Ahojte mamičky, chcela by som vás poprosiť o radu nakoľko som prvorodička a nemám v kočíkoch jasno. Po dlho pátraní som dospela k dvom možnostiam pre nášho chlapčeka - Kočíky Camarello Q12 alebo TAKO Captiva Mohican. Máte s niektorým z nich skúsenosti? Ktorý je lepší? Ďalšia vec je, že oba sú asi dosť ťažké (konštrukcia má 11kg, dokopy až 16,5kg s vaničkou). Chcela by som sa teda aj opýtať, či je táto váha na zimu do snehu ok, alebo mi viete poradiť aj nejaký iný, ľahší kočík? Finančný limit mám však obmedzený na 350-400 euro max. ĎAKUJEM 🙂
My mame Camarelo Colorado mne sa hlavne pacil design ( mame bodkovany ) 🙂 ma velku pristrannu vanicku este ja terza by sa mi do nej vopchala a to bude mat 8mesiacov. Osobne by som odporucala ked tam Camarelo Dakota uz len kvolitej odlahcenej kostrukcii. Cakas babo v novembri tak usis ratat ze potrebujes k nemu aj fusak a cim vacsiu vanicku. my mame v obchodu zo ZA vanilia85 ti poslala link maju tam par kocikov na ukazku ostatne farby a pod... ti objednaju kocik nam prisiel cca do tyzdna v cene sme mali aj fusak a platili sme 270eur za 3kombinaciu. bol v akcii
ano ano a aj ta pani je tam velmi mila a vsetko mi ukazala .. na buduci tyzdem idem aj ja kupovat kedze babatko bude v decembri 🙂 ale uz ho chcem mat doma... ja som si vybrala taky hnedy+bezova 😉
Ďakujem za rady, pozerám na tej stránke že váha konštrukcie Dakoty je iba 4,6 kg, tak to je fakt rozdiel oproti 11 kg keď ho budem musieť natrepať do auta, nehovoriac o tom že tlačiť budem dokopy 20 kg 🙂
ja som rozmyslala aj nad kocikom cam -sice bol drahsi ale ked som chytila do ruk dakotu tak je to neporovnatelne...v tej vahe..rozhodnutie je na tebe
v tych kocikoch a vahach az taky rozdiel nie je si myslim.camarelo mam a vaha dokopy s vanickou je nejakych 13kg,a v snehu sa ide super 🙂 a ani problem zlozit ho do auta nema...a ta Dakota ma vahu konstrukcie 4,6 ako si napisala ale + sport.cast alebo vanicka,tak preto si myslim zue tam bude rozdiel tak 2kg asi..
V mojom shope, alebo na nasej stranke
Ahoj ja mam Takko captiva mohican a neviem si vynachvalit ...Kamaratka ma camarelo ale ked chytila moj kocik tak si ovela viac pochvalovala...jedna super vyhoda co ma tako a co nema camarelo je ze na strieske je este taky akoby ten vyclenok ktory sa da stiahnut az dolu a je tma minimalna medzera cize diatatku aboslutne nefuci ....a je aj lepsi na hupanie ....kamaratka bola spokojna s tym camareloo ale akonahle uvidela moj tako strasne si chvalila ta strieska je velke plus hlavne v zime kazdy kto mi to v zime videl chvalil..camarelo to nema a dost tam mimcu fuci
Ahoj ja mam Takko captiva mohican a neviem si vynachvalit ...Kamaratka ma camarelo ale ked chytila moj kocik tak si ovela viac pochvalovala...jedna super vyhoda co ma tako a co nema camarelo je ze na strieske je este taky akoby ten vyclenok ktory sa da stiahnut az dolu a je tma minimalna medzera cize diatatku aboslutne nefuci ....a je aj lepsi na hupanie ....kamaratka bola spokojna s tym camareloo ale akonahle uvidela moj tako strasne si chvalila ta strieska je velke plus hlavne v zime kazdy kto mi to v zime videl chvalil..camarelo to nema a dost tam mimcu fuci
ahoj ja som tiez rozmyslala nad Q 12 ale ma mladsieho surodenca je to camarelo dakota a ja som sa rozhodla pre nu .. je v podstate to iste co q12 ale ohodne lahsi -drzala som obe a je to sto a jedno ... kukni http://www.bambino-kociky.sk/index.php/e-shop/9... momentalne ho v ziline predavaju za 370 eur-trojkombinaciu a v polsku stoji 300-330.