Kočík Britax Go BIg - náhradné diely

danka2016
30. okt 2021

Prosim vas, potrebovala by som poradit kde by som mohla zohnat nahradne diely na kocik britax go big. Konkretne, klbik na polohovanie podlozky noh a aj brzdicku na popruhy na opierke.skusala som hladat na nete ale neuspesne. Ja len ci nemate niektora skusenost alebo vedost ci sa to vobec da zohnat. Kocik som kupovala z druhej ruky takze v zaruke uz nie je. Dakujem pekne za kazdu radu.

pitr5
30. okt 2021

Dobrý večer, neviem, či poradím úplne, len nasmerujem, kde som zohnala náhradný diel (zlomila sa mi tá spona na polohovanie sedacej časti do ľahu).. oficiálny zástupca pre SR a ČR pre Britax Roemer.. info@babydirekt.cz

danka2016
autor
30. okt 2021

@pitr5 dakujem pekne ano aj ja to mam zlomene, asi je to pri tychto kocikoch taka kazova cast.ak sa mozem opytat, aka je na to cena?

pitr5
4. nov 2021

tu sponu vieš kúpiť aj na aladdin.sk, tam tuším stojí 20€. Ja som ju kupovala cez toho distribútora a keďže to šlo z čiech, bolo to drahšie, 22€. Ale to polohovanie na nožky, to neviem.

konulka20
4. nov 2021

ja zas mam problem, kupili sme kocik brio go z bazara a vajicko mame cybex cloud q a neviem zohnat adaptery na kocik aby sa dalo vajco pripojit 😞 neviete niekto poradit prosim?

sklamana87
5. nov 2021

@konulka20 jedine striehnuť po bazároch. Ja som tu na koniku kúpila adaptéry na brio ale na vajco britax baby-safe 2.

danka2016
autor
7. nov 2021

@pitr5 dakujem ten kontakt stacil, napisala som im ,aj mali skladom obidve veci. Velmi rychla komunikacia a hned mi to aj poslali. Cena ok 38€ za vsetko aj s postou.
Este raz dik