Kto si chce kupit tento kocik? Mne sa pozdava najviac, tak by som privitala mamicky, ktore si ho tiez chcu kupit.
My budeme mat deticky s 16-mes rozdielom tak neviem ale ci je tiez vhodny pre surodencov alebo skor cisto pre dvojicky..
hmmm super. a nezda sa ti prilis siroky? Uz sa neviem dockat kedy si ho pojdem pozriet do obchodu ak ho niekde najdem na predajni.....
Inac ja som pozerala, tak pise sa tam sirka kocika 76 cm. Co sa mi osobne nezda vela. Merala som nas pre jedno a ten ma kolecka siroke 79 cm! Nemala si problem s nim niekde prejst? Myslim, ze sa s nim aj lahko manipuluje.
Ja stale uvazujem, pretoze neviem, ci starsi sa mi bude chciet este vozit a ci nekupit nieco ine-skyte alebo take daco, lenze napr. isla som s kamaratkou ktora ma 2 rocneho syna a babetko, starsi uz sice po svojich ale napr. ked sa ponahlala tak nechcel ist rychlo alebo nechcel ist tym smerom ktorym ona atd...zdalo sa mi to dost narocne. Ved aj ked to dieta uz chodi samo na prechadzky obcas asi budem potrebovat ho tam supnut a nechat tak.
Este som sa chcela spytat, tie kociky maju predne madla pre deti? Lebo na ziadnom obrazku to nie je, no a aby to dieta odtial nevypadlo (vies ta rucka)
ahoj,
tak musim povedat, ze toto je z tych uzsich kocikov, vyborne sa s nim manipuluje, castokrrat lepsie ako s golfkami pre jedno dieta, alebo s tazkym kocikom pre jedno dieta...vela mamiciek - kamosiek chcelo vyskusat moj kocik a boli prekvapene lahkostou manipulovania.
akurat teda sa musis pripravit na situacie, ze neprejdes niekde cez pokladne, ja napriklad neprejdem v NR v tescu, v kauflande, ale prejdem v jednej pokladni v bille a v lidli...
nevojdes do mensich vytahov, my mame v panelaku nakladny aj maly...vojdem do oboch...ale ak maju tieto vytahy vnutorne dvierka, tak uz don nevojdem...
madlo ma 🙂
ahoj ooxy, nikto z rodiny mi ho neschvalil :( ze strasne velky ale ja si ho asi aj tak kupim, lebo sa mi zda najlepsi aj najpohodlnejsi pre deticky a navyse ma hneva ked nemozem vidiet na babetko a pri tomto sa to da. U mna je este ten problem, ze kocik asi nebudeme pouzivat dlho, lebo potom starsi uz bude chodit....co ja viem...ze dam tolko penazi za kocik ktory budem pouzivat rok.....
My byvame na dedine, takze nebudem mat problem s obchodami, lebo tuna je iba jeden a aj tak sa tam moc neda chodit s kocikom ani pre jedno dieta. No a ked ppojdeme do tesca...moj kocik ako som uz pisala ma kolecka 79, tento ma 76 a zatial sme presli vsade. No okrem par obchodov ale tam nas ani nechceli pustit s kocikom...
Tak zatial a vdaka
A inac ako sa ti pozdava skladanie? Ked su tie sportove casti tak sa sklada spolu s nimi vsak?
Mam teraz este moznost kupit firstwheels city ale odradzaju ma tie jeho male kolecka a tiez to, ze sa mi to zda skor pre dvojicky...neviem
bmb je urcite lepsi ako fw 🙂
no...mozno ho vyuzijete dlhsie...nikdy nevies, mozno starsi chlapec bude popri miminu zrovna chciet sedavat v kociku ako vacsi...ked ho prejde osial chodenia 🙂
skladanie je ok, rychle a ano sklada sa spolu so sportovymi castami 🙂
ooxy, ty maš bumbleride pre dvojicky, však? ja čakam o mesiac babo a sestra porodí po mne 5 mes., myslíš že je vhodny aj pre rozdielne stare deti? Chceme to len ako kočík, ktorý bude u rodičov, keby sme chceli niekam vybehnuť, nech nemusia naši ťahať dva kočíky..si s kočíkom spokojna?Tento je aj cenovo najvyhodnejší, nechceme moc investovať, kedže sa nebude denne využívať
ahoj lod. Ja ho chcem pre tiez vekovo rozdielne-16 mesiacov. Ta najnovsia verzia-2010 ma hlboku vanicku, ktora sa da otacat aj tak aby si vidiela na deticky, no a ta sportova sa neda, tam na deticky nevidis.
