak ako má, aj vanička bola dostatočne veľká nakoľko sme mali zimné bejby... Len ako hovorím aspon premna ťažké skladanie do auta, aj tá konštrukcia mi je ťažká pokiaľ ho rozoberiem a naložím do auta tak sa musím ešte 5 minut prášiť čo som kdesi od neho špinava 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ale inak je super 🙂
My máme Camarelo Evolution. Vanička je priestranná, dieťatko sa tam zmestí naobliekané + fusak a ešte zostáva rezerva. Ľahko sa skladal a rozkladal a na to, aký je veľký, sa dal prekvapivo "zmenšiť". Inak defekt sme zatiaľ nemali a to bývame na dedine, kde cesty nie sú ktovieaké. Dobre sa s ním jazdilo aj v snehu a mne vyhovovalo, že sú predné kolesá otočné, takže som ho nemusela nadvihovať, otočila som ho v pohode o 180° jednou rukou. Treba si nájsť na nete video, ktoré presne popisuje, ako kočík zložiť, rozložiť a aké "funkcie" má. Dá sa na to prísť aj systémom "pokus-omyl", ale nie všetko človeku napadne. Žiaľ, športová časť je pre mňa sklamaním. Našej dcérke bola, keď začala sedkať, príliš veľká, zosúvala sa dole a teda bola nespokojná. Stretla som sa s viacerými takýmito skúsenosťami, tak nie sme jediní, ktorí majú doma takého drobčeka. 🙂 Aj kvôli tomu sme riešili iný kočík. Teraz by sa tam už pohodlne zmestila, ale zase sa nám narodila druhá, tak sme kupovali súrodenecký. 🙂
tiez spokojna majitelka Q12, velka vanicka, maly sa este rocny v zime vozil v hlbokej casti vo fusaku, super boli velke kolesa, so snehom a krivolakymi cestami nebol najmensi problem. Jedine, co by som si zvazila je, ze ci budes casto cestovat autom a budes brat aj kocik, lebo ked sa zlozi, nie je najmensi a stale ti ostane vanicka alebo sportova cast, takze ak mate mensi kufor, asi by som si to skusila, mna to proste nehorazne nebavilo skladat a vykladat 🙂
Ja mám starší model - Camarello Q12 a som veľmi spokojná. Má mohutnejšiu ťažšiu konštrukciu, ale hľadala som kočiar na kočíkovanie, do vetra, snehu, dažďa a splnil moje očakávania 😉 ľahko sa kočíkuje, rukoväť sa dá nastaviť, takže som kočíkovala ja (162cm) a v pohode aj manžel (vyše 180cm) 😉