Ahojte kocky, strasne sa mi paci Cam Dinamico 2015 bezovy, ale chcela by som si ho niekde okuknut v Bratislave. Neviete kde by ho mohli mat vystaveny? Pripadne aj ine farby...Paci sa mi na nom to, ze podla videa by mal mat otacave predne kolesa a zaroven by mal trosku "perovat", teda hupat. Ale chcela by som si ho vyskusat nazivo. Prip, viete mi poradit ake este ine kociky maju sucasne predne otacave kolesa a hupu? Dakujem velmi pekne za tipy a rady 🙂
@liduska12 ja mám tento kočík len verziu z roku 2013 a som spokojná, strecha mi vobec nepadá a kočík mi teda vobec nepripadá labilný, veľmi dobre sa ovláda, prejde aj cez rozbité chodníky v pohode, no hojdať sa dá len trochu, ale to mi nevadí, lebo malý hned zaspinká, ked ho len trošku povozím, ani hojdať nemusím
Ja ho aktuálne používam pre moju 4 mesačnú dcérku A som mega spokojna. Ľahučký stabilný priestranný, zvládne aj ľahší terén. Nemenila by som. Dá sa pekne zložiť aj do menšieho auta. Kolísanie je len tak trošičku ale nám stačí A páči sa mi že kočík nie je taký "tvrdý"...
@liduska12 ahoj, neodporučam tento kočík. Nechápem, ako môže mať tak kladné recenzie. Ja mám ten malinový. Je pekný , ale to je asi tak všetko. Je hrozne labilný, predné kolesa sú oničom a najhoršia je tá strecha. vôbec nieje pevná, ked silnejšie zafúka vietor, tak hned spadne....chcem sa ho zbaviť.