Tento 2010 nezozenies "z druhej ruky" no a ten model 2008-2009 asi ano. Ved ked ho bude spouzivat obcas tak staci aj starsi...ja budem skoro stale sama s detmi...
oxy, tak sa strasne tesim na ten kocik, podla mna je uplne krasny a idelany...len presvedcit este ostatok
hipuska, to len možno raz týždenne, keby boli deti naraz u našich, nech nemusia ťahať dva kočíky-ved každa budeme mať aj tak svoj, keby som to mala ja pre seba na každodenne používanie tak nerozmyšlam a kupim 2010, ale aj sa mi farebne páči, keby bol aj z druhej ruky tiež nevadí, ale toto je novy a za super cenu podla mna, ešte je aj od narodenia 🙂
log hej je pekny. Ja si kupim asi v zelenom no a ja chcem 2010 aby som videla na mladsie babetko. Som pozerala cenu noveho a da sa okolo 630. Teraz je drahy a urcite pojde este dole. Ja mam este cca. 2 mesiace cas tak trosicku pockam, mozno ...ty mas termin uz o mesiac ja o tri....uz viete co budete mat?
ten kocik je fakt super, neolutujete 🙂,
aj v starsej kolekcii sa to da otocit k mamicke, moja kamoska ma 2009 v zelenom a novorodena mala k sebe otocene a rok a pol rocne mala v sportovej sedacke...
aha, to som nevedela, tak ja sa tiez skusim popozerat po pouzivanom.Myslela som ze iba vo verzii 2010 sa to da. Ty mas aku? 2008? U teba sa to neda?
ci si myslite o tomto?
http://www.kocarky.as/testy-a-recenze/bumblerid...
viem, ze sa to tu uz popisalo, ale podla toho clanku to znie hrozivo...
ja mam 2008 a mala som ho az ako sportovy, takze ja som tu striesku neotacala... ale ide to, aj na mojom by to malo ist, videla som tie kocik tak chodit...takze urcite sa to da aj na starsich...
k tomu linku...
ide o staznost jedneho konkretneho zakaznika, bmb kociar nikdy nebol oficialne vyhlaseny za nebezpecny a treba si precitat celu tlcovu spravu fi rolsit, s ktorej vyplyva, ze tieto kociky nie su nebezpecne...
v kazdej znacke sa najde kazova vec...tu ide o to... ja teda poznam dost mamin, co maju tento kocik, nikto sa nan nestazoval 🙂
my mame bmb a sme s nim velmi spokojni.Zatial este stale pouzivame vanicky a mame deticky otocene smerom k nam.Ale da sa to lahko prehodit aj opacne,par krat sme ich mali aj tak opacne.
Mne sa nezda ze by tam bolo daco nebezpecne,to ze si dakde mozu deticky privriet prstiky tak to je na kazdom kocari aj doma je vela veci kde si mozu deticky ublizit....treba davat len pozor.
Uz sa tesim ked sa konecne otepli a my dame uz jezibabulky do sportaku nech kukuckuju.
ahojte, tak sme boli na vystave v nitre a jedna mamicka tam mala bmb a tak som mala moznost si ho oblhiadnut z blizka. Oni boli tiez velmi s nim spokojni. Mozno ste to to boli niektora z vas. Mali dve dievcatka, mali ho ruzovej farby, zeby chruminka? 😉
no a som sa chcela spytat, ked je tam sirka kocika 76 cm to je komplet kocik? Lebo tak som pozerala, ze kolesa su trosku uzsie a ta sedacia cast trosku sirsia...
este som sa chcela spytat, kde je mozne ho vidiet nazivo? Je niekde v BA predajna? Alebo v TT? Neviete?
hipuska, v Alltoys v Avione ho mali. A este skus kocikovo v Ivanke pri Dunaji.
volala som do altoys a nemaju ho ... ja chcem este kupit aj indie k tomuto no a predavacka mi nevedela povedat ani ci maju indie a flyer. Ze nemaju twin vedela urcite :( skoda, lebo v piatok idem do ikey
Ked sme tam boli, tak ho vzdy mali...Inak, tie predavacky tam velmi neovladali, co sa s tym kocikom da robit 😉 Skus este to kocikovo, boli tam velmi ochotni.
ahojte,chcem sa spytat ako ste spokojny s tymto kocikom?ja cakam dvojicky a rozhodujem sa pre tento kocik... 😉
da sa s nim v pohode na prechadzky bez problemu?ovladanie?
dakujem
....len pre info http://www.soi.sk/sk/Nebezpecne-vyrobky/Jednotn...
ale to bol 2009 ale teaz je 2010 vylepseni 😉
....nuž len aby.... 😕
tak dufam... 😝
Ahojte, chcel by niekto predať tento kočík? Mám záujem o aj o starší model, dakujem
ahojte,
včera som narazila na toto
http://www.dvojcata.cz/forum_all.php?idtema=36&...
no julia ma porazi! Ja som doteraz vahala...nechcela som kupovat popredu...uz sme doma z porodnice 2 tyzdne a teraz by som ho chcela kupit ale neviem kde...mala som ho vybrany v ivanke pri dunaji ale tam pisu ze az januar 2011 a ja ho potrebujem uz teraz!
Joj..ak najdete nejaky obchod kde ich este maju...dajte vediet...
volala som do par obchodov...nemaju ho naozaj nikde...ma rafne! Aky novy kocik teraz rychlo mam kupit? Tento som mala vybrany uz dlho...tak mi teraz poradte...
@hipuska neviem odkiaľ si...ak si na západe a bývaš blízko Močenku, zavolaj tam a oni majú na sklade rôzne aj ich uvidíš na živo..www.prenasedeti.sk
a tera bude aj výstava v *Brne aj tam by sisi vybrala..http://www.kocarky.cz/kocarky-pro-dvojcata.php
veľa dievčat sa však sťažovalo, že vnucujú EW, to len pre info.. 😉 ale majú veľký výber
ahoj,
ja mam bmb indie twin 2008 a poznam dve maminy, ktore ho maju ako surodenecky kocik a su velmi spokojne. sedacky su dost siroke a dlhe, takze aj vacsie dieta sa tam super dlho zmesti...