Dobrý deň maminky 🙂
hľadala som nejakú aktívnu skupinu Bugaboo ale teda nič som nenašla (možno hľadám zle).
Mám zopár otázok ku kočíku.
Je možnosť kúpiť bugaboo kočík len vaničku? Budem mať druhé dieťa a troška sa obávam korýtkového sedenia. Syn bude mať v zime 6 mesiacov a so skúsenosti s prvorodeným synom, ktorý mal ako 5 mesačný 10 kg, tak neviem či je korýtkové sedenie dostatočne priestranné pre také dieťa + fusak.
Ak mi napíšete, že nie je problém do korýtkového sedenia poskladať aj 15 kg dieťa tak vezmem teda asi aj športovú časť len mám obavy aby mi zbytočne nestála doma ak budeme mať doma ďalšieho jedáka.
Ďakujem za každú radu.
Tak neviem, ktory Bugaboo pozeras, ale jedna vec je ista, k Bugaboo sa da dokupit kazdy diel osobitne, vsetky nahradne casti atd... je to jedna zo znaciek, kde skutocne vsetko mozes kupit osve a vyskladat si co potrebujes, narozdiel od inych znaciek, kde casto treba kupit "celok" ako napriklad cele sedenie...
Ja mam Cameleon, do korytkoveho sedenia sa odporuca od 6m a maly bol v nom aj kusok skor, lebo chcel vidiet. A vozila som ho este aj v 3r ked sme sli na dlhsiu prechadzku, alebo ked som potrebovala niekam ist a bol unaveny. Jedina nevyhoda pre mna bola, ze je trosku "kratsie" takze neviem ake velke dietatko mas, ale hlavicka sa dotykala striesky.
@staskast ahoj. Ja som vcera zrovna kupila bugaboo fox. Chcela som naopak sportovy kvoli tomu ze maly ma zle klbiky a nosi remence. Korytkove sedenie je pre neho lepsie. No iba sportak som nenasla resp.v rovnakej cene ako dvojkombi. Aky chces typ? To by si dala tolke peniaze iba kvoli hlbokej casti?