dievky, určite to tu niekde je, ale neviem to nájsť. čo si myslíte o tomto kočiariku a akú s ním máte skúsenosť? http://www.svetkocikov.sk/kociky-camarelo/36652...
@zuzka_puska dakujem za názor 🙂 no polsko mám ja dosť od ruky, takže to by som tam akurát tolko prevozila :D a prečo nepraktický, ak sa smiem spýtať?
@baska_123 aha, tak my mame polsko blizko, tak cca 15 eur dame na benzin tam aj spet,tak nam sa oplatilo 🙂 takto...mne sa na nom nepacila vanicka...taka mensia. my sme hladali poriadnu vanu, aby do nej babo voslo aj ked podrastie. dalej nakupny kosik sa mi na nom nepacil-taky mensi, a nevoslo by don velmi vela. dalej sa mi nepacilo-ze sa casti kocika nedaju prat v pracke,pretoze z druhej strany je taky papier- ale zas toto sa mozno da zvolit u vyrobcu, neviem. ten co sme obzerali my,mal papierove casti 🙂 ale inak je krasny ten camarello
ahoj, my ho mame kupeny doma. este sme ho nepouzili, ale vybrali sme si ho na zaklade toho, ze splnal uplne vsetko, co som od kocika vyzadovala a este k tomu za dobru cenu.
@zuzka_puska ahoj, mne sa praveze ta vanicka zda obrovska... a moj ma vsetky casti na zips a tym padom pratelne v pracke. neviem od coho to zalezi, ci ma pratelne alebo nie.
@bimba01 tak zalezi asi od vyrobcu- z akeho materialu tie veci urobi...ten ktory sme obzerali my,tak ten mal tie casti z takeho akoby papiera- co by sa v pracke urcite rozmocilo... ako myslim na nanoznikoch-z druhej strany nebola latka,ale taka papierovina. asi na to sa treba v obchode pytat, ci to moze ist do pracky. my sme kupili nakoniec v polsku taky junior kociar... keby sa dala pridat tu fotka,tak vam ukazem aku ma ten nas vanicku- obroooovsku 🙂 ale ten camarello sa mi velmi paci, rozhodovali sme sa medzi nim a kocikom tako perso polka dots- ale ten mal vanicku taku malinku ze by som sa bala ze babo odtial aj vyskoci ked bude vediet sediet
@zuzka_puska si si ista, ze si videla camarelo? lebo to co pises mi nan vobec nesedi. camarelo ma najvacsiu vanu. daj prosim link na kocik, co ju ma vacsiu, lebo ja som veru vacsiu nenasla. kosik je tiez dost velky+ma zvrchu zips, da sa zatvorit, dokonca sa da cely odzipsovat a vziat do ruky ako taska. vsetky casti kocika sa daju dat dole a normalne prat.
@baska_123 ja ho mam uz aj vyskusany. podla mna je super. je lahky, velka vana a nie je moc drahy.
@janulka182 urcite to bolo camarello, len teraz pozeram ze baska sa pytala na camarelllo granada co som si nevsimla, je mozne ze ja som obzerala iny typ, ale camarello urcite to bolo 🙂 a link nemam- my sme nas kupili v polsku, vanicku ma ovela vecsiu ako to camarello, pridam fotku aby ste videli 🙂 inak konstrukciu ma ako camarello, koliecka a vsetko.
@janulka182 super, dakujem. uz som viac menej presvedcena ze ho kupim. velmi mi vyhovuje ze je taky lahunky
Ahoj.ja mám camarello q12lux a som s nim veľmi spokojná.najviac som ho využila pri malom do pol roka...lebo som naklikavala aj autosedačku na konštrukciu..a vanicka super veľká.teraz mám športovú čast.No idem ho predať pretoze mi ostatné časti zaberajú priestorv byte.tak si idem pozrieť iba nejaký sportak.tak ak by mal kto si záujem kludne napíšte🙂) kočík je v záruke 9m používaný
Ahoj, mne práve dnes prišiel Camarelo Malaga Sevilla vo farbe 14 a je to asi jediný kočík, ktorý mal všetko čo sme hľadali, pretože je ľahký, má asi najväčšiu vaničku z kočíkov čo sú teraz na trhu. Všetko má na zipsy, takže sa to dá všetko oprať, žiadne časti z akoby papiera určite tieto typy nemajú 🙂 a aj na Slovensku sme ho zohnali v celkom slušnej cene, aj keď my sme kupovali len 2-kombináciu a k tomu kvalitnú autosedačku, lebo som nikde nenašla žiadne testy na tú ich originál Camarelo. 🙂 🙂 a inak rozhodovali sme sa medzi Granadou a Malagou a Malaga sa nám zapáčila viac, aj keď konštrukciu majú takú istú sú tam malé rozdiely.
Ahojte, mohli by ste mi prosim napisat rozmer rozlozeneho kocika, neviem totiz, ci sa mi vmesti do vytahu. Dakujem 😉
@lowike pomocou adaptéra áno
@verka44 @kiakocikovsvet super a neviete ake zpresne nacky - ci len Cybex, alebo aj Maxi Cosi, Romer, atd... ?
@verka44 ahoj da sa zmestit aj do takeho mini vytahu?? a ho uz mam objednany a nechcem ho nechavat v kocikarni,.. ☹
@sarinka2014 ahoj, no to neviem, či ho zmestíš do mini výťahu, u rodičov v paneláku majú malý aj veľký výťah a do malého výťahu sa s kočíkom nezmestím, takže musím chodiť tým veľkým... u nás v paneláku výťahy nemáme vôbec a kočík nechávam v kočikarni zamknutý, lebo sa mi ho nechce po schodoch nosiť
no ja sa bojim nechavat v nasej kocikarni tam len take haraburdy su a nik tam nema taky pekny kocik iba same stariny a stare bicykle.joj no to je nanic ze sa nezmesti :/
@sarinka2014 musíš vyskúšať, možno sa zmestí 🙂
Viete mi prosim povedat, kolko vazi? Lebo na nete je len vaha bez kolies a neviem si predstavit, ani odhadnut, kolko kg mozu mat kolesa. Bez kolies sa udava vaha: 4,9kg konstrukcia. Velmi sa mi paci camarelo a pride mi aj prakticky, len potrebujem lahky kocik, pretoze mame vytah na medziposchodi a kocikaren nemame...
Aj ja po ňom kukam, akurát ten výťah má zarazil.
@julia92 V tejto cenovej kategórii nie sú len ťažké kočíky. Pozri Monza Vario. ja som bola ocarena! Nafukovacie kolesá, lahucky, veľká ľahká skladacia vanicka, sportak otočný V oboch smeroch. Cena za 2 kombináciu 299€ + kvalitná auto sedačka concord za 99€ .Podľa môjho názoru perfektná kúpa. 🙂
@baska_123 aj mne sa presne tento pacil 🙂 inak- v polsku stoji asi o 100 eur menej, to len tak pre info. no ale zdal sa nam neprakticky,tak sme kupili iny 🙂