Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť, ktorý z týchto kočíkov je lepší?
Britax B motion 4 Plus
Valco Snap 4 Trend
Ďakujem 🙂
Britax. Úplne som sním bola spokojná... Malá má 3,5 už sa nevozí ale mi je ho normálne ľúto predať zato aký je dobrý 🙏
@dlugynka presne ten som si nedávno kúpila a je super, je ľahký, nafukovacie kolesá a je aj dosť velky
@dlugynka mam aj aj. tazko povedat, ktory je lepsi. valco je lahsi, skladny. britax je pohodlnejsi na prechadzky.
@82vivien82 ďakujem 🙂
@matkahelka ja mam teraz cybex eezy s twist +2 a je super, má aj odpružené kolesá a strašne dobre sa s ním chodí.. tak sa bojím aby to nebol citeľný rozdiel s tým Valco. Jedine, ze je dosť úzky a neviem si predstaviť s nim chodiť budúcu zimu, keď bude mala už väčšia a bude naobliekana a vo fusaku, chodia tak ale mne to príde strasne na ten kočík.
Každopádne ďakujem 🙂
@dlugynka mam 14 mesacnu a aj teraz v nom vo fusaku spi na terase. uplne komfortne.
@matkahelka ktorý kocik teraz myslíte?
@dlugynka valco snap
@dlugynka ja som inak mala v Cybex Eezy S+2 syna dvojročného aj vo fusaku v zime na zbehnutie do obchodu a zmestil sa ... ešte môžeš pozrieť Petite Mars Royal, pekne odpružený, priestranný, bezúdržbové kolesá, dobré vybavenie v cene, prejde všade ... ten máme teraz pri mladšom
@dlugynka Britax je odpružený a Valco nie, no Valco je citeľne ľahšie …takže podľa toho, kde s tým budeš jazdiť 🙂