dievcata chcem sa vas opytat ci by ste mi nevedeli poradit kde na vychodnom slovensku (najlepsie presov, kosice) by som mohla najst kocik cam pulsar siderale 2012? popripade aj v nowom saczi. velmi rada by som si ho skusila a videla ako vyzera v skutocnosti... je to zatial jediny kocik ktory sa paci mne aj mojmu priatelovi. dakujem za vsetky odpovede vopred 🙂
@liz_lemon dakujem za info a nevies kde presnejsie v ke lebo mi nechce otvorit kontakt na ich stranke...
@misulik.uk Babetkovo (oproti Hornbachu)
Moldavská 43, Košice
tel. 0917573190
PRÍZEMIE:
kočíky a autosedačky
POSCHODIE:
všetko ostatné
parkovanie HNEĎ pred predajňou
Otváracie hodiny
Pondelok: 10,00 - 12,15 13,00 - 18,00
Utorok: 10,00 - 12,15 13,00 - 18,00
Streda: 10,00 - 12,15 13,00 - 18,00
Štvrtok: 10,00 - 12,15 13,00 - 18,00
Piatok: 10,00 - 12,15 13,00 - 18,00
Sobota: 9,30 - 13,00
Nedeľa: ZATVORENÉ
@liz_lemon dakujem velmi pekne 🙂
Ajojte mamicky! Ake mate skusenosti s tymto kocikom? Mne sa velmi paci.. Ale tiez by som ho videla nazivo.. Kde ho predavaju.. ( som zo zapadu) dakujem za radu..
@misulik.uk ahojky.. Kupila si si tento kocik? A ktorej farby.. Ake mas nan referencie? Dakujem
ahoj este nie, ani som ho zatial nevidela nazivo, ale zajtra ideme niekde pobehat, tak ked ho uvidim dam ti vediet
@dolla ahoj este nie, ani som ho zatial nevidela nazivo, ale zajtra ideme niekde pobehat, tak ked ho uvidim dam ti vediet
@misulik.uk mne sa velmi paci ten v striebornom.. len sa bojim ze latka sa nebude dat prat.. info o tom na nete som nenasla... tak neviem
@dolla tak pobehali sme dnes po presove, ale nikde som ho nenasla, no nasla som si iny Nurse look3 pro, len neviem najst dobru cenu na nete ☹
@misulik.uk my sa chystame v stredu do trencina.. Tam by ho mali mat.. Tak potom dam vediet..
ok, budem cakat na recenzie 🙂
Daju sa prat a odnimat potahy z tohto kocara?
CAM PULSAR som videla aj v MADERNE, Barčianska 68, Košice, 🙂
@misulik.uk no ahojko.. videli sme ten kocar... no rozhodla som sa skôr pre dinamico.. a to z nasledujucich dôvodov:
kocar ako taky je pevny, ale babo raz za cas bude treba pohengat.. toto pri tomto kocari nehrozi lebo nie je vypruzeny.. dalsia vec su kolesa.. biele.. a tvrde.. (kedze babo mame zimne, predstav si prechadzku po snehu.. po clapkanici a po hrbolatych cestach..
mali sme stastie na ochotnu predavacku.. aj ked siderale je drahsi.. a vyber nechala na nas.. mala v urcitych veciach pravdu.. biela je biela.. priklonili sme sa skôr k ciernej konstrukcii..
@dolla ahoj, dakujem ti za info 🙂 my sme sa nakoniec rozhodli pre uplne iny kociar, ktory sme si vyskusali a padol mi do oka Nurse look3 aj cena je velmi dobra. nam sa tiez pacil aj dinamico, no nemali sme moznost vidiet ho nazivo a nechcem objednat nieco co sa mi paci na obrazku... no este to mozno zmenime, aj tak planujem kupit az niekedy v polovicke oktobra
@misulik.uk bolo niečo na cam pulsar siderale čo sa ti fakt že nepáčilo? nevidela som ho naživo, ale páči sa mi.
baby, ja som od včerajška obvolala kvôli tomu kočíku cam pulsar snáď celé západné Slovensko a všade ma odbili, že kočík je len na objednávku a nedá sa ísť pozrieť do žiadnej predajne... Nikde ho nemajú... Som z toho na nervy, lebo sa mi strašne páči, ale tie recenzie sú rôzne, na jednej strane je pekný, moderný, zaujímavý, ale na druhej strane mnoho ľudí píše, že kvalita koliesok nič moc... To že sa dá zložiť, myslím si, že je normálne u 80 % kočíkov, že sú skladné, ale nikde nie je rozmer vaničky, čo je myslím dosť dôležitá informácia a zasa kupovať niečo, čo si nemôžeme ani pozrieť, odskúšať... neviem.
dievcence tak mi ho máme a uz sme kupili aj druhy pretoze s nim sa v snehu nedalo jazdit, len velmi tazko, tie kolesa su tvrde a dieta je doslova vyhrkane a vsetko citi,kazdu jamku.Poviem tak ako je ten kocik je na talianskej znacky a na talianske chodniky isto nevyzeraju ako tie nase-sama jama,sama diera a dietatu moze aj bok vyvalit, je krasny za jedinu prechadzku sme dostali xy pochval ale pre nase rozbite chodniky neprakticky, inac je super, vsetko jednoduche, kvalitne, manipulacia super aj autovajko... ak by ste niektora chceli tak ho predavame je vyuzivany len 3 mesiace v zaruke este nejak 1,5 roka aj s autovajkom aj sportakom aj prislusenstvom ako ma byt. No aj tak velkym nafukovacim olesam sa nic nevyrovna aj ked mne sa take vobec nelubia preto sme si aj vybrali tento cam ale ai myslim ze radsej nech ma dieta pohodlie ako mamka krasny kocik...a preto sme si aj kupili novy s nafukovacimi tako alive 2013 a je super 🙂
este som zabudla dodat mame strieborny keby teda niekto chcel. A vanicka u tohto typu kocika je jedna z najvacsich aj preto sme ho kupili 😉
@misulik.uk http://shop.babetkovo.sk/index.php/vyber-podla-...
predajna je v KE