Ahojte, chcela by som sa spytat vas, co takyto kociarik mate, ci ste neskor neuvazovali nad zmenou kvoli zlemu manevrovaniu. Chcela by som nieco taketo ( http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa... ) ale manzel ma odhovara, ze potom budeme musiet kupovat novy, lebo sa mi s nim bude tazko manevrovat.
Ako ste spokojne s kocikmi, ktore maju pevne velke kolieska?
Aj my sme pri prvom dieťati používali klasický, hojdací, neotáčavý a bol výborný.
@8853 ahoj, nam sa kolieska daju zablokovat, a mne to vyhovuje, ale len ked je horsi teren...napr. kamene, v hore a tak... ale ked si ich nahodou necham zablokovane v meste, tak mi to dost vadilo...zalezi kam chces chodit a aky teren je v mieste kde byvas 🙂
ja som minule mm hovorila ako niekto moze kupovat tie velke hebeda (kociky) s neotacavymi kolesami. Je to tak na hojdanie, ale nie ked treba niekde ist a neprist o ruky. Na nakupy a po meste fakt neprakticke.
@8853 tiez som mala jeden taky starsi tank a jeden s otacavymi kolieskami..ten bol skvely ako sportak, bol lahucky, dobre sa manevroval....ale tank bol tank, ten bol fajn do terenu, v zime ked bol sneh...
Osobne si myslim ze kombinovane kociky su strasne nefunkcne...takze ak mozem odporucit kup si jeden hlboky, kludne aj s pevnymi velkymi kolesami, maju zvacsa velku vanicku takze sa tam vyspi aj 10 mesacne, a jeden maly sikovny sportak ktory sa da dat do lahu - cize v pripade potreby (napr. ked ides do obchodu)tam mozes dat aj malinke babetko lezat....cenovo to je rovnako ako kombinovany a ovela funkcnejsie
naco sa vracat k niecomu, coho jedinou vyhodou bolo, ze sa dal hojdat. Navyse nie vsetky babätka sa hojdat chcu 😉 Ja osobne by som si takyto kocik nekupila zo skusenosti, ze ked bola moja dcera babätko (14 rokov dozadu), boli iba taketo kociky. A teda nikdy viac.
@vulka
@mirreckall
@euka210
@lujza123
@cecil36
dakujem baby za nazory 🙂 sama mam skusenost, ze ma tie otacave kolieska rozculuju, takze to asi nebude velmi pre mna, pretoze na vsetkych som si to pri kocikovani zaaretovala a tiez v senhu sa s nimi velmi nedalo... ale je zase pravda, ze s tymto treba mat obe ruky na ruckach.. tak to asi ozaj spravi tak, ze hlboky bude takyto a potom sportovy kupim iny 🙂
ahoj ja mam doma silver cross sleepover deluxe s podvozkom classic tiez s pevnymi kolieskami na zimu a asi tak po 7my mesiac dcerky by som ho nemenila, pri tomto modele jedine co mi nevyhovovala bola skladnost do auta a dlzka leziacej plochy (to odporucam minimalne dlzku 90cm ak si ty a tvoj muz vyssi ludia) lebo mne uz sa dcerka ako rocna do kocika na dlzku nevopchala viseli jej nohy,....a tento problem je uz teraz pri vacsine kocikov co sme poskusali, plus pribudla nosnost kedze vacsinu robia do 15kg.... takze ak by som vedela co nas caka, ako bude dcerka rast tak sa priklonim k nazoru co pisala @lujza123 lebo nam by to sedelo presne tak najlepsie, plus ber do uvahy aj to ze neskor ked ti dieta bude behat a ty jednou rukou budes drzat rucicku a druhou manevrovat kocik.....take hebedo s neotocnymi kolieskami no nie je prakticke.....nam sa osvedcili sportiaky s celou ruckou ( britax b agile alebo bjcm) nie golface....to je tusim este horsie vozitko ako kocik s pevnymi kolieskami ...... prajem stastlivy vyber 🙂
@8853 Ja mám hlboký kočík klasický, hojdací, s neotáčajúcimi sa kolieskami. Podľa mňa je to lepšie pre malé bábo, keď ho môžeš aj pohojdať a nevytriasaš ho hneď odmalička na nehojdacom podvozku. Kým je bábo malé, tak chodím na dlhé prechádzky a nejako mi nevadí, že sa kolieska neotáčajú. Ale šporťák, teda tú športovú nadstavbu by som už na takom podvozku nechcela. To už aj viac chodíš na ihriská, do obchodu atď., proste už niesú tie prechádzky také pomalé, viac s kočíkom manévruješ, tak šporťák určite viac oceníš s otočnými.