Ahojte kočky chcem sa opýtať ktorý kočík vám viac vyhovuje , - aj + ... najskôr som bola rozhodnuta pre stokke. .ale teraz sú moji favoriti tieto 2 😉 .. na Bugaboo sa mi nepáči ta vanička zda sa mi taká .." tenka" ..a rúčka ktorá sa da iba zdvihnúť ale nie napr pisp. Malemu dieťaťu ..sklapat ...na brio zasa dizajnovo ta športová časť vyzerá "divne" .. 🙂 prosím poraďte mi nakoľko kočíky som neskúšala iba čo som ich videla v meste alebo na nete ..Ďakujem za každý názor 😉
@cucoriedka21:
Ja ti mozem popisat iba Brio GO, a o Bugaboo moj osobny nazor 😉
Plusy Brio Go:
- lahko sa ovlada
- nekopu do kolies ani osi ani vysoki ludia
- rucka sa da sklopit aj pre deti (to obe moje deti maju velmi radi)
- vanicka je prijemne vysoko
- sportova cast sa da dat aj s dietatom v oboch smeroch
- velmi lahke skladanie a rozkladanie
- sportova cast sa zlozi spolu s kontrukciou, s podvozkom, netreba davat dole sedacku, a navyse v oboch smeroch sedacky
- velky nakupny kosik, ktory je dobre pristupny
- novy model ma uz myslim odnimatelny a pratelny potah. Ale aj na starom modeli sa to da umyt vo vani a nechat uschnut
- podla potreby je to trojkombinacia, da sa nakliknut aj vajicko, aj vanicka, aj sportova cast
- nie je to kazdy druhy kociar 😉
Minusy:
- moj strary model ma iba dvojbodove pasy v sportaku, ale nove maju 5-bodove
- v zlozenom stave trci ta rucka, co niekedy stazuje nakladanie dalsich kufrov a tasiek a pod. do auta na ceste na dovolenku 😉 😀
- sportova cast je nizsie ako vanicka
- do koliesok sa zapichuju kamienky zimneho posypu, treba ich vyberat, mne osobne to trochu vadi. Ale inak urcite nechytis defekt 😉
- padaju napriklad nalepene listy z koliesok do nakupneho kosika
Vec nazoru:
- dizajn. Niekomu sa nepacia Stokke, inemu sa nepacia Brio, niekomu sa nepacia Bugaboo, niekomu sa nepacia Tako,... Proste je to vec vkusu.
Nazor na Bugaboo:
Vanicka aj sporotva cast su velmi nizko, vo vyske kolien. Sportak ma iba tzv. korytkove sedenie, dieta v nom nelezi, ale sklopit sa da v sede, teda dieta vlastne stale sedi, aj ked ma naklonenu opierku. Vraj su lahke a lahko ovladatelne (skusenost jednej mamy zo skolky). Nakupny kosik je vlastne "vrecko" (ale neviem, ci to maju vsetky modely, ako som pisala, osobnu skusenost nemam). Mne sa to zda neprakticke, ze to treba to vrecko otvorit a zase zatvorit.
Nevyhoda oboch je dost vysoka cena...